Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Θα γεμίσουν με Σκοπιανούς την Μακεδονία και Τούρκους τη Θράκη, με σχέδιο επιστροφής ιθαγένειας!!!


evbraia* Σκοπός της κυβέρνησης Παπανδρέου είναι να γεμίσει τη Θράκη και την Μακεδονία με Τούρκους και Σκοπιανούς χτίζοντας έτσι τα θεμέλια για σοβαρές μελλοντικές καταστάσεις...
Τελικά, η κυβέρνηση αυτή κρύβει καθημερινές εκπλήξεις στον οικονομικό τομέα και στις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει για να καταρρακώσει την ελληνική οικονομία, αλλά δεν ξεχνά και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της στην αποδόμηση ή στην δημιουργία επικίνδυνων ζητημάτων για την εθνική ασφάλεια της χώρας.
Έτσι, πληροφορούμαστε πως σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΛΑΟΣ κ. Ιωάννης Κοραντής ζητά να ενημερωθεί για τους σχεδιασμούς μίας επικείμενης αναγνώρισης όλων εκείνων που απώλεσαν την ελληνική ιθαγένειά τους μετά τον εμφύλιο πόλεμο.
Και η αγωνία του κυρίου Κοραντή φυσικά δεν προσανατολίζεται προς εκείνους που αδικήθηκαν και έχασαν το δικαίωμα να είναι έλληνες, αλλά για εκείνους που χαρακτηρίστηκαν επικίνδυνοι για την εσωτερική εθνική ασφάλεια και που οικειοθελώς διέφυγαν από την Ελλάδα προκειμένου να γλιτώσουν από την τιμωρία του νόμου, για εγκλήματα που είχαν διαπράξει ή για ενέργειές τους οι οποίες αποσκοπούσαν στην δημιουργία σοβαρών προβλημάτων.
Η ερώτηση του κυρίου Κοραντή
ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Βουλευτής Επικρατείας
ΕΡΩΤΗΣΗ: 9237/23-4-2010 και 9238/23-4-2010
Προς: Υπουργό Εξωτερικών κ. Γιώργο Παπανδρέου
Προς: Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κ. Γιάννη Ραγκούση
Θέμα: Η Κυβέρνηση σχεδιάζει εκ νέου χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε όλους όσους την στερήθηκαν μετά τον εμφύλιο

Η Υφυπουργός Ε.Α.&ΗΔ κα Θεοδώρα Τζάκρη, με επιστολή της από 13/4/2010 προς τον κ. Thomas Hammamberg, Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Συμβούλιο της Ευρώπης, υπογραμμίζει ότι «το άρθρο 19 του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας έχει παύσει να ισχύει. Στη βάση της νέας νομοθεσίας περί του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, άτομα που έχασαν την ιθαγένειά τους δικαιούνται να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση για να την ανακτήσουν. Τη στιγμή αυτή η Ελληνική Κυβέρνηση εξετάζει έναν αριθμό αιτήσεων ατόμων, που στη βάση του παλαιού άρθρου 19 είχαν χάσει την ελληνική τους ιθαγένεια. Ως εκ τούτου η Ελληνική Κυβέρνηση εργάζεται με στόχο την διευκόλυνση της διαδικασίας για τα άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν εκ νέου την ιθαγένειά τους».
Η επιστολή είναι εκπληκτική. Σε λίγες φράσεις, αποκαλύπτει ότι η Κυβέρνηση, με οργανωμένο σχέδιο, προτίθεται να αποδώσει την Ελληνική Ιθαγένεια σε όσους την απώλεσαν βάσει του άρθρου 19 ΚΕΙ. Πρόκειται ως γνωστόν για όσους διέφυγαν κατά και μετά τον εμφύλιο στα Σκόπια κατά κύριο λόγο, όπου και κατοικούν, ως και για μουσουλμάνους Έλληνες που κατά χιλιάδες έφυγαν από την Ελλάδα χωρίς την πρόθεση να επανέλθουν. Ουδεμία Ελληνική Κυβέρνηση στο παρελθόν διανοήθηκε να προχωρήσει σε μία τέτοια ρύθμιση, που ανοίγει εκ νέου πληγές του παρελθόντος και είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε μείζονα κοινωνικοοικονομική αναταραχή, εάν τεθεί επί τάπητος από τους ενδιαφερομένους το μεγάλο θέμα της διεκδίκησης περιουσιών.
Είναι σαφές συνεπώς ότι ο προσφάτως ψηφισθείς Νόμος περί Ιθαγενείας βαίνει πολύ πέραν του τυπικού περιεχομένου του και έχει ανυπολόγιστες, τη στιγμή αυτή, συνέπειες, όχι μόνο για την εσωτερική έννομη τάξη, αλλά και για τις σχέσεις της Ελλάδος με γειτονικές χώρες.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός :
1. Ήταν εν γνώσει του η ενέργεια της Υφυπουργού κας Τζάκρη;
2. Είχε ζητηθεί η γνώμη του Υπουργείου Εξωτερικών;
3. Είναι σύμφωνα όλα τα μέλη της Κυβερνήσεως με την ενέργεια αυτή;
4. Είχε η Κυβέρνηση την πρόθεση, διαμέσου του Νόμου περί απόδοσης ιθαγενείας στους αλλοδαπούς κλπ, να χορηγήσει εκ νέου την ελληνική ιθαγένεια, σε όσους την στερήθηκαν βάσει του καταργηθέντος άρθρου 19 ΚΕΙ; Μήπως αυτό συνδέεται με προεκλογική δήλωση σημερινού κυβερνητικού παράγοντα περί επαναπατρισμού όλων των πολιτικών προσφύγων από τα Σκόπια;
5. Έχει εκτιμήσει η Κυβέρνηση τις συνέπειες που θα είχε για την Πολιτεία η διεκδίκηση περιουσιών εκ μέρους όσων θα αποκτήσουν εκ νέου την ελληνική ιθαγένεια;
Ο ερωτών


Ιωάννης Κοραντής
kostashan.blogspot.com

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ




http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_content&view=article&id=171%3Atha-gemisoun-me-skopianous-tin-makedonia-kai-tourk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters