Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Φρικτές ανθελληνικές δηλώσεις του μεγάλου Ραβίνου της Ρωσίας


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μετέφερε τις ευχές του στη ρωσική εβραϊκή κοινότητα επ' ευκαιρία της ιουδαικής εορτής της Χανούκα . Συναντήθηκε στο Κρεμλίνο στις 17/12/14 με τον αρχιραβίνο της χώρας Berel Lazar και τον επικεφαλή της Ομοσπονδίας των Εβραϊκών Κοινοτήτων της Ρωσίας, Αλέξανδρο Beard. (kremlin.ru)

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Πρόεδρος Πούτιν: Αγαπητοί φίλοι, πρώτα απ 'όλα, θέλω να συγχαρώ εσάς και ολόκληρη την εβραϊκή κοινότητα στη Ρωσία και να σας ευχηθώ καλές γιορτές για την Χανουκά. Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε και να μιλήσουμε και για τα τρέχοντα ζητήματα. Έτσι, είμαι πολύ χαρούμενος που σας βλέπω.
Λαζάρ: Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι σας συναντάμε την περίοδο που εορτάζουμε τη Χανουκά. Η γιορτή αυτή συμβολίζει τη νίκη της πίστης επί του αθεϊσμού, του φωτός επί του σκότους. Το Ελληνιστικό βασίλειο ήθελε να καταστρέψει ό, τι είναι σημαντικό για εμάς: όχι μόνο τη θρησκεία, αλλά τις αξίες και το ήθος. Και τότε υπήρχαν μερικοί άνθρωποι που ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν. Ο Θεός αποκάλυψε ένα θαύμα, που αποδεικνύει ότι η πίστη και το πνεύμα είναι ισχυρότερα από οποιοδήποτε στρατό: Σήμερα, ανάψαμε το καντήλι με λάδι το οποίο θα καίει για 8 ημέρες εις ανάμνησιν του θαύματος.
Δυστυχώς, σε διάφορες χώρες, βλέπουμε πως οι άνθρωποι προσπαθούν ξανά να καταστρέψουν τα πάντα που για εμάς είναι ιερά: τις οικογενειακές και θρησκευτικές αξίες. Και είμαστε πολύ ευγνώμονες σε εσάς προσωπικά, για ό,τι κάνετε για τη θρησκεία, τον σεβασμό σας για τις εορτές, για τα πιο σημαντικά θέματα της θρησκείας μας.
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΧΑΝΟΥΚΑ2
Νομίζω ότι οι μέρες της Χανουκά - για μας είναι μια ιστορική στιγμή, μπορούμε να γιορτάσουμε ανοιχτά αυτό που είναι τόσο σημαντικό για εμάς . Το γεγονός ότι η Μενόρα της Xανούκα ανάβει στις κεντρικές πλατείες της Ρωσίας - αυτό είναι πραγματικό θαύμα.
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΧΑΝΟΥΚΑ3
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά που κάνετε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να είμαστε χρήσιμοι.
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΧΑΝΟΥΚΑ4 Πρόεδρος Πούτιν: Σας ευχαριστώ πολύ.
Ο λαός μας είναι και πολυπολιτισμικός και πολυθρησκευτικός. Το κάθε τμήμα του μεγάλου έθνους μας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, το δικό του μοναδικό πολιτισμό και τη δική του πίστη. Αλλά την ίδια στιγμή βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο αυτό που μας ενώνει . Ενωμένοι θα είμαστε ικανοί για την επίλυση πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.
Για άλλη μια φορά, σας συγχαίρω και σας εύχομαι ό, τι καλύτερο.
dimpenews


Πηγή...
http://http---ellinon-anava.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters