Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

ΟΤΑΝ Ο Γ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟ) ΗΤΑΝ Ο "ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΣ ΚΡΙΟΣ" ΤΗΣ ΝΔ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ. Φωτογραφία-σοκ επιβεβαιώνει την καταγγελία του Π.Καμμένου

Φωτογραφία-σοκ που επιβεβαιώνει την καταγγελία του Π.Καμμένου έδωσε στην δημοσιότητα η ΝΔ (σε άλλο ένα αυτογκόλ από τα οποία μόνο η Συγγρού ξέρει να βάζει) που παρουσιάζει τον Γ.Αποστολόπουλο δίπλα στον Ν.Μαριά να παρακολουθούν την συνάντηση Π.Καμμένου και Α.Τσίπρα. Σημειωνεται ότι και οι δύο δεν ανήκουν πλέον στους ΑΝΕΛ. 
Γκάφα μεγατονων ή παραδοχή για κάτι άλλο;...
Αυτη ειναι η φωτογραφια που έδωσε στην δημοσιότητα η Νεα Δημοκρατια πριν απο λίγο, με την οποία εμφανίζει τον Αποστολόπουλο δίπλα στον… Νοτη Μαριά (!) 

που και οι δυο έχουν αποχωρήσει απο τους ΑΝΕΛ! Εαν δεν πρόκειται για τραγική γκάφα, εκτος απο την επιβεβαίωση των όσων είπε ο Π.Καμμενος, ανοίγει άλλο ενα περίεργο κεφάλαιο…
Επί της ουσίας είναι δικαίωση του Π.Καμμένου ότι ο Αποστολόπουλος δρούσε σαν "διείσδυση" της ΝΔ,παρακολουθούσε τις κινήσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ, και όποτε χρειάστηκε επενέβη για να δημιουργήσει "ρωγμές" στο κόμμα.
Στο μεταξύ καθίσταται εμφανές ότι στη Συγγρού είχαν πληροφόρηση από πρώτο "χέρι" για τις συναντήσεις Π.Καμμένου και Α.Τσίπρα.
 Πάντως ένα σημείο που χρήζει διαλέυκανσης είναι το ακόλουθο:
Πως αντιλήφθηκε ο Γ.Αποστολόπουλος ότι στην τρίτη συνάντηση του την είχαν "στημένη" και δεν πήγε. Αυτό στο χωριό το λένε "μου το σφύριξε ένα πουλάκι" το θέμα είναι ποιο ήταν το "πουλάκι" αυτό;
Έχουμε την αίσθηση ότι αυτό το σκάνδαλο που φαίνεται ότι ξεσπά σαν πολιτικός "τυφώνας" από σήμερα το πρωϊ, θα το θυμόμαστε για δεκαετίες, και ειμαστε ακόμα στην αρχή.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/12/blog-post_885.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters