Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Σπόροι του Θανάτου



Πριν αρκετούς μήνες για την ενημέρωση της σελίδας του «συνκαλλιεργούμε» ανάμεσα στα άλλα ντοκιμαντέρ που αναρτούσα, ήταν κι αυτό. Βλέποντάς το, θεώρησα ότι είναι απαραίτητο να διαδοθεί γιατί κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα γενετικώς τροποποιημένα, εστιάζοντας στις επιπτώσεις στην υγεία και κατά δεύτερον στο περιβάλλον. Παρουσιάζει τη διαπλοκή των ιδιωτικών εταιρειών και των πολιτικών προσώπων για την προώθηση των γενετικώς τροποποιημένων και τη νομοθετική κάλυψη της επέλασής τους στις ΗΠΑ. Ανάμεσα στους επιστήμονες και τους ακτιβιστές που μιλούν στο ντοκιμαντέρ αυτό, ξεχωρίζουν οι Vandana Shiva, Shiv Chopra και Arpad Pusztai, ενώ παρουσιάζονται λήψεις από τα πειράματα του Gilles-Éric Séralini.

Ο ίδιος ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ, Garry Null, ανέβασε το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ στο διαδίκτυο, θέλοντας να διαδώσει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τους Γ.Τ.Ο.

Το βραβευμένο αυτό ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τη γυμνή αλήθεια για τους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (Γ.Τ.Ο.) και τις επιπτώσεις τους στην υγεία ανθρώπων και ζώων, στο περιβάλλον και στον αγροτικό πληθυσμό.

Η μετάφραση και ο υποτιτλισμός του δεν ήταν εύκολη δουλειά. Πέρα από τις δυσκολίες που πάντα έχει ένας υποτιτλισμός, η ταχύτητα των λόγων και η επιστημονική ακρίβεια απαιτούσαν πολύ προσπάθεια και τη συνδρομή επιστημόνων. Τους ευχαριστώ, που με τις επισημάνσεις τους βοήθησαν στην ακριβέστερη διατύπωση περίπλοκων νοημάτων.

Το ντοκιμαντέρ αυτό που έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο ο ίδιος ο παραγωγός του Gary Null, αποκαλύπτει την αλήθεια για τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους, για τον τρόπο της εξάπλωσής του μέσα από συστήματα διαπλοκής και διαφθοράς και με επιστημονικά στοιχεία παρουσιάζει τις δυσμενείς επιπτώσεις κυρίως στην υγεία και το περιβάλλον.
 

Δείτε περισσότερα στο http://gewskwlikas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters