Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ: ...

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!


 

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΙΚΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ??? 

ΑΛΛΑ ΠΟΠΗ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ.

 ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ .

ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ FUDS ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΜΙΝΓΚ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ. 

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ...
ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΙΝΓΚ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΙΓΚΙΟΥΛΑΡ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΓΟΡΑ???
 ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΩΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΕΥΘΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΠΑΛΑ ΟΛΑ .

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΚΟΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΝΑ ΤΣΙΠΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ??? 

ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΠΟΥΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.


ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ.....
ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ......


ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΦΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΟΤΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΑΛΛΑ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΟΥΣ) ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΟΡΟΣ, ΛΟΕΜΠ ΚΑΙ ΠΟΛΣΟΝ, ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΕΝ ΝΥΚΤΙ ΣΤΙΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΡΙΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ MIG (Vivartia , goodys,flocafe, everest , νοσοκομείο Υγεία και SingularLogic, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica με τα super fast ferries) ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ KKR.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ: 


Η ῾῾Singular Logic, η οποία είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, την καταμέτρησή τους, την αποστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών και τελικώς την.....αναμετάδοσή τους στις οθόνες μας῾῾

 ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ.


ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΧΕΛ ΤΖΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ.


http://attikanea.blogspot.gr/2014/12/blog-post_475.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters