Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

«ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ». ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ;

ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΟΣΑ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ;…
Βίντεο – σοκ από το μακελειό με 12 νεκρούς στο Παρίσι
[ Ένθετο Αλφειού…
10906474_10152722573768842_7039850470646315075_n
David Icke Can you shoot someone in the head from point-blank range and there be no blood? WTF?: http://bit.ly/1BKLfC2
Μπορεί να πυροβολήσει κάποιος στο κεφάλι από τέτοιο σημείο και να μην υπάρχει καμία σταγόνα αίματος; Τι στο ΔΙΆΟΛΟ;: http://bit.ly/1BKLfC2 … ] Βίντεο – σοκ από το μακελειό με 12 νεκρούς στο Παρίσι
 
ΤΕΤΟΙΑ «ΣΚΗΝΙΚΑ» ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟ 2008, ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΔΙ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…
………………………………………………
Medu
«ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ». ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
[… Πρωτόκολλο Δέκατο 
Επαναλαμβάνω σήμερα ό,τι ήδη είπα, και παρακαλώ να το θυμηθείτε, ότι δηλαδή ασφαλώς οι Κυβερνήσεις και οι λαοί δε βλέπουν παρά μόνο την εξωτερική επιφάνεια των πραγμάτων. Και πως θα μπορούσαν να διερευνήσουν την εσωτερική σημασία τους, αφού οι αντιπρόσωποί τους δε σκέφτονται τίποτε άλλο παρά να διασκεδάζουν;
Όταν θα πραγματοποιείται το πραξικόπημά μας, θα πούμε στις λαϊκές μάζες «όλα πήγαιναν απελπιστικά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από τις δυνάμεις τους. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, τα διάφορα νομίσματα.
Αναμφίβολα σας αφήνουμε ελεύθερους να μας δηλώσετε υπακοή. Μπορείτε όμως με πλήρη επίγνωση και δικαιολογημένα να το κάνετε αυτό προτού να δοκιμάσετε αυτό που θα σας προσφέρουμε;» Τότε οι λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες και πεποιθήσεις.
Από τότε που έχουμε εισαγάγει στον οργανισμό του Κράτους το δηλητήριο της φιλελευθερίας, όλη η πολιτική του σύσταση έχει μεταβληθεί! Τα Κράτη πάσχουν από θανάσιμη ασθένεια: την αποσύνθεση του αίματος. Δε μένει πια παρά να περιμένουμε το τέλος της αγωνίας τους.
Από τη φιλελευθερία γεννήθηκαν οι συνταγματικές Κυβερνήσεις, οι οποίες αντικατέστησαν για τους Χριστιανούς την σωτήρια μοναρχία, και το Σύνταγμα, όπως ξέρετε καλά, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία διδασκαλία διαφωνιών, διχονοιών, συζητήσεων, διχογνωμιών, ολέθριων προστριβών των κομμάτων.
Στο προσεχές μέλλον θα δημιουργήσουμε την ευθύνη των προέδρων. 
Τότε θα διαπράξουμε τα γεγονότα χωρίς να στενοχωρηθούμε για όσα ενδιαφέρεται το απρόσωπο δημιούργημά μας και θα δώσει λόγο, τι μας ενδιαφέρει αν οι τάξεις εκείνων που αποβλέπουν στην εξουσία γίνονται αραιότερες, αν λόγω έλλειψης προέδρων συμβαίνουν αναταραχές ικανές να παραλύσουν την χώρα;… Για να πετύχουμε το αποτέλεσμα αυτό, θα συντελέσουμε στην εκλογή προέδρων, οι οποίοι έχουν στο παρελθόν τους κρυμμένη κάποια ηθική πληγή, κάποιον «Παναμά». Ο φόβος των αποκαλύψεων, η επιθυμία που χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο που ανέβηκε στην εξουσία να διατηρήσει τα προνόμιά του, τις ωφέλειες και τις τιμές, οι οποίες ανήκουν στη θέση του, θα καταστήσουν τους Προέδρους τυφλούς εκτελεστές των διαταγών μας.
Η Βουλή θα καλύψει, θα υπερασπίσει, θα εκλέξει τους Προέδρους, αλλά εμείς θα της αποσύρουμε το δικαίωμα να προτείνει νόμους ή να τους μεταβάλλει. Το δικαίωμα αυτό θα απονεμηθεί στον υπεύθυνο Πρόεδρο, ο οποίος θα είναι ένα παιχνιδάκι μέσα στα χέρια μας.
Έτσι θα προχωρήσουμε στην κατάργηση κάθε συνταγματικότητας, όταν θα έχει έλθει ο χρόνος να συγκεντρώσουμε όλες τις κυβερνήσεις κάτω από τη Μοναρχία μας.
Η αναγνώριση της Μοναρχίας μας μπορεί πιθανόν να επέλθει πριν την κατάργηση του Συντάγματος, αν οι λαοί, αγανακτισμένοι από τις ταραχές και την ανικανότητα των κυβερνητών τους, αναφωνήσουν: «Διώξτε τους και δώστε μας γενικό βασιλιά που να μπορεί να μας ενώσει και να καταστρέψει τα αίτια των διαφωνιών μας, τα σύνορα των εθνών, τις θρησκείες, τους υπολογισμούς των Κρατών. Βασιλιά που να μας εξασφαλίσει την ειρήνη και την ανάκαμψη, τις οποίες δε μπορούμε να απολαύσουμε με τους κυβερνήτες μας και τους αντιπροσώπους μας».
πρέπει να διαταράζουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού και της κυβερνήσεως, να κουράζουμε όλο τον κόσμο με το χωρισμό, την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν έτσι οι Χριστιανοί άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας…] ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

Είχε προηγηθεί στις 13/7/2008, η ίδρυση της… Μεσογειακής Ένωσης με πρόταση του Σαρκοζί, ως εναλλακτική αντί της συμμετοχής της Τουρκίας στην Ε.Ε.

Αυτό ήταν το… φαινόμενον, γιατί άλλα είναι σχεδιασμένα. Δείτε την είδηση τότε…
Όταν το φίδι θα δαγκώσει το κεφάλι του!.
Απλώς όσα δεν μπόρεσαν να κάνουν μέσω της Ε.Ε., τώρα μάλλον τα κατάφεραν!!. Η Τουρκία και το Ισραήλ στην Ευρώπη! 

Ίδρυση της Μεσογειακής Ένωσης

Από το http://strategy-geopolitics.blogspot.com/
alt 
Η «Ένωση για τη Μεσόγειο» (UPM) ιδρύθηκε και επισήμως χθες στο Παρίσι στα πλαίσια συνόδου στην οποία συμμετείχαν ηγέτες 43 χωρών. Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της νότιας ακτής της Μεσογείου έλαβαν τη θέση τους κυκλικά, δίπλα στον Γάλλο πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί και τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Χόσνι Μουμπάρακ, που συμπροεδρεύει της ιδρυτικής συνόδου. Η Λιβύη, η οποία έχει προσκληθεί, δεν εκπροσωπείται στη σύνοδο.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, απηύθυνε χαιρετισμό προς «όλες τις αραβικές χώρες που πήγαν στο Παρίσι για να λάβουν μέρος στη σύνοδο της “Ένωσης για τη Μεσόγειο, προχωρώντας έτσι σε μια κίνηση ειρήνης», κατά την έναρξη στη γαλλική πρωτεύουσα της συνόδου, της οποίας συμπροεδρεύει με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Χόσνι Μουμπάρακ.
«Χαιρετίζω τους αρχηγούς των αραβικών χωρών που ήρθαν εδώ, που δέχθηκαν την ευθύνη αυτή, που προέβησαν έτσι σε μια κίνηση ειρήνης. Μαζί θα οικοδομήσουμε την ειρήνη στη Μεσόγειο, όπως χθες, οικοδομήσαμε την ειρήνη στην Ευρώπη», δήλωσε ο Σαρκοζί. Ο Σαρκοζί είπε ότι μια από τις μείζονες προκλήσεις της Ένωσης για τη Μεσόγειο είναι η «καταγραφή της Ιστορίας στη βάση της ισότητας Βορρά-Νότου».
Σκοπός της συνόδου ήταν η γέννηση μιας νέας Ένωσης 43 χωρών: των 27 μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης,10 χωρών του Νότου-Αλγερία, Αίγυπτος, Ισραήλ, Ιορδανία, Λίβανος, Μαρόκο, Μαυριτανία, Συρία, Τυνησία και Τουρκία – της Παλαιστινιακής Αρχής, όπως επίσης της Αλβανίας, της Κροατίας, της Βοσνίας, του Μαυροβουνίου και του Μονακό. Στόχος της Ένωσης είναι – σε πρώτη φάση – η συνεργασία σε θέματα αντιμετώπισης της ρύπανσης, ηλιακής ενέργειας και πολιτικής ασφάλειας.
Δείτε και τι λέει η Βικιπαίδεια… Ένωση για τη Μεσόγειο – Βικιπαίδεια
Πατήστε στα… «νομίσματα» για να δείτε τους δούρειους ίππους, της Νέας Τάξης Πραγμάτων…, τους προπομπούς της καθυπόταξης των ευκολόπιστων χριστιανικών προβάτων, σε… «μεγάλες» ιδέες για… «μαρμαρωμένους» Νεορωμαίους… «αυτοκράτορες»!


  
Στο νόμισμα… δεξιά, ο… «θεόπνευστος»  συγγραφεύς, γράφει και συγκρίνει την εποχή του Ιουστιανιανού με τη σημερινή! Γι” αυτό, δείτε ποιός πραγματικά ήταν ο… Ιουστινιανός ο αυτοκράτωρ
Και τώρα διαβάστε το τελικό σχέδιο των παγκοσμιοποιητών, της… Τριμερούς Επιτροπής…
Προ των πυλών η Μεσογειακή ΈνωσηΚόσμος ( 30/03/2012 00:00 )
http://www.patrisnews.com/news_details.php?id=8886

Το πρόσφατο ξέσπασμα της Αραβικής Άνοιξης σε κάποιες χώρες της Β. Αφρικής είναι εύλογο να αφήνει κάποια ερωτηματικά. Άξιο προσοχής είναι το πόσο μυστηριωδώς  ξεσηκώθηκαν
 ταυτόχρονα τα «ανοργάνωτα πλήθη» εναντίον των καθεστώτων τους. Μετά το πέρας των ταραχών-domino στη Βόρεια Αφρική το βάρος μετατοπίστηκε τώρα στη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στο τρίγωνο Συρία-Κύπρος-Ισραήλ.Ακόμα και στο Αιγαίο  παρατηρείται μετατόπιση του διπλωματικού ενδιαφέροντος όλο και νοτιότερα (Καστελόριζο).
Η συγκυριακή εκδήλωση των ταραχών και των όποιων γεωπολιτικών ανακατατάξεων στην περιοχή της Μεσογείου, οι έντονες διαβουλεύσεις μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ στα πλαίσια της ερντογανό-ισραηλινής κόντρας, η διεθνής βιασύνη για λύση του Παλαιστινιακού, η έντονη ανάμειξη της Ρωσίας και της Κίνας στη Συρία καθώς και η παραδοσιακή παρουσία των γερμανό-γαλλικών και αγγλοαμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή σίγουρα κρύβουν από πίσω κάτι μεγάλο.
Γνωστό έχει γίνει πλέον το σχέδιο της Τριμερούς Επιτροπής με το όνομα «Ευρω-Μεσογειακή Ένωση» και εμπνευστές του οι κυριότεροι γεωπολιτικοί σχεδιαστές τους πολιτικού δόγματος «Νέα Τάξη Πραγμάτων», που ανακοινώθηκε επίσημα το 1990 από τον George H. W. Bush.
Το 1973 ο David Rockefeller ανέθεσε στον καθηγητή, Zbigniew Kazimierz Brzezinski, να διοργανώσει ένα κλαμπ κορυφαίων πολιτικών και επιχειρηματιών αρχικά από τις Η.Π.Α., την Ιαπωνία και την Ευρωπαϊκή Ένωση με επίσημο σκοπό την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των τριών αυτών πόλων. Έτσι, δημιουργήθηκε η Τριμερής Επιτροπή (Trilateral Commission), της οποίας τα μέλη και οι προσκεκλημένοι τους συναντώνται μια φορά τον χρόνο.
Η Τριμερής Επιτροπή δέχτηκε ιδιαίτερα σκληρή κριτική από τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας της. Παρά το γεγονός ότι στο καταστατικό της παρουσιάζεται σαν μια ένωση ανθρώπων που εκφράζουν την ανάγκη συνεννόησης μεταξύ των τριών πόλων, η ταχύτατη διείσδυση της στον αμερικανικό μηχανισμό λήψης αποφάσεων έκανε πολλούς να μιλούν για ένα «επιχειρηματικό πραξικόπημα» στην καρδιά της Ουάσιγκτον. Το ίδιο άλλωστε συνέβη στις μέρες μας και στην Ευρώπη, όπου χρειάστηκαν λίγα μόλις 24ωρα έως ότου δύο χώρες της Μεσογείου, η Ελλάδα και η Ιταλία, βρεθούν με ένα μη αιρετό πρωθυπουργό, ο οποίος τυχαίνει να είναι και μέλος της περιβόητης Τριμερούς Επιτροπής
Καθώς, όμως, η πλειονότητα όσων ασχολούνταν μαζί της προερχόταν είτε από το χώρο της άκρας Δεξιάς είτε ανήκε σε ομάδες «συνωμοσιολόγων», το αποτέλεσμα της κριτικής ήταν πολύ συχνά το αντίθετο από το αναμενόμενο. Έτσι η Τριμερής Επιτροπή κατόρθωσε να μείνει πρακτικά στο απυρόβλητο, καθώς όσοι τολμούσαν να εκφράσουν έστω και την ελάχιστη ανησυχία για τη δράση της κατατάσσονταν αυτομάτως σε μία από τις δύο αυτές ομάδες. Η γνωστή μέθοδος της «ταμπέλας» που ακμάζει ιδιαίτερα στην Ελλάδα.
Κύριος σκοπός της Επιτροπής είναι η διοικητική ένωση του πλανήτη ή αλλιώς η παγκόσμια διακυβέρνηση, που τόσοι ηγέτες εξυμνούν τον τελευταίο καιρό και θα παρουσιαστεί ως ύστατη λύση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, αντικαθιστώντας και επίσημα τις «αποτυχημένες» εθνικές κυβερνήσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Τριμερής Επιτροπή προβάλλει ως έργο της την εξέταση των κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι τρεις περιοχές από μία «ανεπίσημη ομάδα ιδιωτών». Αφού, λοιπόν,δεν πρόκειται για κρατικό οργανισμό το μυαλό μας πάει σε μία ιδιωτική παγκόσμια κυβέρνηση πολυεθνικών ή μίας υπέρ-πολυεθνικής εταιρείας.
Οι περιφέρειες της Τριμερούς Επιτροπής, που αποτελεί προδρομικό στάδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης, είναι:
1. Η Περιφέρεια Βορείου Αμερικής-Πρόεδρος Joseph S. Nye, Jr.: Από την 1η Ιανουαρίου 1994 τέθηκε σε εφαρμογή η μεγαλύτερη οικονομική ζώνη ελευθέρου εμπορίου 370 περίπου εκατομμυρίων καταναλωτών μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, του Καναδά και του Μεξικού, δηλαδή η Βορειοαμερικανική Συμφωνία Ελευθέρων Συναλλαγών (NAFTA).  Στόχος είναι η συγχώνευση κι άλλων κρατών στη συμφωνία. Εμπόδιο προς σ? αυτήν την κατεύθυνση είναι κυρίως η μέχρι στιγμής πολιτική του Προέδρου της Βενεζουέλας, Τσάβες, του οποίου τα σχέδια ενοχλούν την Ουάσινγκτον. Η πρώτη περιφερειακή διάσκεψη έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη το 2002.
2. Η ομάδα της Ασίας και του Ειρηνικού- Πρόεδρος Yotaro Kobayashi: Η πρώην Ιαπωνική Ομάδα της Τριμερούς Επιτροπής διευρύνθηκε το 2000 για να γίνει η ομάδα της Ασίας και του Ειρηνικού. Απαριθμεί πάνω από 100 μέλη διαφόρων χωρών (Ιαπωνία, Ν. Κορέα, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ινδονησία, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη). Συμμετέχουν ακόμα η Κίνα, η Ινδία και το Ταιβάν. Την ομάδα ενοχλεί κυρίως η Ευρώ-ασιατική Ένωση που αντιπροτείνει ο Βλαντιμίρ Πούτιν
3. Ευρωπαϊκή Περιφέρεια- Πρόεδρος Mario Monti (νυν πρωθυπουργός Ιταλίας): Ο σκελετός της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας είναι η Ε.Ε., η οποία αντικαθίσταται σιγά-σιγά από την ήδη υπάρχουσα Ένωση για τη Μεσόγειο. Επείγουν η επίλυση της κρίσης στη Συρία και στο Παλαιστινιακό, η δημιουργία Ευρώ-μεσογειακής επενδυτικής τράπεζας αλλά και Ευρώ-μεσογειακού πανεπιστημίου. Γι? αυτό και το βάρος έχει μετατοπιστεί στη Μέση Ανατολή. Μόλις εγκαθιδρυθεί ασφαλές περιβάλλον στην Μεσόγειο θα ψηφιστεί σύνταγμα οικονομικής διακυβέρνησης στα πλαίσια της νέας Ευρώ-Μεσογειακής Ένωσης.
Σε έκθεση της Τριμερούς Επιτροπής (Νοέμβριος 2011) τονίζεται ότι η Ευρώπη, όντας «εμπνευσμένη» από το πνεύμα της «Αραβικής Άνοιξης», οφείλει «να υπηρετήσει ένα αισιόδοξο πολιτικό όραμα για το μέλλον όσον αφορά στην προώθηση μιας νέας σχέσης μεταξύ των δύο ακτών της Μεσογείου Question mark Αυτό το όραμα πρέπει να είναι η δημιουργία μιας πραγματικής Ευρώ-μεσογειακής Κοινότητας».
Παλαιότερα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Joschka Fischer, είχε δηλώσει ότι η Μέση Ανατολή και τα Ανατολικά νερά της Μεσογείου αποτελούν τα νέα σύνορα της Ευρώπης[1]. Ολόκληρη η Μεσόγειος «πλακοστρώνεται» από τότε για να εμπέσει στη σφαίρα επιρροής του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε. και κατ? επέκταση της Τριμερούς Επιτροπής. Η ιδέα της Μεσογειακής Ένωσης παρουσιάστηκε στους Ευρωπαίους από το Νικολά Σαρκοζί, αλλά δεν είναι και τόσο πρόσφατη. Το ιδρυτικό μέλος της Τριμερούς Επιτροπής, Zbigniew Brzezinski, δήλωσε το 1997: «Η Γαλλία επιδιώκει όχι μόνο έναν κεντρικό πολιτικό ρόλο σε μία ενωμένη Ευρώπη, αλλά θεωρεί τον εαυτό της ως τον πυρήνα ενός μεσογειακού-βόρειο αφρικανικού συμπλέγματος κρατών που μοιράζονται ίδιες ανησυχίες» [2].
Μόλις σχηματιστούν «δημοκρατικές», πλήρως ελεγχόμενες κυβερνήσεις σε όλη την Μεσόγειο από τη Συρία έως το Μαρόκο, προβλέπεται η ένταξη τους στην Ευρώ-Μεσογειακή ένωση, που ουσιαστικά θα είναι μία επέκταση της Ε.Ε., την οποία θα αντικαταστήσει. «Η ενίσχυση της δημοκρατίας στις χώρες της Αραβικής Άνοιξης οφείλει να αποτελέσει την προτεραιότητα για την Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Ένωσης για τη Μεσόγειο» είχε δηλώσει πρόσφατα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Schulz.
Στην Ευρώ-Μεσογειακή Ένωση θα εκχωρήσουν εξουσίες οι αφρικανικοί και ασιατικοί λαοί της Μεσογείου με τις ίδιες ακριβώς υποσχέσεις, κατά τις οποίες μπήκε η Ελλάδα στην τότε Ε.Ο.Κ. και εκείνη μετά από δικτατορία. Τότε θα οριστεί και η νέα πρωτεύουσα της Ευρώ-Μεσογειακής Ένωσης, που δεν θα είναι οι Βρυξέλλες.
Κίμων Γεωργακάκης  pygmi.gr
[1]Ο Fischer προειδοποιεί για μια ?τυφλή? Ευρώπη στη Μέση Ανατολή?, Γερμανικό Ειδησεογραφικό Πρακτορείο (DPA), Οκτώβριος 25, 2006
[2] Zbigniew Brzezinski, The Grand Chessboard: American Primacy and Its Geostrategic Imperatives (NYC, New York: HarperCollins Publishers, 1997), σελ.42.
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/12/mesogeiakh-enwsh-ta-shedia-ths-neas-taxhs-pros-oloklhrwsh-ths-pa.html

http://alfeiospotamos.gr/?p=11715

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters