Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

«Βόμβα» Χαϊκάλη: Μου έδιναν 3.000.000 ευρώ για να ψηφίσω πρόεδρο ! (Βίντεο)

c4292d1fbda4367a6e0d71895eaf7845_XL


«Βόμβα» Χαϊκάλη: Μου έδιναν 3.000.000 ευρώ για να ψηφίσω πρόεδρο (Βίντεο)
Σε ποιον αποκάλυψε το όνομα ο Π. Χαϊκάλης. Πως θα γινόταν η συναλλαγή.
Σε μία δήλωση βόμβα προχώρησε ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης, «Μου έδιναν 700.000 ευρώ μετρητά ως πρώτη δόση και μετά διακανονισμό των δανείων μου στην τράπεζα, αλλά και συμβόλαια με διαφημιστική». Αποκάλυψε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο βουλευτής.
«Μού έδιναν από δύο εκατομμύρια μέχρι τρία για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας», συνέχισε μιλώντας στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο βουλευτής σημείωσε πως «έχω δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα εφετών, κ. Παναγιωτόπουλο και στον Ντογιάκο, τον προϊστάμενο εισαγγελίας εφετών Αθηνών».
«Έχουν γίνει δύο συναντήσεις που έχουν καταγραφεί», σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως εκτός από το οπτικό υλικό υπάρχουν και καταγεγραμμένες συνομιλίες που βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης.
Τη «βόμβα» που αναμένεται να ανάψει φωτιές στο πολιτικό σκηνικό και ενώ έχει γίνει ήδη η πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έριξε πρώτα ο  Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μίλησε αρχικά στον ΑΝΤ1 για απόπειρα χρηματισμού και δωροδοκίας βουλευτών,  προσθέτοντας μάλιστα πως όχι μόνο το έχει ακούσει, αλλά το έχει δει και να συμβαίνει!
Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε το όνομα αυτού του βουλευτή, λέγοντας ότι πρόκειται για τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος λίγο μετά το επιβεβαίωσε τηλεφωνικά.
«Εχω και έναν άλλο βουλευτή που μέσα από την κουβέντα κατάλαβα ότι  όχι απλώς έγινε απόπειρα χρηματισμού του, αλλά τα πήρε κιόλας», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λαζόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για την Ξουλίδου.
«Εχω δει και έχω ακούσει το υλικό. Μιλάμε λίγο χρόνο πριν το δείτε», είπε, μάλιστα, στον ΑΝΤ1, προαναγγέλλοντας ραγδαίες εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο.
«Αυτά τα στοιχεία έχουν κατατεθεί και στον εισαγγελέα», σημείωσε, τέλος, ο  Λάκης Λαζόπουλος.



Τ. Κουίκ: Ο Π. Χαϊκάλης αποκάλυψε το όνομα στην Αστυνομία
Για την υπόθεση χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ, Πάυλου Χαϊκάλη αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Τέρενς Κουίκ.
Ο κ. Κουίκ υποστήριξε μιλώντας στο «Star» ότι ο κ. Χαϊκάλης έδωσε το όνομα του ανθρώπου που αποπειράθηκε να τον χρηματίσει στην Ασφάλεια, ενώ «έδωσε και δύο καταθέσεις στον εισαγγελέα Παναγιωτόπουλο».
Ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝ.ΕΛ, είπε επίσης ότι θα δοθούν απαντήσεις σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί στις 13.00.
Τι αποκάλυψε ο Π. Χαϊκάλης στην Ασφάλεια. Ποιος είναι ο Γ.Α.
Ο Παύλος Χαϊκάλης ενώ αρνήθηκε να δώσει στον εισαγγελέα το όνομα του επιχειρηματία που σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει, φαίνεται ότι ο κ. Χαϊκάλης κατονόμασε στην Ελληνική Αστυνομία το πρόσωπο του ιδιώτη που αποπειράθηκε να τον εξαγοράσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Π. Χαϊκάλης κατονόμασε τον ιδιώτη που απόπειράθηκε να τον εξαγοράσει τα αρχικά του οποίου είναι  Γ.Α.
Ο Γ.Α. παρουσιάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες, ως υπάλληλος τράπεζας και είναι σύμφωνα με τον κ. Χαϊκάλη ο άνθρωπος που παρουσιάζεται στο οπτικοακουστικό υλικό και φέρεται να είναι διατεθειμένος να μεσολαβήσει για να διακανονιστεί δάνειο ύψους 700.000 ευρώ του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη!
Κατά τις δύο καταθέσεις του στον κ. Παναγιωτόπουλο ο Παύλος Χαϊκάλης δέχθηκε πιεστικές ερωτήσεις για να αποκαλύψει το όνομα του ανθρώπου που επιχείρησε να τον δωροδοκήσει, ωστόσο ο κ. Χαϊκάλης δεν το έκανε.
Ο εισαγγελέας που παρέλαβε το υλικό που παρέδωσε ο κ. Χαϊκάλης (γίνεται λόγος για οπτικοακουστικό υλικό) το απέστειλε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για επεξεργασία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι ευδιάκριτα πρόσωπα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Έγκληματος από το υλικό δεν μπόρεσε να διευκρινίσει με βάση το υλικό ποιο είναι το πρόσωπο που επιχειρεί σύμφωνα με την καταγγελία τον χρηματισμό.
Σκουρλέτης: Δραματική τροπή στο θέμα των πιέσεων για Πρόεδρο μετά τις δηλώσεις Χαϊκάλη
«Η υπόθεση Χαϊκάλη δίνει δραματική τροπή στο θέμα των πιέσεων για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε με τηλεφωνική παρέμβαση στον ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.
Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, τοποθετήθηκε σχετικά με τις καταγγελίες του κ.Χαικάλη για απόπειρα χρηματισμού του από άτομο του οικονομικού κόσμου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Τα όσα ακούσαμε από τον κ. Χαικάλη προσδίδουν μια δραματική τροπή στην υπόθεση πέσεων, που πλέον δεν είναι πιέσεις, αλλά απόπειρα χρηματισμού ενός βουλευτή των ΑΝΕΛ για την προεδρική εκλογή».
«Όταν σαν ΣΥΡΙΖΑ είχαμε αναφερθεί σε δημοσιεύματα επί του θέματος, μας είχαν κατηγορήσει, ωστόσο σήμερα βλέπουμε ότι η κατάσταση είναι χειρότερη και από ότι νομίζαμε»,δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης.
Τι λέει ο Εισαγγελέας
Το περασμένο Σάββατο αργά το βράδυ ο κ. Χαϊκάλης προσήλθε  στον εισαγγελέα Παν. Παναγιωτόπουλο που διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για το θέμα του κουμπαρά, όμως:
-Αρνήθηκε να κατονομάσει το πρόσωπο που προσπάθησε να τον εξαγοράσει, παρότι ρωτήθηκε επισταμένως . Κι αυτό γιατί από το υλικό δεν προκύπτει η ταυτότητα του προσώπου αυτού
-Αρνήθηκε να κατονομάσει τα πρόσωπα που κρύβονται από πίσω.
Η εισαγγελία ενεργοποιήθηκε άμεσα και σύμφωνα με πληροφορίες από την εισαγγελική έρευνα δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής τα στοιχεία της καταγγελίας.
Η ανακοίνωση της Εισαγγελίας
Η εισαγγελία ενεργοποιήθηκε άμεσα και όπως δηλώνει: » Όντως ο κ. Χαϊκάλης έκανε εκτενείς καταγγελίες δίνοντας εκτενή κατάθεση και παραδίδοντας υλικό. Πλην όμως από τη μέχρι στιγμής εισαγγελική έρευνα δεν επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες του».
http://www.kontranews.gr/politiki/item/28640-xaikalis-bomba
………………………………………………..
ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΧΑΪΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ…
……………………………………………….
Ποιός είναι ο φερόμενος ως μεσάζων – Φωτό που έδωσε η ΝΔ
apostolopoulos-anel1418996416 
Κορυφώνεται η ένταση και η πολιτική αντιπαράθεση γύρω από την υπόθεση της καταγγελίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ Π. Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του με 2-3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στο χορό μπήκε ανοιχτά και η ΝΔ.

Μετά τις καταγγελίες ότι ο  Γιώργος Αποστολόπουλος είναι αυτός που αποπειράθηκε να  δωροδοκήσει τον Π. Χαϊκάλη, η ΝΔ δημοσιοποίησε φωτογραφίες με τον Γ. Αποστολόπουλο, ο οποίος την εποχή που τραβήχτηκε η φωτογραφία ήταν συνεργάτης του Πάνου Καμμένου και συμμετείχε ακόμη και σε συναντήσεις του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Η  συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τις 22 Μαρτίου του 2013, από συνάντηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Τον Π. Καμμένο συνόδευαν ο τότε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Νότης Μαριάς και ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος τότε ήταν συνεργάτης του προέδρου του κόμματος.

Το πρόσωπο που φέρεται ότι προσπάθησε να δωροδοκήσει τον βουλευτή των ΑΝΕΛ διετέλεσε συνεργάτης του Π. Καμμένου. Ο ίδιος δηλώνει σύμβουλος επενδυτικών προγραμμάτων, ενώ υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης της Τράπεζας Πειραιώς, ωστόσο τώρα καμία επαγγελαμτική σχέση δεν έχει με την συγκεκριμένη τράπεζα. http://www.topontiki.gr/article/90657/Poios-einai-o-feromenos-os-mesazon—foto-pou-edose-i-ND
…………………………………………………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=11313

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters