Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

EKTAKTO: Η Αρκούδα του Βορρά δείχνει τα δόντια της!!! (Βίντεο)

http://www.kontranews.gr/media/k2/items/cache/16603298b09db69dcd52afb312cfc2cb_XL.jpg 
Τεράστια Άσκηση των ρωσικών δυνάμεων στην Αρκτική!

Περίπου Σαράντα Χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού το πρωί της Δευτέρας, μετά την εντολή του Πρόεδρου Πούτιν που διέταξε μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική άσκηση για να δοκιμάσει την ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στο βόρειο τμήμα της χώρας και κυρίως στην περιοχή της Αρκτικής.

Σύμφωνα με τον veteranos.gr, η εντολή να μεταπέσουν σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης δόθηκε στο Βόρειο Στόλο και σε Μονάδες των Αλεξιπτωτιστών της δυτικής στρατιωτικής περιοχής στις 8 π.μ. ώρα Μόσχας (05:00 GMT) από τον Γενικό Διοικητή του Βορείου Τομέα!

Περίπου 40.000 στρατιώτες, 3.360 οχήματα και Άρματα, 41 πλοία, 15 υποβρύχια, 110 μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα συμμετέχουν στις ασκήσεις που επικεντρώνονται στην ενίσχυση της στρατιωτικής παρουσίας της Ρωσίας στην Αρκτική και να δοκιμάσουν το πόσο γρήγορα μπορούν να μετακινηθούν Μονάδες των Ειδικών δυνάμεων σε μήκος μεγάλων αποστάσεων.

«Νέες στρατιωτικές προκλήσεις και απειλές απαιτούν περαιτέρω ώθηση των στρατιωτικών δυνατοτήτων των ενόπλων δυνάμεων και ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην κατάσταση στην Στρατηγική Διοίκηση στο βορρά» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα.





 

kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters