Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ποιός ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ τα ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΑ της ΕΛΙΤ; (video)



Είναι λίγο-πολύ γνωστό πως η ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων θέλει να μειώσει τον πληθυσμός στο 90%. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το καταφέρει αυτό. Ο ένας είναι με μία τεράστια παγκόσμια καταστροφή. Κάτι που προετοιμαζόταν εδώ και πολύ καιρό για το 2012. Ένας πυρηνικός πόλεμος; Ή κάτι τέτοιο. Γι' αυτό, εδώ και πολλά χρόνια κατασκεύαζαν πολυτελή υπόγεια καταφύγια προκειμένου να επιζήσουν. Όμως, φαίνεται πως κάποιος ή κάτι τους χαλάει τα σχέδια. Κατέστρεψε τα μεγαλύτερα από αυτά. Εσωτερικός εμφύλιος πόλεμος; Κάτι άλλο; Ποιος ξέρει... Σίγουρα, πάντως, αυτή η μαζική καταστροφή μέσα σε ένα μήνα δεν μπορεί να αποδοθεί σε μια σειρά από ατυχήματα.
Στις 22 και 23 Αυγούστου του 2011 δύο μεγάλοι σεισμοί έπληξαν το Κολοράντο και την Βιρτζίνια.

Οι David Wilcock και Benjamin Fulford και πολλοί άλλοι μίλησαν για πυρηνικές επιθέσεις σε κρυφά καταφύγια της ελίτ. Κάποιοι άλλοι υποστήριξαν πως ένα "εξωτικό" όπλο κατευθυνόμενης ενέργειας κατέστρεψε τα καταφύγια. Πιστεύεται ότι σε αυτή την επίθεση σκοτώθηκαν περίπου από τριάντα χιλιάδες εργαζόμενοι-στρατιώτες στο κάθε καταφύγιο.

Αν πράγματι οι δύο σεισμοί ήταν αποτέλεσμα πυρηνικών, θα μπορούσε κάποιος να τα θεωρήσει ατυχήματα ή σύμπτωση, όμως οι πληροφορίες λένε πως δεν ήταν τα μοναδικά μέρη που "χτυπήθηκαν" με παρόμοιο τρόπο το ίδιο διάστημα, τον ίδιο μήνα -και όχι μόνο στις ΗΠΑ. Απλά το θέμα αποσιωποιήθηκε πολύ γρήγορα και όπου ήταν δυνατό, δεν γινόντουσαν ανακοινώσεις -αν δεν υπήρχε φανερός λόγος να γίνει όπως π.χ. ένας σεισμός. Όμως το θέμα περιπλέκεται αν συνδυάσει κανείς την ανακοίνωση που έβγαλε η Ρωσία στις 24 Αυγούστου του 2011, την επομένη των προαναφερθέντων σεισμών, ότι τεράστια στρατιωτική σήραγγα χτυπήθηκε από πυρηνική έκρηξη.

Γκρεμίζεται, λοιπόν, η αυτοκρατορία της παγκόσμιας ελιτ; Ωστόσο υπάρχουν πολλά ακόμα υπόγεια κρυμμένα καταφύγια.

Βέβαια, αν τα πράγματα έχουν έτσι, σημαίνει είτε ότι υπάρχει κάποιος εσωτερικός πόλεμος στην ελιτ της ΝΤΠ, είτε ότι "κάποιοι" γνωρίζουν και τους προειδοποιούν. Ποιες δυνάμεις είναι αυτές και τι συμφέροντα έχουν; 


Παρακολουθείστε και δύο σχετικά video:






***Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-  
diadrastika.
http://www.diadrastika.com/2015/03/video_17.html#sthash.mMNohdpA.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters