Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ‘’ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΚΝΟΥ’’ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ

Benjamin Fulford
23 Δεκεμβρίου, 2014

Η ναζιστική συμμορία που παράνομα κατέλαβε την εξουσία στη Δύση με την οργάνωση της  μαζικής δολοφονίας 911 είναι τώρα κοντά στην κατάρρευση. Αυτό μπορεί να φανεί από τις αυξανόμενες εκκλήσεις για τη σύλληψη των κορυφαίων στελεχών  του τελευταίου καθεστώτος Bush, όχι μόνο από τους ηγέτες του κόσμου, αλλά τώρα, ακόμη και από λακέδες του καθεστώτος όπως οι New York Times.
http://www.nytimes.com/2014/12/22/opinion/prosecute-torturers-and-their-bosses.html?_r=0

Το γεγονός ότι η εφημερίδα New York Times εκτελεί μια τέτοια εκδοτική πορεία σημαίνει ότι το παραδοσιακό εβραϊκό λόμπι έχει τελικά καταλάβει ότι η νέο-συντηρητική ονομασία ήταν απλώς ένας ευφημισμός για ‘’Νέο-Ναζί’’.
Αν μερικά σημαντικά ακόμη άτομα απομακρυνθούν από την εξουσία μέσα στις επόμενες μέρες, θα οδηγηθούμε στο τέλος της κλίκας της φασιστικής διακυβέρνησης και στην ελευθερία για την ανθρωπότητα. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι:  Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο σκλάβος πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο  Άμπε, ο μυστικός δικτάτορας του Ηνωμένου Βασιλείου Jeremy Heywood και η κεφαλή του Federal Reserve Board Janet Yellen.
Το βασικό πρόσωπο για να απομακρυνθεί είναι ο Πρόεδρος της Αμερικάνικης Εταιρείας  Μπαράκ Ομπάμα. Αυτό θα είναι απλό, διότι έχει μόνο το 15% της υποστήριξης  του στρατού των ΗΠΑ. Ο Ομπάμα μπορεί να είναι απλά μια μαριονέτα, αλλά είναι παρ 'όλα αυτά το δημόσια ορατό σημάδι της συνεχιζόμενης εξουσίας της cabal. O Ομπάμα έχει διαπράξει απάτη για να γίνει πρόεδρος. Στην αυτοβιογραφία του, "Τα όνειρα του πατέρα μου», γράφει ότι ο πατέρας του ήταν βετεράνος του 2ου Παγκόσμιου Πόλεμου  Ωστόσο, το πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, λέει πως ο πατέρας του ήταν 25 ετών όταν ο Ομπάμα γεννήθηκε το 1961. Αυτό σημαίνει ότι ο "βετεράνος του πολέμου" πατέρας του ήταν 9 ετών όταν τελείωσε ο πόλεμος. Επιπλέον, ο Ομπάμα επιβεβαίωσε το ρόλο του ως ανδρείκελο της cabal όταν δημόσια  επανέλαβε τα ψέματα των Ναζί για την 911 (Δίδυμοι Πύργοι)
Ας ελπίσουμε ότι, ο εισερχόμενος Γραμματέας Άμυνας Άστον Κάρτερ θα αντιληφθεί το πεπρωμένο του και θα οδηγήσει στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Το ιαπωνικό δουλικό καθεστώς με επικεφαλής τον Σίνζο Άμπε είναι ένα άλλο βασικό ντόμινο που πρέπει να ανατραπεί. Συντριπτικά στοιχεία έχουν προκύψει τώρα ότι Abe "κέρδισε" τις γενικές εκλογές  14ης Δεκέμβρη με μαζική απάτη. Ο αρχηγός του Ιαπωνικού Κόμματος της Ανεξαρτησίας,  Richard Koshimizu και πολλά άλλα μέλη  την περασμένη εβδομάδα έδειξαν στην αστυνομία και στους δημοσιογράφους εκτεταμένες αποδείξεις γι 'αυτό. Για παράδειγμα, η βουδιστική ομάδα Sokka Gakkai των οποίων το πολιτικό κόμμα είναι μέρος του καθεστώτος Abe, συγκέντρωσαν πιστούς σε όλη τη χώρα για να "γράψουν πρακτικές ψήφους " λέει ο Koshimizu και προσθέτει πως αυτές τις "πρακτικές ψήφους" τις έκρυψαν στη συνέχεια μακριά σε μυστικές τοποθεσίες. Koshimizu έδειξε επίσης αυτά τα βίντεο στον συγγραφέα του παρόντος που ελήφθησαν με κρυφές κάμερες και δείχνουν αυτόματες μηχανές στην καταμέτρηση των ψήφων να  καταμετρούν λευκά ψηφοδέλτια  σε ώρες που τα εκλογικά κέντρα είχαν κλείσει και η καταμέτρησης των ψήφων είχε τελειώσει. Πολλές δικαστικές υποθέσεις εναντίον αυτής της τελευταίας προεκλογικής απάτης  έχουν συσσωρευτεί από τους  JIP και άλλους.
Αν ο Abe παραμένει στην εξουσία, η Ιαπωνία θα λεηλατηθεί έως το σημείο της πτώχευσης, ώστε να στηριχτούν τα  Ναζί αφεντικά της  μαριονέτας Άμπε. Ωστόσο, ο Abe έχει χάσει πλέον την υποστήριξη των Ιαπώνων δεξιών αλλά ακόμα και της CIA.
Ο Richard Armitage, ο επικεφαλής πράκτορας των ΗΠΑ Ναζί στην Ιαπωνία, έχει τοποθετήσει ‘’κεραίες’’ εντός της White Dragon Society προσπαθώντας να κανονίσει κάποιο είδος ειρηνικής ανταλλαγής εξουσίας ως αντάλλαγμα για την αμνηστία. Αυτό μπορεί και να επιτευχθεί μιας και η WDS ενδιαφέρεται περισσότερο για τη σωτηρία του πλανήτη από ό, τι για εκδίκηση.
Η κατάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει επίσης φτάσει σε ένα κομβικό σημείο. Οι εν εξελίξει έρευνες της αστυνομίας σε υψηλό επίπεδο στο εσωτερικό της βρετανικής κυβέρνησης  σχετικά με το δίκτυο παιδεραστών είναι η πιο προφανής ένδειξη αυτού του γεγονότος. Η τελική ώθηση αυτής της έρευνας είναι να αποδείξει ότι οι πολιτικοί εκβιάστηκαν για παιδεραστία ώστε να υπογράψουν την παράδοση της  ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου σ την κυβέρνηση Ναζί / Μπους της ΕΕ. Μόλις αυτό έχει αποδειχθεί, το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να δηλώσει τις συνθήκες που υπέγραψε με την ΕΕ ως άκυρες.
Η παλιά φρουρά μάχεται σκληρά για να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτή τη στιγμή ο φασιστικός  έλεγχος του Ηνωμένου Βασιλείου είναι συγκεντρωμένος στον Jeremy Heywood, επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου και επικεφαλής της δημόσιας υπηρεσίας, MI5 πηγές λένε. Ο κύριος σύμμαχος του Heywood είναι ο John Scarlett, επικεφαλής της MI6 από το 2004 έως το 2009. Ο Scarlett είναι σήμερα σύμβουλος για την Morgan Stanley. Ο Heywood και Ο Scarlett συνδέονται με τον «περίεργο φάκελο» που βοήθησε ο σκλάβος πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ τον Μπους να σύρει το Ηνωμένο Βασίλειο σ την παράνομη εισβολή στο Ιράκ. Αν ο Heywood πέσει, τότε η Ναζιστική ισχύς στο Ηνωμένο Βασίλειο θα καταρρεύσει, οι πηγές MI5  λένε.
Οι Ναζί του Ηνωμένου Βασιλείου, φυσικά, αντιστέκονται. Για παράδειγμα, πρόσφατα κάποιος άρχισε να κάνει τόσα πολλά στοιχήματα πως η βασίλισσα ήταν έτοιμη να ανακοινώσει την παραίτησή της ώστε οι οργανωτές στοιχημάτων του Λονδίνου  σταμάτησαν να δέχονται  στοιχήματα σχετικά με το θέμα.
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/queen-elizabeth-II/11299022/Bookies-suspend-betting-on-Queen-announcing-abdication-in-Christmas-broadcast.html

Υπήρξε επίσης πολλή δράση την περασμένη εβδομάδα από διάφορα μέρη που αγωνίζονται για να ξεκινήσει ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Ο Michael Cottrell, ο οποίος ήταν ένας από τους παράγοντες που βοήθησαν να χρεοκοπήσει η Σοβιετική Ένωση εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:
 «ΕΓΩ, Ο MICHAEL C. COTTRELL, BA, MS, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ:
1. ΌΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 24α ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ (ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ)  BUSH-CLINTON-FEDERAL RESERVE... ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΗΣ - ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ PENNSYLVANIA, INC. (EST ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 1984), NIAGARA ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ, INC. (EST ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1990), ΚΑΙ JANUS, LLC. (EST 2002).
2. ΟΤΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ DELMARVA ΞΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ Η ΕΜΜΕΣΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ GHW BUSH, SR. (OFAC 2001 ΚΑΙ ΤΗΣ CONTINENTAL BANK ΤΟΥ ILLINOIS), RICHARD B. CHENEY (JAN 2002), Η GW BUSH (2000 THRU 2008), ΤΟΝ BARAK OBAMA Ο (2009-PRES) - ΑΗΑΝΕΑΙ BUSH, ΫΕΒ BUSH, JEFFERSON CLINTON, ΚΑΙ Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ PAUL H. ΝΙΛ, ΧΕΝΡΙ ΠΟΛΣΟΝ Μ, JR, ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .
3. ΟΤΙ ΟΙ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ Σ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ II ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΥΨΗΛΟΤΗΤΑ ΔΟΥΚΑ ΤΟΥ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ - ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ.
 4. ΑΠΟ ΤΗΝ 31η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ G-7 ΚΑΙ G-20 ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΜΕΡΙΚΩΣ Η ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ Ο MICHAEL C. COTTRELL, BA, MS ΚΑΙ Ο CHRISTOPHER STORY) ΣΤΗΝ ΑΥΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ ΤΟΥ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ (ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ CHRISTOPHER STORY ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ  A. CLIFTON HODGES (CSBN 046.803).) - ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ G-8 ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤHS ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΛΙΚΑΣ BUSH- CLINTON-FEDERAL RESERVE ΚΑΙ Ο ΠΤΩΧΕΥΣΑΣ FIAT ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
5. ΟΤΙ ΤΗΝ  21η ΜΑΡΤΙΟΥ  ΤΟΥ 2013 ΠΕΡΙΠΟΥ 200+ ΧΩΡΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΙΑ ‘’ΣΥΝΘΗΚΗ ΧΡΥΣΟΥ" ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, ENMASS, ΠΟΥ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΙΙΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΠΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ FIAT ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ Γ COTTRELL, BA, MS ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.
6. ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ  G-20 ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΥΠΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΝΘΗΚΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ‘’ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΧΡΥΣΟΥ".
7. ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ BUSH-CLINTON-FEDERAL RESERVE FIAT ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ  ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ, ΕΚΒΙΑΣΗ,  ΦΟΝΟ, ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ
8. ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ  ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ  ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΟΣΩΝ ΣΕ MICHAEL C. COTTRELL, ET AL., ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ". ΠΑΝΤΩΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ  «ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ WELLS FARGO BANK, Κ.Α., ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΟΓΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
9. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΜΕΝΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ‘’ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΧΡΥΣΟΥ" ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ FIAT ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ - ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΛΛΩΝ  ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΘΕΙ  Η ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ - ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΠΛΗΡΩΜΕΣ -. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ (6:00 Π.Μ. EST, ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014) "
ΕΓΩ,ο MICHAEL C. COTTRELL, BA, MS, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, INC., ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1157 WEST 7TH ST., ERIE, PA 16502, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ.
/S/ Michael C. Cottrell 20 December 2014

Ένα άλλο πρόσωπο που αγωνίζεται να πει κάτι  για τον έλεγχο των κονδυλίων του κόσμου, ο Neil Keenan, επίσης, βγήκε την περασμένη εβδομάδα με ένα βίντεο ισχυριζόμενος ότι είχε αποκτήσει πρόσβαση στο γιγαντιαίο υπόγειο θησαυροφυλάκιο του χρυσού και θησαυρό στην Ινδονησία.
http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-making-history-new-beginnings/

Τα βίντεο δείχνουν ένα κουτί που άνοιξε και περιείχε ιδιαίτερα οξειδωμένες, με πράσινη χροιά (χαλκός;) "ράβδους χρυσού." Περιμένουμε τον Keenan να εκδώσει τα βίντεο από τις «τεράστιες υπόγειες αποθήκες χρυσού."
Ένα άλλο πρόσωπο σε αναζήτηση του θησαυρού του κόσμου, ο Ιταλός αρχηγός τουΡ2 Marco di Mauro, έχει χαθεί στις Φιλιππίνες. Ρ2 πηγές λένε ότι υποψιάζονται ότι έχει συλληφθεί από την κλίκα που συνδέεται με διεφθαρμένους κυβερνητικούς αξιωματούχους.
Στη συνέχεια, βέβαια, όπως ανέφερα την περασμένη εβδομάδα, η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, έδωσε στους Αμερικανούς διορία μέχρι τον Ιανουάριο να παραιτηθεί από τα δικαιώματα ψήφου εις το εν λόγω ίδρυμα.
Επιπλέον, ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας επικοινώνησε επίσης με το WDS την περασμένη εβδομάδα προσφέροντας "εμπειρία στην τεχνική διαπραγμάτευσης χρηματοπιστωτικών μέσων» και υπόσχεται η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας να θάψει το ‘’τσεκούρι’’ με τους Ιρανούς και να εργαστούν προς την κατεύθυνση μιας συνολικής διευθέτησης των προβλημάτων στη Μέση Ανατολή.
Όλο αυτό το τρέξιμο για τη θέση αυτή δείχνει ότι όλοι αυτοί οι καλά τοποθετημένοι μεσίτες εξουσίας προβλέπουν κάποια ανακοίνωση ή αλλαγή.
Υπήρχαν, επίσης, περισσότερα σημάδια μυστικών επιθέσεων υψηλού επιπέδου κατά της εταιρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα η ηλεκτρική παροχή διακόπηκε  προσωρινά στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και στο Federal Reserve Board ενώ το ιντερνέτ διακοπτόταν συνεχώς . Επίσης, τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης έχουν αρχίσει πλέον να προβάλουν  ιστορίες  κατηγορώντας την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την κατάρριψη της Malaysia Airlines πτήση 370.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2883651/U-S-military-shot-MH370-thought-hacked-used-terror-attack-claims-former-airline-boss.html

Η εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ, από την πλευρά της, έχει μπει στο  μονοπάτι του πολέμου κατά της Βόρειας Κορέας για κάποιο μυστηριώδη λόγο. Το σύνολο της ιστορίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ βασίζεται στις ταινίες της Sony που εκλάπησαν από τη Βόρεια Κορέα. Σύμφωνα με τους ειδικούς της πληροφορικής η επίθεση hacking για την οποία κατηγορείται η Βόρεια Κορέα θα μπορούσε να έχει πραγματοποιηθεί μόνον από κάποιον μέσα στην έδρα της Sony στις ΗΠΑ. Όπως το έθεσε ένας εμπειρογνώμονας,  «Η παραβίαση της Sony ήταν μια εσωτερική δουλειά. 100 terabytes είναι πολύ μεγάλος όγκος δεδομένων για να μεταδοθεί μέσω του Διαδικτύου. Οι κορυφαίες  ευρυζωνικές ταχύτητες θα χρειάζονταν  661 ημέρες με την κορυφαία ταχύτητα των ΗΠΑ και, 2315 ημέρες να διαβιβάζουν στην Νότια Κορέα (και γενικά Ασία Pac RIM) στη μέγιστη ταχύτητα μετάδοσης τους. "Τώρα, οι ΗΠΑ προσπαθούν να κατηγορήσουν τη Βόρεια Κορέα για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , ώστε να εκτρέψουν την προσοχή του κόσμου από τη δική τους ευρεία χρήση των βασανισμών.
Οι Βορειοκορεάτες ανταποκρίθηκαν παραθέτοντας κορυφαίους στοχαστές των ΗΠΑ  όπως ο Joseph Nye και Richard Haas να ληφθούν υπ’ όψιν: ". Οι ΗΠΑ μειώνονται σε κατακάθια της ιστορίας"
http://www.kcna.co.jp/index-e.htm

Η White Dragon Society δεν επεμβαίνει στα καθημερινά πολιτικά, αλλά ενεργεί μόνον όταν η ζωή και ο πολιτισμός  αντιμετωπίζουν μια υπαρξιακή απειλή. Τώρα είναι μια τέτοια στιγμή. Μήνυμα προς το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα: Ξυπνήστε!
Sources:
http://galacticconnection.com/benjamin-fulford-us-regime-unprecedented-attack-black-swan-event-imminent/
http://benjaminfulford.net/2014/12/24/us-regime-under-unprecedented-attack-black-swan-event-imminent/
Posted by Hipknowsys at 7:47 AM 
Labels: Benjamin Fulford
Μτφρ: ΓΒ

https://www.facebook.com/notes/george-voudouris/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters