Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτο: Οι Τούρκοι ζητάνε να τους εκδώσουμε πιλότο με την κατηγορία ότι είχε καταρρίψει τουρκικό F-16!


Σε μια απίστευτη κίνηση η οικογένεια του τούρκου πιλότου του F-16 που κατέπεσε μετά στην περιοχή της νήσου της Χίου ζητά την έκδοση για να δικαστεί ο πιλότος του ελληνικού μαχητικού τύπου Mirage-2000EGM αλλά και ολόκληρης της στρατιωτικής ηγεσίας της εποχής.
Ο δικηγόρος της οικογένειας Μ.Ε.Κελέν που εκπροσωπεί την οικογένεια του Τούρκου πιλότου Ναΐλ Ερντογάν θεωρεί ότι έχει στοιχεία ότι η πτώση του τουρκικού μαχητικού έγινε μετά από κατάρριψη από το ελληνικό μαχητικό και μάλιστα δηλώνει ότι βασίζεται σε άρθρο που είχε δημοσιευθεί σε ελληνικό περιοδικό που είχε τον τίτλο ''Η Ελλάδα κατέρριψε τουρκικό πολεμικό αεροσκάφος'' .
Αυτά δήλωσε σήμερα η ηλεκτρονική εφημερίδα Yeni Akit που τιτλοφορείτε «Αίτημα για σύλληψη του Έλληνα πιλότου και των διοικητών». Μάλιστα αναφέρει και το όνομα του Έλληνα πιλότου. Επίσης αναφέρει ότι ήδη έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες στην τουρκική εισαγγελία για να ξεκινήσει η έκδοση του πιλότου!
 
 
http://www.volcanotimes.com/2014/12/f-16_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters