Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

Χρήστος Μπαλαντίνας: Σε προκαλώ δημόσια Γκλέτσο και δημόσια σε λέω προδότη των Ελλήνων που εκπροσωπείς βάσει του θεσμικού σου ρόλου.

20140804_53df2ad99e7b7
Αποκαλύφθηκε ο Γκλέτσος: «Ναι» σε συνεργασία με….., «Όχι» με……..
Χρήστος Μπαλαντίνας  ..Γκλετσο είσαι μεγάλος ψεύτης και πλέον μπαίνεις στην λίστα των προδοτών.
4 φορές σε ενημερώσαμε 2 στο γραφείο σου και 2 σε καφέ της Λαμίας με τους συνεργάτες σου. Είδες το παγκόσμιο ταμείο όλα τα επίσημα έγγραφα έμαθες για το κληρονομικό δίκαιο και είδες τους επίσημους λογαριασμούς των Ελλήνων και τα Τρισεκατομμύρια που έχουμε εκεί. Σου αποκαλύψαμε τι δύναμη έχεις ως δήμαρχος και πως είσαι αναγνωρισμένος θεσμός στο παγκόσμιο ταμείο και με τις εγγυήσεις του Αρτέμη Σώρρα και την δική σου υπογραφή πως μπορείς να κατεβάσεις χρήματα χωρίς καμία υποχρέωση κ καμία δέσμευση για τον δήμο και να ξεχρεώσεις όλους τους δημότες σου και όλους τους Έλληνες αν θες και όλα αυτά στα αποδείξαμε με επίσημα έγγραφα και ΦΕΚ.
Μας απάντησες Γκλέτσο επί λέξει: Οκ αυτό είναι εύκολο, θα καλέσω συμβούλιο και θα υπογράψω! Πέρασαν μήνες Γκλέτσο και ακόμη περιμένουμε την υπογραφή σου για την απελευθέρωση των Ελλήνων.
Σε προκαλώ δημόσια Γκλέτσο και δημόσια σε λέω προδότη των Ελλήνων που εκπροσωπείς βάσει του θεσμικού σου ρόλου. Καλώ όλους τους συνέλληνες να βγάλουν παντού την ανάρτηση μου και σου δηλώνω Γκλέτσο ότι έχω όλες τις αποδείξεις ότι σε ενημερώσαμε 4 φορές και ότι έχεις όλα τα έγγραφα στο συρτάρι του γραφείου σου. Πλέον είσαι ξεβράκωτος Γκλέτσο και η Ελληνική Γη βγάζει κάτι αγγούρια ΝΑ με το συμπάθειο…

http://alfeiospotamos.gr/?p=8702

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters