Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

Η ΟΛΓΑ ΓΕΛΑΕΙ ΣΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΝΩ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΜΕΣΑ...!!!

Πανηγυρίζουν οι Σκοπιανοί, για τον χάρτη της νοτιοανατολικής Ευρώπης που άνοιξε ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας Χανς Γιόακιμ Φούχτελ, μπροστά στην υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την πρόσφατη συνάντηση τους στην Αθήνα στις 26 Μαρτίου. Στο χάρτη που ξεδιπλώνει ο ... Φούχτελος, όπως έχει αποκαλέσει η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ τον υφυπουργό της, τα Σκόπια αναφέρονται με το πρόθεμα «ΜΚ» δηλαδή «Μακεδονία».Γερμανός υπουργός παρουσίασε χάρτη μέσα στην Αθήνα με το συνταγματικό όνομα της ΄Μακεδονίας’, αναφέρει η εφημερίδα «Νόβα Μακεντόνια», ενώ η ανταποκρίτρια του netpress.com.mk, έκανε λόγο για «κίνηση έκπληξη» του Γερμανού αξιωματούχου ενώπιον της υπουργού Τουρισμού, η οποία όμως δεν αντέδρασε.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/08/blog-post_646.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters