Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Κήρυξε εμπάργκο στη Δύση ο Πούτιν, τρέμει η διεθνής μασωνία. Να ζητήσουμε ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ !! απ την τρόϊκα! Έτσι δεν κάνουν αυτοί;


Ανησυχία στην Ελλάδα για τις νέες εξελίξεις των ρωσικών «αντίμετρων». Τι θα κάνει η κατοχική, αντιρωσική κυβέρνηση;
Στην αντεπίθεση με σκληρά αντίμετρα περνάει ο πρόεδρος των Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν , μετά τις ανακοινώσεις των δυτικών για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας με αφορμή το θέμα της Ουκρανίας.  Με διάταγμα το οποίο υπέγραψε χθες πρόεδρος Πούτιν, η Μόσχα προχωράει στον πρώτο κύκλο των αντίμετρων κατά της Δύσης, στα οποία περιλαμβάνεται:...

η απαγόρευση ή ο περιορισμός για ένα έτος της εισαγωγής ορισμένων ειδών των γεωργικών προϊόντων, των πρώτων υλών και τροφίμων από χώρα που έχει υπογράψει τις οικονομικές κυρώσεις κατά των ρωσικών εταιρειών αλλά κατά προσώπων που συμφώνησαν σε αυτές τις κυρώσεις. 
Παράλληλα, μελετάται σοβαρά το ενδεχόμενο της απαγόρευσης της διέλευσης των ευρωπαϊκών πτήσεων με προορισμό την Ασία και την Αυστραλία μέσω του ρωσικού εναέριου χώρου. Ωστόσο η τελευταία πρωτοβουλία της Μόσχας, μόλις έγινε γνωστή από τα διεθνή πρακτορεία προκάλεσε τον πρώτο μεγάλο πανικό στις ευρωπαϊκές και αμερικανικές αεροπορικές εταιρίες. Ήδη στα διεθνή χρηματιστήρια, οι μετοχές των αεροπορικών εταιριών των ΗΠΑ και της Ε.Ε. έχασαν μέχρι χθες το απόγευμα 4.5 δις δολάρια της αξίας των. Επιπροσθέτως, στο τραπέζι των αντίμετρων της Μόσχας έπεσε και συζητείται σοβαρά το ενδεχόμενο της διακοπής της διέλευσης των ευρωπαϊκών πτήσεων τσάρτερ από την Ουκρανία μέσω του ρωσικού εναερίου χώρου.
Επίσης με μια αναθεώρηση των προσωρινών αδειών πτήσης, οι ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες που διασχίζουν υπερσιβηρικές αεροδιαδρομές θα πρέπει να βρουν άλλα δρομολόγια, τα οποία θα τις επιβαρύνουν σημαντικά τόσο σε κόστος (καύσιμα και μισθοδοσία) όσο και σε χρόνο πτήσης. Το ρωσικό Υπουργείο Μεταφορών επιβεβαιώνει από την πλευρά του την συζήτηση λήψης αυτών των μέτρων, σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσε ο ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεβ σε χθεσινή ευρεία σύσκεψη. 
Είναι κατανοητό ακόμη και στους αδαείς περί της διπλωματίας, ότι οι ΗΠΑ με τους δορυφόρους της, όπως η Ε.Ε., έχουν αποφασίσει  να αναβιώσουν την εποχή του λεγόμενου Ψυχρού Πολέμου. Οι τελευταίες κινήσεις των ΗΠΑ με τις πραγματικά σκληρές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, τις οποίες συνυπέγραψε η Ε.Ε. δεν αφήνουν κανένα περιθώριο περί του αντιθέτου. Και αυτό, παρά τις φωνές διαμαρτυρίας πολλών ευρωπαίων επιχειρηματιών και ομίλων, όπως στη Βρετανία, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ιταλία, την Γαλλία, που αγωνιούν για το μέλλον των επιχειρήσεων δεδομένης της συνεργασίας των με τη Ρωσία. Και μόνον το γεγονός ότι πρόκειται για μια αγορά περίπου διακοσίων εκατομμυρίων κατοίκων στην οποία απευθύνονταν τα προϊόντα τους, αυτό αντιλαμβάνεται κανείς πόση οικονομική ζημιά προκαλεί στις επιχειρήσεις που έχουν συνεργασίες με αντίστοιχες ρωσικές ή διαθέτουν απευθείας στη ρωσική αγορά τα προϊόντα τους. Χωρίς υπερβολές, είναι πολύ πιθανό να προκληθεί οικονομικό κραχ καθώς οι εξελίξεις δεν προμηνύουν τίποτε θετικό για την ευρωπαϊκή οικονομία η οποία ήδη διανύει περίοδο βαθιάς ύφεσης.  
Και στην Ελλάδα
Στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται είναι σαφές ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι αμέτοχη ούτε βεβαίως να μην έχει τις δικές της απώλειες. Ήδη γίνεται αγώνας δρόμου από επιχειρηματικούς κύκλους να εξαιρεθούν ορισμένα γεωργικά προϊόντα από το εμπάργκο. Ειδικά στο ζήτημα των ροδάκινων της Μακεδονίας, γίνεται προσπάθεια να απορροφηθούν κανονικά από τη ρωσική αγορά. Ωστόσο, ένα μείζον θέμα που έχει αναφέρει ο ρωσικός Τύπος και έγινε ερώτηση στη Βουλή από τους βουλευτές του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών, συνεργαζόμενων με τους ΑΝΕΛ, Γ. Δημαρά και Γ. Αβραμίδη, είναι οι ελληνικοί S300! Όπως ανέφερε η Gazeta.ru η σύγκρουση Δύσης - Ρωσίας δεν θα είναι χωρίς συνέπειες για την Ελλάδα. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο αναφέρει η εφημερίδα, οι S300 στην Ελλάδα να μείνουν χωρίς συντήρηση και ανταλλακτικά λόγω των οικονομικών κυρώσεων. Οι κυρώσεις που επέβαλλε η Ευρωπαϊκή Ένωση σε βάρος της κοινοπραξίας, Almaz-Antey, της στερεί τη δυνατότητα να διαθέσει τα οπλικά συστήματά της στις ευρωπαϊκές χώρες. Σήμερα, με συστήματα που παράγει η κοινοπραξία, είναι εξοπλισμένα δύο κράτη μέλη της ΕΕ, η Ελλάδα (και μέλος του ΝΑΤΟ) και η Κύπρος.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/08/blog-post_776.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters