Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Φορτηγά «Εκκενώσεις βόθρων» κύκλωσαν τη Βουλή

Bόθρος και δυσοσμία λένε όλοι. Γι' αυτό τα ξημερώματα, τριγύρω στη Βουλή, δεν υπήρχαν καθόλου κλούβες ΜΑΤ ενόψει της δεύτερης ψηφοφορίας. Κύκλωσαν όμως τη Βουλή φορτηγά «Εκκενώσεις βόθρων».

♦ Απαράδεκτο το «παρών» που δηλώνουν στην ψηφοφορία οι γυναίκες που διαφωνούν με την υποψηφιότητα Σταύρου Δήμα. Τότε και οι άνδρες βουλευτές που συμφωνούν με την υποψηφιότητα Σταύρου Δήμα στην τρίτη ψηφοφορία να δηλώνουν «παρούσα» για να ισοσκελιστεί το πράγμα.

♦ Καταλάβαμε τι γίνεται με το λεγόμενο Χαϊκάλης-γκέιτ, γιατί τα κανάλια στην υπόθεση είναι όλα υπέρ του Αποστολόπουλου, περισσότερο και από τις κυβερνήσεις που στηρίζουν εκάστοτε. Τηλεφώνησε μάλιστα...
και διαμαρτυρήθηκε ο Σαμαράς ότι προβάλλεται περισσότερο ο Αποστολόπουλος από τον ίδιο.
♦ Μετά φωνάζετε ότι αργεί η καθυστέρηση της απονομής δικαιοσύνης. Μέσα σε 48 ώρες μπήκε στο αρχείο η υπόθεση Χαϊκάλης-γκέιτ. Ούτε τουίτ να ήταν. Παγκόσμιο ρεκόρ. Ελέγχεται επίσης το «πόθεν έσχες» του Χαϊκάλη για 5.000 ευρώ, αλλά πήγε στα σκουπίδια η καταγγελία για δωροδοκία 2-3 εκατ. ευρώ. Από Χαϊκάλης-γκέιτ η υπόθεση κατέληξε Χαϊκάλης γκέι. Κανονικά ο Χαϊκάλης έπρεπε σήμερα να ψηφίσει με χειροπέδες.
♦ Tον «άγνωστο» τραπεζίτη δεν τον κατονομάζει όχι μόνο ο Τύπος, αλλά ούτε ο Χαϊκάλης. Φαίνεται θα κάνει κάποια διαφήμιση της τράπεζας.
♦ Αν δεν βγει Πρόεδρος στην τρίτη ψηφοφορία, γιατί να μη γίνει τέταρτη, πέμπτη, έκτη ψηφοφορία κ.ο.κ.; Σαν το τζόκερ και τα τζακ ποτ. Κάποια μέρα θα κάτσουν οι 180. Πού θα πάει;
♦ Ο Γιακουμάτος είναι αντίθετος με την κυβερνητική στάση. Θέλει εκλογές τώρα. Εχει εμπιστοσύνη στο ότι έριξε την τιμή του γάλακτος 0,10 ευρώ.
♦ Κι άλλη τροπολογία. Οι δημοσκοπήσεις θα μπορούν να δημοσιεύονται τώρα μέχρι και την προηγούμενη ημέρα των εκλογών. Αν ήμουν δημοσκόπος, συντομότατα θα έβγαζα πρώτη τη Ν.Δ. για το αναπάντεχο (;) δώρο.
♦ Νομιμοποιήθηκαν επίσης όλα τα αυθαίρετα σπίτια στα δάση. Σωστά όμως εδώ, γιατί αυθαίρετα ήταν τα δάση και τα βουνά και πολύ σωστά κάνουν που άρχισε αμέσως η κατεδάφισή τους.
♦ Μυαλό δεν βάζετε. Δεν πηγαίνετε να ταξιδέψετε στον νέο οδικό άξονα της Πελοποννήσου και δεν πληρώνετε έτσι διόδια. Αποτέλεσμα: να πληρώνει το κράτος τα διόδια που είχαν προγραμματίσει να εισπράξουν οι εργολάβοι. Αλλάξτε όλοι πρόγραμμα σβινννν και τρέξτε στον νέο οδικό άξονα Πελοποννήσου, ανθέλληνες και ανθεργολάβοι. Διόδια-γκέιτ θα 'χουμε ποτέ;
♦ Πιο πολύ για τα αποτελέσματα της βοθροεκλογής Προέδρου ενδιαφέρονται οι ξένοι, Μοσκοβισί, Γιούνκερ κ.λπ. Δεν μας φτάναν τα σκατά δηλαδή, μας φέραν κι από τα Μέθανα.
♦ Παλιά, οι πολιτικοί έριχναν λάσπη στον ανεμιστήρα. Τώρα ρίχνουν σκατά στον ανεμιστήρα.
Λάκης Μπέλλος από efsyn
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/12/blog-post_221.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters