Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αποτροπή προβοκάτσιας με απέλαση παρακρατικών της Τουρκίας

Η ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΝΑΖΙ

gg
Μέλη και υποστηρικτές της παρακρατικής οργάνωσης «Επιτροπή Ταλάτ Πασά» στο Διεθνή Αερολιμένα Κωνσταντινούπολης μετά τη σημερινή τους απέλαση από τις Ελληνικές αρχές.
Τέλος στην προβοκάτσια που επιχείρησε να στήσει η Τουρκία έθεσαν το πρωί οι ελληνικές αρχές ασφαλείας με το εντοπισμό και την άμεση απέλαση μελών της παρακρατικής οργάνωσης «Επιτροπή Ταλάτ Πασά» (Talat Paşa Komitesi: TPK) που σκόπευαν να πραγματοποιήσουν εκδήλωση άρνησης των Γενοκτονιών που έχει διαπράξει η Τουρκία, στην πλατεία Συντάγματος, με σκοπό να ακυρώσουν στην πράξη τον νόμο που ψηφίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2014, με βάση τον οποίο τιμωρούνται όσοι αρνούνται σκοπίμως τις Γενοκτονίες που αναγνωρίζει η Βουλή των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, 13 μέλη της λεγόμενης «Επιτροπής Ταλάτ Πασά» αφίχθησαν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 10:45 με πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών, τα οποία οδηγήθηκαν άμεσα σε ξεχωριστό χώρο για τον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων. Μετά τον έλεγχο, οι ελληνικές αρχές επέδωσαν έγγραφο με το οποίο χαρακτηρίζονται ως ανεπιθύμητα πρόσωπα (personae non gratae) και ως επικίνδυνοι για την διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και της ασφάλειας της χώρας και υποχρεώθηκαν να επιβιβαστούν στην επόμενη πτήση των 13:30 με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Πρόκειται για τους:
H.Uluç GÜRKAN (πρώην βουλευτή)                            
Tümg. Naci BEŞTEPE (υποστράτηγο ε.α.)
H. Zafer KARS (καθηγητή)
Mahiye MORGÜL
Engin K. ORTAKÖYLÜOĞLU
Ali ORTAKÖYLÜOĞLU
Vildan DÖLEN
Nazan B.KEMALOĞLU
Hasan DİLBAZ
E.Cüneyt AKALIN
Şafak TERZİ (δημοσιογράφο)
Nursel IŞIKSOY
Ozan YURDAGÜL
Με την επιστροφή τους στην Τουρκία, έτερα μέλη της ΤΡΚ και του Εργατικού Κόμματος (İşçi Partisi: İP) υποδέχθηκαν την αντιπροσωπεία στο Διεθνή Αερολιμένα «Atatürk» με τουρκικές σημαίες και συνθήματα όπως «είμαστε στρατιώτες του Κεμάλ Ατατούρκ».

Tα μέλη της τουρκικής παρακρατικής οργάνωσης αναμένουν την απέλασή τους
Tα μέλη της τουρκικής παρακρατικής οργάνωσης ΤΡΚ αναμένουν την απέλασή τους στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στο κέντρο διακρίνεται ο πρώην βουλευτής Uluç Gürkan.

Ποια είναι η ΤΡΚ
Η ΤΡΚ φέρει το όνομα του υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας Mehmet Talat Paşa, ο οποίος διοργάνωσε και έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο της γενοκτονίας των Χριστιανών της Ανατολής, ήτοι των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων από το 1914 μέχρι το 1918. Η επιτροπή είναι 20μελής και απαρτίζεται από πολιτικούς, δημοσιογράφους, στελέχη συνδικαλιστικών οργανώσεων, απόστρατων αξιωματικών, δημοσιογράφων και καλλιτεχνών που πρόσκεινται στο (κεμαλικό) Εργατικό Κόμμα, πρόεδρος του οποίου είναι ο Doğu Perinçek. Στην TPK συμμετέχει επίσης ο γιός του, Mehmet Bora Perinçek, ο οποίος είναι καθηγητής Ιστορίας και γνωστός αρνητής της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Επικεφαλής της ΤΡΚ έχει τεθεί ο αντιστράτηγος ε.α. İsmail Hakkı Pekin, ο οποίος σε πρόσφατη δήλωσή του υποστήριξε ότι το νομοσχέδιο για τους αρνητές της Γενοκτονίας που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων οφείλει να καταργηθεί «εν ονόματι του ανθρωπισμού» καθώς «εκτός του ότι είναι λανθασμένο από δικαϊκής άποψης, δεν είναι σωστό και όσον αφορά τις Ελληνοτoυρκικές σχέσεις»! Σημειώνεται ότι οι Doğu Perinçek, Mehmet Bora Perinçek και İsmail Hakkı Pekin είχαν καταδικαστεί σε πολυετείς ποινές κάθειρξης για τη συμμετοχή τους στo παρακρατικό δίκτυο Ergenekon που στόχευε στην ανατροπή της ισλαμικής κυβέρνησης και αποφυλακίστηκαν την περασμένη άνοιξη μετά από παρέμβαση του τότε πρωθυπουργού Reccep Tayyip Erdogan.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η αποκάλυψη που έκανε ο İsmail Hakkı Pekin ότι αντιπροσωπεία της ΤΡΚ συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Τουρκικής Βουλής και κορυφαίο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, Cemil Çiçek, προκειμένου να τον ενημερώσουν σχετικά με τις ενέργειές του κι ο οποίος με τη σειρά του τους ενημέρωσε ότι και ο ίδιος πρόκειται να αποστείλει επιστολές στους προέδρους των κοινοβουλίων που έχουν αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων, ζητώντας την ακύρωση των σχετικών νόμων. Επίσης, ο πρόεδρος της Τουρκικής Βουλής ανέφερε ότι έχει εκδοθεί βιβλίο και ενημερωτικά φυλλάδια σε εννέα γλώσσες, τα οποία πρόκειται να αποτελέσουν προπαγανδιστικό υλικό το έτος 2015, που συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Τα παραπάνω αποδεικνύουν και στους πλέον δύσπιστους ότι η ισλαμική κυβέρνηση βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με εκπροσώπους του άλλοτε ισχυρού κεμαλικού κατεστημένου, οι οποίοι έχουν αναλάβει το κύριο βάρος της διεθνούς εκστρατείας για τη μη αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, των Ελλήνων και των Ασσυρίων. Αυτό επιβεβαιώθηκε εξάλλου μετά και τη σημερινή δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Mevlüt Çavuşoğlu, ότι οποιοσδήποτε πρέπει να είναι σε θέση να διαδηλώνει ειρηνικά (sic) και πως η Άγκυρα δεν επιχείρησε να παρεμποδίσει την έλευση των μελών της ΤΡΚ στην Αθήνα.

img-20150109-wa0017

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/01/blog-post_217.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters