Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΑΠΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!!!!


Ο Μύρωνας Μυριαλλής για τον οποίο γράφαμε χτες ότι προβλέπει μεγάλο σεισμό εντός των ερχόμενων ημερών,δεν είναι ο μόνος που προβλέπει τον μεγάλο σεισμό για το ίδιο διάστημα.Και ο ερευνητής σεισμολόγος ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΑΠΑΣ προβλέπει ισχυρό σεισμό για τις 20 Σεπτεμβρίου, έχοντας μάλιστα αναρτήσει τη σχετική πρόβλεψη στο προσωπικό του ιστολόγιο. 
Δείτε:
Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Τσιάπας, θα υπάρξει σεισμική δραστηριότητα στις 20 Σεπτεμβρίου, ωστόσο σημειώνει πως η συγκεκριμένη πρόγνωση μπορεί να ακυρωθεί εφόσον στις 16 Σεπτεμβρίου εκδηλωθεί ισχυρή σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Ιταλία!.
Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, οπότε ισχύει η πρόβλεψη του κ.Τσιάπα για μεγάλο σεισμό μέχρι ή στις 20 Σεπτεμβρίου! 
Σημειώνουμε ότι ο κ. Τσιάπας προέβλεψε και τον σεισμό της Κεφαλονιάς αλλά και της Σπάρτης-Χαλκιδικής. 

Δείτε τις προβλέψεις του για Σπάρτη και Χαλκιδική:

 indobserver.blogspot.gr

Πηγή:
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters