Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

« Η προδοσία κάνει τις τελευταίες πλαστικές επεμβάσεις αλλαγής προσώπου για να γλυτώσει»

Του Δημήτρη Κωνσταντάρα 

Μου άρεσε πολύ και με εντυπωσίασε η σαφήνεια και η …ποιητική  διάθεση του άρθρου του δόκτορος Κωνσταντίνου Βαρδάκα με τίτλο «Δαιμονική μπόρα πάνω από την Ελλάδα…..» στο.....
http://www.pentapostagma.gr.
Μπόρεσε με μαεστρία να συνδυάσει  την οργή του καιρού, με την οργή του Θεού και την οργή του λαού γράφοντας – ανάμεσα στα ....
άλλα : «Ποια μετεωρολογική υπηρεσία μπορεί να μας προειδοποιήσει για αυτού του είδους τα έκτακτα φαινόμενα; Και όμως ο αέρας στις πόλεις και την ύπαιθρο μυρίζει αυτό που έρχεται…Και έρχεται.. ΟΡΓΗ- ΟΡΓΗ-ΟΡΓΗ».

Και υποσημειώνοντας εύγλωττα ότι  «Η προδοσία ήδη κάνει τις τελευταίες πλαστικές τις επεμβάσεις αλλαγής προσώπου για να γλυτώσει την ιστορική καταδίκη της. Η κοινωνική μηχανική  θα καταρρεύσει  μαζί με το σάρωμα των μισθών και των συντάξεων  του καλοβαλμένου Δημοσίου. Και τότε με ποιους ¨σίγουρους¨  ψηφοφόρους θα πάμε για ¨σίγουρες¨ εκλογές; Το ντόπιο σύστημα του ¨ναι σε όλα¨ τα τελευταία δύσκολα χρόνια

Με λίγα λόγια και δυνατά επιχειρήματα, μπορεί να αφυπνίσει και τους πιο δυσκολόπιστους Έλληνες πατριώτες, δημοκρατικούς πολίτες που πιστεύουν ακόμα στους θεσμούς οι οποίοι είναι πράγματι δυσκολόπιστοι όταν εδώ και τρία χρόνια μιλάμε για «προδοσία» αλλά με μεγάλη ευκολία δέχονται όλα όσα συμβαίνουν «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι».

Και αυτό, αγαπητοί αναγνώστες, είναι ένα από τα βασικά – αν όχι το βασικότερο- προβληματικό σημείο στην αντιμετώπιση της «δαιμονικής μπόρας» που εξελίσσεται επάνω απ΄τα κεφάλια μας, έξω απ΄την πόρτα μας, μέσα στο σπίτι, στο γραφείο ή το μαγαζί μας, στις επιχειρήσεις, στους Δήμους, στους φορείς του Δημοσίου, στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, στα εστιατόρια, στις κατασκευαστικές εταιρείες, στα εμπορικά, στις βιοτεχνίες, στις εφημερίδες, στα ραδιόφωνα, στις τηλεοράσεις, στα ανθοπωλεία, στα μποστάνια, στα ζαχαροπλαστεία, στη μεταποίηση…στη ζωή μας.

Αλλά εκεί που πρέπει να είμαστε «δυσκολόπιστοι», την…πατάμε. Και πάμε πάντα στις ίδιες λύσεις, λες και δεν ξέρουμε ότι αυτός που ψηφίσαμε φέτος μας την «είχε φέρει» πρόπερσι ενώ αυτός που σκεφτόμαστε να ψηφίσουμε αύριο, μας είχε «πατήσει κάτω» πριν από τρία-τέσσερα χρόνια. Δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας, δεν έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.

Έχει λοιπόν άδικο ο δόκτωρ όταν γράφει : «Είναι άραγε μόνο η πείνα ή είναι και η καθημερινή προσβολή της στοιχειώδους  ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή ο φόβος  από το αδυσώπητο έγκλημα που περιβάλλει  σήμερα τις Ελληνικές οικογένειες ή είναι τα δόλια ψέματα των πολιτικών επιλογών που δεν έχουν ¨ σπλάχνα οικτιρμών¨; Τον πρώτο καιρό των μνημονίων ¨σαν χαζοβιόληδες θιασώτες  των νέων ηθών¨ που μας κατέκλυσαν , λέγαμε … δεν μπορεί , μας κάνουν πλάκα… αν και κάποιοι φώναζαν.

Μετά αγανακτήσαμε… μετά μετρούσαμε τις αυτοκτονίες, τα κλειστά μαγαζιά , τις χαμένες δουλειές, τα ρέστα μας για να πληρώσουμε τα χαράτσια……. Και μετά σιωπή .. άκρα του τάφου σιωπή.. μια παράξενη σιωπή πριν την καταιγίδα.».

Έτσι λοιπόν, δεν παραξενεύομαι καθόλου – διότι ξέρω ότι κι αυτό θα ξεχαστεί, θα το ξαναθυμηθούμε, θα ξαναξεχαστεί αλλά την αλήθεια δεν θα τη μάθουμε ποτέ αλλά όπως φαίνεται ΔΕΝ μας ενδιαφέρει- όταν διαβάζω ότι  «Την έντονη αντίδραση της πλευράς του  Γιώργου Παπανδρέου προκάλεσε νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Real News περί διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 κατά 14,7 δισ. ευρώ. Επικαλούμενη απόρρητη έκθεση στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και της ΕΛΣΤΑΤ, η Real News αναφέρει πως το έλλειμμα του 2009, που άνοιξε το δρόμο για την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο, ήταν απόρροια μεθοδευμένης διόγκωσης των στοιχείων.»

Διόγκωση του ελλείμματος; Μωρέ που το έχω ξανακούσει, ποιος το έχει ξαναπεί; Ζωή Γεωργαντά, ΕΛΣΤΑΤ, αντικατάσταση του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη και του συναδέλφου του Σπύρου Μουζακίτη,  που  ερευνούσαν και την υπόθεση των CDS…..

Το περιβάλλον Παπανδρέου αντιδρά. Αλλοίμονο. Ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού κ. Ελενόπουλος σημειώνει ότι πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά δημοσίευμα της εφημερίδας και κατηγορεί την Real News ότι έχει αναλάβει «εργολαβικά» τις επιθέσεις εναντίον του Γ.Παπανδρέου.

Και δεν μπορώ να μη «δανειστώ» στοιχεία από το Justice for Greece της Χριστίνας Σαλεμή : « Υψηλά ιστάμενοι  της ΕΛΣΤΑΤ  που ιδρύθηκε από τον κ. Παπανδρέου ως ανεξάρτητη αρχή ελεγχόμενη μόνο από την Βουλή,  κατήγγειλαν, ότι και μετά την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ,  το 2009, περάστηκαν επίτηδες στα έξοδα της γενικής κυβέρνησης, δαπάνες  από ΔΕΚΟ, που άλλες χώρες δεν πέρναγαν, ότι αυτό έγινε χωρίς να προηγηθούν  μελέτες και έρευνες, προκειμένου να μπει μία επιχείρηση στη “γενική κυβέρνηση”, ότι οι εκθέσεις τις ΕΛΣΤΑΤ δεν είναι νόμιμες,  καθώς δεν έχουν περάσει από το διοικητικό συμβούλιο, ότι η ΕΛΣΤΑΤ δεν είναι ανεξάρτητη αρχή ελεγχόμενη από την Βουλή όπως θα έπρεπε,  αλλά από τον πρόεδρό της (υπάλληλο του ΔΝΤ) και την κυβέρνηση που τον διόρισε ως έμπιστο της.
Μετά τις καταγγελίες αυτές,  η κυβέρνηση και με διαδικασίες εξπρές, απέλυσε όλους όσους τις έκαναν.»

Τι λέει ο δρ Βαρδάκας; «40 ολάκερα χρόνια δουλεύουν οι δαίμονες για να μαζέψουν τόσο πυκνό δαιμονικό νέφος πάνω από τα κεφάλια μας. Νισάφι πια.. ας εξαπολύσουν την δαιμονική μπόρα πάνω μας για να δούμε πόσα απίδια  σηκώνει ο σάκος των δοκιμασιών του Έθνους μας.»
«Κάτι» ξέρει ο δόκτωρ!

http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/07/blog-post_51.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters