Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

18χρονος (πάλι) Αφροαμερικανός (πάλι) σκοτώθηκε από αστυνομικούς στο Φέργκιουσον (πάλι) (vid,εικόνες)


Σύμπτωση καθημερινώς επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση! Άλλος ένας δεκαοχτάχρονος Αφροαμερικανός σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών στο Φέργκιουσον, και οι ΗΠΑ βρίσκονται εκ νέου στα πρόθυρα εξέγερσης.

Ένας ακόμη νεαρός Αφροαμερικανός έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού στις ΗΠΑ.
Ο 18χρονος Αντόνιο Μάρτιν σκοτώθηκε την ώρα που εισερχόταν σε πρατήριο καυσίμων από αστυνομικό στο Μπέρκλει κοντά στο Φέργκιουσον του Μισούρι. Το περιστατικό συνέβη κοντά στο σημείο όπου τον Αύγουστο ένας λευκός αστυνομικός σκότωσε τον άοπλο Αφροαμερικανό Μάικλ Μπράουν.

Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαιώνουν, πως ο νεαρός δέχθηκε τα πυρά αστυνομικού, με τις αρχές να ανακοινώνουν πώς ο νεαρός τράβηξε όπλο, αφού αρνήθηκε τον απαραίτητο έλεγχο.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τον νεαρό, ο οποίος τράβηξε όπλο και τον απείλησε με αυτό την ώρα που ο αστυνομικός τον πλησίασε στο βενζινάδικο όπου βρισκόταν μαζί με ένα άλλο άτομο, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σεντ Λούις, ο Μπράιαν Σέλμαν.

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό το #AntonioMartin έχει γίνει viral και κατακλύζεται από συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από την περιοχή.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 18χρονου που είδε το πτώμα του παιδιού της να κείτεται στο έδαφος.Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα, η μητέρα του Μάρτιν, μόλις αντίκρισε το παιδί της αναφώνησε: «Ω Θεέ μου, αυτό είναι το παιδί μου!».

Στο σημείο της δολοφονίας έχει ήδη συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου ενώ αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Αυτόπτης μάρτυρας, φίλος του 18χρονου έγραψε στο twitter…


Μέχρι και αυτή την ώρα έχουν γίνει 3 συλλήψεις από την αστυνομία.















Αυτόπου μένει να γίνει γνωστό είναι το κατά πόσον είχαν δικιο οι αστυνομικοί, δηλαδή εάν όντως ο αφροαμερκανός είχε όπλο, ή οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι είχε όπλο. Πάντως η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί στον πλανήτη είναι ότι στις ΗΠΑ έχουν τους αφροαμερικανούς για «σκοποβολή» οι αστυνομίες όλων των πόλεων, και μάλιστα ανεξαρτήτως του χρώματος του αστυνομικού.

Σημειώνεται ότι μόλις πριν λίγες μέρες ένας αφροαμερικανός σκότωσε δύο αστυνομικούς στη Νέα Υόρκη και μετά αυτοκτόνησε.
Οι αστυνομικοί σκοτώθηκαν χωρίς προειδοποίηση από μικρή απόσταση ενώ κάθονταν μέσα στο περιπολικό τους στο Μπρούκλιν

Ένας ένοπλος έστησε ενέδρα και πυροβόλησε θανάσιμα το, Σάββατο, δύο αστυνομικούς της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ενώ μια καταχώριση σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης δείχνει πως μπορεί να το έκανε για να εκδικηθεί το θάνατο ενός άοπλου μαύρου, του Έρικ Γκάρνερ, από λαβή στραγγαλισμού που του έκανε αστυνομικός.

Απ’ότι φαίνεται ο κύκλος του αίματος θα συνεχιστεί, φανερώνοντας τα τεράστια προβλήματα δημοκρατίας που έχουν οι ΗΠΑ και τόσο καλά κρύβουν κάτω από το «χαλί» με την βοήθεια του Χόλιγουντ.

Όπως έλεγε και ο Τζακ Κίλιαν στην σειρά του 80′ «Μidnight Caller», «Goodnight America wherever you’re»

defencenet.gr - See more at: http://www.xorisoria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters