Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Δήλωση βόμβα από τον Λ.Ρακιντζή: "Με εμποδίζουν να ερευνήσω τους επωνύμους ". ΠΟΙΟΙ άνθρωπέ μου; ΜΙΛΑ !!


Κατά την ακρόαση του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο κ. Ρακιντζής μίλησε ξεκάθαρα για εμπόδια που προβάλλονται στο δρόμο του όταν ξεκινά την έρευνα επώνυμων προσώπων, ωστόσο απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και να αποκαλύψει ονόματα και μεθόδους συγκάλυψης.... Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας επέμεινε και μίλησε για «μεθοδευμένη παραγραφή αδικημάτων για επωνύμους», ωστόσο και πάλι ο κ. Ρακιντζής απέφυγε να απαντήσει.
«Πρόσφατα βγήκε νόμος που λέει ότι δεν ευθύνονται οι διοικήσεις των ΔΕΚΟ. Υποκρύπτεται αμνηστία, αλλά δεν είμαι αρμόδιος εγώ να το κρίνω. Υπάρχει τάση για εμπόδια, γραφειοκρατικά, κλπ. Έχετε δει επώνυμο να δικάζεται εύκολα; Βγαίνουν απαλλακτικά βουλεύματα».
Και ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης συνέχισε. «Δε μπορώ να κάνω έφεση στο βούλευμα. Δεν ελέγχω το ποινικό. Στην προσπάθεια που κάνω κατά των επωνύμων βρίσκω εμπόδια. Δεν μπορώ όμως να κατονόμασω υποθέσεις».
Μήπως πρέπει η Δικαιοσύνη να καλέσει τον κ. Ρακιντζή να απαντήσει ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που δεν τον αφήνουν να κάνει το έργο του;
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/09/blog-post_821.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters