Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

ΦΟΒΑΤΑΙ Ο Α.ΣΑΜΑΡΑΣ... Παραιτείται η κυβέρνηση - Με υπηρεσιακή κυβέρνηση στις εκλογές

Παραιτείται η κυβέρνηση μέσα στις επόμενες ώρες καθώς ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ανησυχεί ότι πλέον δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση που διαμορφώνεται τόσο στην οικονομία όσο και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και ανησυχεί ότι μπορεί να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις. Ετσι ή αλλιώς το σχέδιο της παραίτησης προϋπήρχε της τρίτης ψηφοφορίας και ματαιώθηκε από την τραγωδία του Norman Atlantic Ετσι το αυριανό ραντεβού του Α.Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, αφού προηγουμένως έχει θυροκολληθεί το διάταγμα της διάλυσης της παρούσας Βουλής, πιθανότατα θα εξελιχθεί σε συνάντηση παραίτησης....
 Ενας άλλος λόγος, εκτός από το γεγονός ότι φοβάται καταστάσεις τις οποίες δεν θα μπορέσει να ελέγξει ο Α.Σαμαρας (η κατάσταση που αφήνει τις Ενοπλες Δυνάμεις δεν είναι η καλύτερη δυνατή) είναι  ότι θέλει να αφοσωθεί στην εκλογική μάχη και να καταφέρει να έχει μια αξιοπρεπή ήττα εκλέγοντας τουλάχιστον 70 βουλευτές. Ούτως ή άλλως τον κρατικό μηχανισμό τον ελέγχει... Aμέσως μετά θα οριστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση και υπηρεσιακός πρωθυπουργός, με τα υπουργεία Εσωτερικών, Αμυνας, Δικαιοσύνης κλπ να τα αναλαμβάνουν μη πολιτικά πρόσωπα.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/12/blog-post_9413.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters