Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Πως οι πυρήνες βερύκοκου σκοτώνουν τον καρκίνο


Βερίκοκα, ροδάκινα, δαμάσκηνα. Δεν είναι μόνο νόστιμα, ενδέχεται να περιέχουν ένα φυσικό συστατικό ζωτικής σημασίας για την πρόληψη του καρκίνου. Η βιταμίνη Β17, επίσης γνωστή ως Laetrile και η Amygdalin (αμυγδαλίνη), πιστεύεται ότι είναι ικανές για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου. Αυτή η θεραπεία είναι συγκεντρωμένη στο σπόρο (κουκούτσι) του φρούτου. Λοιπόν, δυστυχώς, οι περισσότεροι από εμάς πετάμε τα κουκούτσια νομίζοντας ότι είναι κάτι το άχρηστο και ότι δεν τρώγεται. Τι θα λέγατε αν σας λέγαμε την αλήθεια για τα κουκούτσια βερίκοκου ότι, δηλαδή, μπορούν να καταστρέψουν τα καρκινικά κύτταρα;

Αυτά τα κουκούτσια μπορούν πράγματι να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για προφυλάξετε τον εαυτό σας από τον καρκίνο. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Σύμφωνα με το livingtraditionally στο βιβλίο "Κόσμος χωρίς καρκίνο" γραμμένο από τον Edward Griffin, υπάρχει η απάντηση, η οποία υπάρχει πάνω από τριάντα χρόνια. Στο βιβλίο του, ο Griffin μιλά για αυτή την ανακάλυψη που μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο. Ωστόσο, ο ίδιος αναφέρει, επίσης, ότι η πρωτοποριακή ανακάλυψη έχει απλά θαφτεί από εκείνους που αποκομίζουν τεράστια κέρδη από την ασθένεια.

Επιπλέον, ο Edward Griffin εξηγεί ότι ο καρκίνος παρουσιάζεται συχνά ως διαταραγμένος μεταβολισμός στο σώμα, αφού ο καρκίνος είναι η μεταβολικός στην ουσία του. Ο μεταβολισμός του σώματος διαταράσσεται όταν η ισορροπία των βιταμινών και των ανόργανων συστατικών είναι απενεργοποιημένα. Το σώμα αρχίζει να λιμοκτονεί χωρίς τις απαραίτητες βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά που είναι ζωτικής σημασίας.
Επίσης δείτε πως όλοι οι καρκίνοι μπορούν να θεραπευτούν σε 12 εβδομάδες

Γιατί αυτή η αλήθεια δεν είναι γνωστή;

Η βιομηχανία του καρκίνου αξίζει 200 ​​δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, έτσι δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι εναλλακτικές αποτελεσματικές μεθόδους είνα κρυμμένες από τον κόσμο. Όπως εξηγεί ο Edward Griffin, το φάρμακο για τη θεραπεία και την πρόληψη του καρκίνου υπάρχει εδώ και αιώνες και δεν απαιτεί την παρουσία του ανθρώπου για να εμφαρμοστεί.

Τι κάνει ο πυρήνας του βερύκοκου για τον καρκίνο


Περιέχει την μεγαλύτερη πηγή αμυγδαλίνης (που ονομάζεται βιταμίνη Β-17) σε σύγκριση με άλλες φυτικές πηγές. Αυτή η ουσία έχει μια πολύ πολύτιμη ιδιότητα για το ανθρώπινο σώμα. Στοχεύει και σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, ενώ οικοδομεί και προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα από μία εκ νέου εμφάνιση του καρκίνου. Η έρευνα κατέδειξε ότι μία φυλή των Ιμαλαΐων, γνωστή ως «Χούνζα», δεν είχε ποτέ καμία περίπτωση καρκίνου, γεγονός που οφείλεται στην διατροφή τους που είναι πλούσια σε βερίκοκα. Η διατροφή τους περιέχει πάνω από 200 φορές την βιταμίνη Β17 σε σύγκριση με την δυτικού τύπου διατροφή μας.

Η αμυγδαλίνη περιέχει τέσσερις ουσίες: οι δύο έχουν να κάνουν με γλυκόζη, η τρίτη είναι benzaldyhide (βενζαλδεΰδη), και η τέταρτη κυάνιο. Οι άνθρωποι φοβούνται όταν αναφέρεται η λέξη «κυάνιο». Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε από τη χημεία ότι τα επιμέρους συστατικά μιας ένωσης δεν έχουν τις δικές τους ιδιότητες όσο είναι σε μορφή ένωσης. Όταν η Β17 εισάγεται στο σώμα, αυτό διασπάται από το ένζυμο Rhodanese. Το Rhodanese σπάει το υδροκυάνιο και την βενζαλδεΰδη σε 2 υποπροϊόντα: θειοκυανικό και βενζοϊκό οξύ τα οποία είναι ωφέλιμα σε θρεπτικά υγιή κύτταρα και αποτελούν τη μεταβολική παραγωγή για τη βιταμίνη Β12. Οποιαδήποτε υπέρβαση αυτών των υποπροϊόντων αποβάλλεται με κανονικό τρόπο από τον οργανισμό μέσω των ούρων. Η βιταμίνη Β17 περνά μέσα από το σώμα αλλά δεν παραμένει για περισσότερο από 80 λεπτά, ως αποτέλεσμα της Rhodanese. (Στην πραγματικότητα, η ζάχαρη έχει δειχθεί ότι είναι 20 φορές πιο τοξική από την Β17).

Όταν η B17 έρχεται σε επαφή με τα καρκινικά κύτταρα, δεν υπάρχει το Rhodanese για να την εξουδετερώσει, υπάρχει μόνο το ένζυμο βήτα-Glucosidase (βήτα-γλυκοσιδάση) σε πολύ μεγάλες ποσότητες. Όταν η B17 και η βήτα-γλυκοσιδάση έρχονται σε επαφή, μια χημική αντίδραση λαμβάνει χώρα και το υδροκυάνιο και η βενζαλδεΰδη συνδυάζονται συνεργιστικά για να παράγουν ένα δηλητήριο που καταστρέφει και θανατώνει τα καρκινικά κύτταρα. Όλη αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως επιλεκτική τοξικότητα. "Μόνο τα καρκινικά κύτταρα στεοχεύονται και καταστρέφονται". Δεδομένου ότι τα καρκινικά κύτταρα δεν περιέχουν Rhodanese, το κυάνιο και η βενζαλδεΰδη λειτουργούν ως "επιλεκτική τοξικότητα" και σκοτώνουν μόνο τα καρκινικά κύτταρα.


Η ανακάλυψη της Β17

Το 1952 ένας επίμονος βιοχημικός, ο Δρ Ernst T. Krebs ανακάλυψε μια νέα βιταμίνη την Β17 και την ονόμασε «Laetrile». Η έρευνά του τον οδήγησε στην αμυγδαλίνη, η οποία βρίσκεται σε υψηλότατη συγκέντρωση στους πυρήνες του βερίκοκου.

Δυστυχώς, ο Δρ Krebs δεν ήταν σε θέση να πατεντάρει την ανακάλυψη του από την στιγμή που η laetrile, όπως την ονόμασε, δεν είναι χημικό κατασκευασμένο από τους ανθρώπους, αλλά βρίσκεται στη φύση. Παρά τη δημοφιλή πεποίθηση ότι ο καρκίνος προκαλείται κυρίως από το κάπνισμα, ή υπό την συνεχή έκθεση στο φως του ήλιου, ή ακόμα ακόμα και από τις χημικές ουσίες στα τρόφιμα (οι οποίες συμβάλλουν στην κακή υγεία), ο Δρ Krebs με την έρευνα του, αντιλήφθηκε ότι ο καρκίνος είναι μια απλή ασθένεια ανεπάρκειας της βιταμίνη Β17. Παρά τη σκληρή απόδειξη της αποτελεσματικότητας της για την θεραπεία και την πρόληψη του καρκίνου, η FDA απαγόρευσε την laetrile το 1971. Αυτό δεν ήταν μια έκπληξη, επειδή η ανακάλυψη από τον Δρ Krebs έθετε σε σοβαρό οικονομικό πανικό τη βιομηχανία του καρκίνου.

Δοσοληψία

Το βιβλίο του Edward Griffin παριέχει επίσης συστάσεις για τη χρήση των πυρήνων βερίκοκου. Για την πρόληψη, συνιστάται γύρω στους 5-7 πυρήνες (αυτό που είναι μέσα στο κουκούτσι) την ημέρα, χαραγμένους-ανοικτούς. Για τις υφιστάμενες περιπτώσεις καρκίνου η ίδια ποότητα 2 με 3 φορές την ημέρα. Η βιταμίνη Β17 είναι υδατοδιαλυτή και μη τοξική. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι αισθάνονται ναυτία εάν παίρνουν πάρα πολλούς πυρήνες με τη μία.

Προφυλάξεις

Φροντίστε να αποφύγετε τη ζάχαρη, όταν προσπαθείτε να θεραπεύσετε τον καρκίνο, επειδή τα καρκινικά κύτταρα εξαρτώνται από τη ζύμωση του σακχάρου (γλυκόζης) για την ενέργειά τους, αντί του οξυγόνου.


diadrastika
Το άρθρο είναι καθαρά ενημερωτικό-πληροφοριακό. 
Δείτε τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ. ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters