Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΑ!

politikoi-filaki

ΥΒΡΙΣ ΑΤΗ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΙΣΙΣ

Angelo Irakleides: Χμμμ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΩΡΕ;;; 
Petros Vesis: ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ;; (ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ;;) ΣΗΜΕΡΑ 6-8-2014
Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ….. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ …. ΝΟΗΜΑ . !!!!!!
[....ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΞΥΝΟΓΑΛΟ ΑΛΛΑ ...... ΤΟ Κ Ο Β Ο Υ Ν........................ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ..... ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ..... ΓΑΛΑ ...]
ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!! … ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ;;;;;;;;;;;;;;;

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=8709

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters