Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Τι σημαίνει «Κόνδορες» και ποιά η δράση τους (φωτό).


A protester is arrested by police during a demo in Athens on Tuesday June 28, 2011. Greece's ...

Κάποιοι φίλοι ρωτούν γιατί αποκαλούμε τους παρακρατικούς κουκουλοφόρους ως «Κόνδορες». Η αναλυτική επεξήγηση βρίσκεται στο άρθρο – σταθμό που σηματοδότησε την αντίδραση στο ΔΝΤ, κόντρα σε όλα τα καλοπληρωμένα ΜΜ»Ε», που στην αρχή δεν το είδαν και όταν ήλθε, είδαν στο πρόσωπο του τον Μεσσία.

Οι δολοφόνοι Κόνδορες στην Αργεντινή ήταν κυρίως αλλοδαποί γιατί δεν είχαν κανένα πρόβλημα να χτυπούν γηγενείς αγωνιστές ακόμα και γυναικόπαιδα. Δεν θα είχαν πρόβλημα λοιπόν να κάψουν την έγκυο στη Μαρφίν ή να χτυπήσουν τον Παπού που διαδηλώνει.
Γράφαμε λοιπόν:
Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Ο λαός άρχισε να βγαίνει μαζικά στους δρόμους. Σε κάθε γειτονιά, κάθε πόλη ή χωριό ανέμιζαν οι Αργεντίνικες σημαίες ενώ οι κομματικές εξαφανίζονταν. Κάθε μέρα, για πολλές ώρες, ο λαός ήταν στους δρόμους απαιτώντας την πτώση της κυβέρνησης και τον διωγμό των ξένων επιτηρητών του ΔΝΤ.
Η αστυνομία πλέον ήταν αδύνατον να ελέγξει τις αντιδράσεις. Οι ανταποκρίσεις των διεθνών ΜΜΕ διακόπηκαν αφού πλέον δεν υπήρχαν κομματικά σημαιάκια για να δείξουν ενώ κάθε επιχείρηση Αμερικανικών συμφερόντων έμπαινε στο στόχαστρο των διαδηλωτών. Εκεί μπήκαν στο παιχνίδι οι παρακρατικοί “Κόνδορες”. Οι Κόνδορες ήταν το δίκτυο της CIA σε όλη την Λατινική Αμερική που είχε στηθεί με το πρόσχημα του “Κομμουνιστικού κινδύνου” στον ψυχρό πόλεμο. Παραγουανοί κυρίως παρακρατικοί συντάχθηκαν με τον μηχανισμό της ΚΥΠ ώστε να αρχίσουν τα χειρουργικά χτυπήματα για να κάμψουν το φρόνημα των διαδηλωτών.
Ακολούθησαν χτυπήματα σε ανοιχτές συγκεντρώσεις (κλασσική ιμπεριαλιστική μέθοδος) ώστε να τρομοκρατήσουν τον λαό για να μην ενισχύει τις κινητοποιήσεις. Δεκάδες οι νεκροί, εκατοντάδες οι τραυματίες.
(για να γίνει το παράδειγμα πιο κατανοητό, σκεφθείτε την υποθετική περίπτωση να γινόντουσαν αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα και η φιλοαμερικανική κυβέρνηση να επιστράτευε Ουτσεκάδες, που είναι εκπαιδευμένοι από την CIA, για να χτυπούν ανοιχτές συγκεντρώσεις με χειροβομβίδες και Καλάσνικοφ, ενώ την ίδια στιγμή η κρατική αστυνομία να συλλαμβάνει Έλληνες διαδηλωτές)
Διαβάστε το: Το ΔΝΤ και πως να το …τσακίσουμε.

Η πρώτη φωτογραφία είναι από το Associated Press και απεικονίζει μία από τις συλλήψεις μετά την επίθεση κουκουλοφόρων που σας αποκαλύψαμε χθες.
Δείτε τώρα και την φωτό των δολοφόνων της Μαρφίν σύμφωνα με το Zougla.gr λίγο πριν τελέσουν το δολοφονικό τους έργο κατά την διάρκεια του πρώτου ξεσηκωμού την ημέρα της ψήφισης του μνημονίου και βρείτε τις ομοιότητες:

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/06/marfin15.jpg?w=300 

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters