Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ: ΕΚΔΟΤΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΑΝ “ΑΣΤΑΚΟΙ” ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ-

somatofilakes-eponimoi2

”ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ” ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ ΣΕ “ΝΟΜΑΤΕΟΥΣ” ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ-”ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ “ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ” ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ-ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτει-και δύσκολα αμφισβητούνται-δημοσιοποιεί λίστα αίσχους που έχει συντάξει προσωπικά ο υπό κατάργηση υπουργός του πρώην πρωθυπουργού Σαμαρά, αποτυχημένος αθλητής Βασίλιας Κικίλιας, κάνοντας δημόσιες σχέσεις με το κεφάλαιο, την ψευτική αστική μπουρζουαζία της χώρας σε αγαστή συνεργασία μαζί τους, “βαφτίζοντας” ως πιθανούς “στόχους”(τάχα)και ανθρώπους που δήθεν κινδυνεύουν από αόρατες απειλές, βαστάζους της συγκυβέρνησης. Ένα έξυπνο παιχνίδι δούναι και λαβείν για όσους εδώ και δυόμιση χρόνια προπαγανδίζουν με λεφτά και αμοιβές που πληρώνει ο ελληνικός λαός, το έργο των εθνικών προδότων, των πολιτικών που καταβύθισαν την Ελλάδα στην ανεργία, στη φτώχεια και στην απόλυτη παρακμή.
Τα ονόματα είναι βγαλμένα κατευθείαν από τα κιτάπια της διακοσμητικής Προστασίας Υψηλών Προσώπων, η οποία πρέπει άμεσα να καταργηθεί γιατί εκεί μέσα απασχολούνται ως γραφιάδες αστυνομικοί-δημόσιοι υπάλληλοι και βολεμένα κομματόσκυλα που αντί να φυλάνε την περιουσία του πολίτη που τον σκοτώνουν κάθε μέρα μέσα στο σπίτι του και του ληστεύουν την περιουσία και το βιός του, κάθονται και πίνουν καφέ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Καθημερινά λήσταρχοι και ένοπλοι παραβατικοί εισβάλουν σε οικίες φτωχών ανθρώπων και τους πίνουν το αίμα και τα αφεντικά του τόπου, διαπλεκόμενοι αστοί ζητούν και λαμβάνουν με σκοτεινά κριτήρια 24ωρη φύλαξη-επιτήρηση(έτσι την λένε τώρα)με αποτέλεσμα πάνω από 2000 ονόματα να απολαμβάνουν αστυνομικούς που δεν τους δικαιούνται. Εαν θέλουν να κοιμούνται ήσυχα τις νύχτες να πληρώσουν ιδιωτική φύλαξη από την τσέπη τους κι όχι από τα χρήματα του σκληρά φορολογούμενου πολίτη . Οι αστυνομικοί που φυλάνε τα έρημα είναι πάνω από 12.000, κατά πρόχειρους υπολογισμούς.
eggrafo-tremi
Έγγραφο που έχει δημοσιεύσει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ
Ενδεκτικά μερικά από τα ονόματα που απολαμβάνουν προστασίας
Σία Κοσιώνη
Μπάμπης Παπαδημητρίου
Λεωνίδας Μπόμπολας
Φώτης Μπόμπολας
Γιώργος Μπόμπολας
Βασίλης Λαμπρόπουλος
Νίκος Ευαγγελάτος
Γιώργος Τράγκας
Αριστείδης Αλαφούζος
Γιάννης Αλαφούζος
Γιώργος Βαρδινογιάνννης1
Γιώργος Βαρδινογιάννης2
Νίκος Βαρδινογιάνννης
ΣΚΑΙ
Όλγα Τρέμη
Θέμος Αναστασιάδης
Γιώργος Στουρνάρας
Αυτά είναι μερικά ενδεικτικά ονόματα από τους 2000 στόχους. Να δώσουν όλα τα ονόματα στη δημοσιότητα για να δούμε με τι κριτήρια όλοοι αυτοί οι απίθανοι έχουν πάρει φύλαξη από το Κράτος. Βέβαια στο θέμα αυτό παίζουν κι άλλα ζητήματα. Η “μαύρη” εργασία, τα μεροκάματα, οι εργολαβίες κάτω από τη μύτη του κράτους και του υπουργείου, ο παράνομος οπλισμός, η έλλειψη αδειών και άλλα πολλά για τα οποία θα επανέλθουμε.
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/12/blog-post_417.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters