Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

Ο Κ. Σημίτης ….δεν φοβάται στο *»ικρίωμα» !…


….είναι το απόλυτα προστατευμένο «ξενόδουλο πολιτικό εργαλείο» !

— Το Γκουβέρνο -μετά απ” αυτόν- τον «κάλυψε/πτει» …..για τις καταστροφικές προς το Έθνος πολιτικές του πράξεις και τον παραδέχεται-ανέχεται ως τον αδιαμφισβήτητο «εκπρόσωπο-εντεταλμένο» ….των Σιωνιστικών και Γερμανικών συμφερόντων στη Χώρα.

— Κατέστρεψε, με τους δολοφονικούς συντρόφους του, τις αξίες και τα ιδανικά του Ελληνικού λαού ….ανεμπόδιστος μας διέλυσε, μας ξεπούλησε ….συνεχίζει την καταστροφή ….και παρακολουθούμε -εμείς και τα παιδιά μας- άπραγοι, αμήχανοι και ανίκανοι να αντιδράσουμε ….τις εμετικές -επάνω μας- νεοφιλελεύθερες δοκιμές ….σερνόμενοι σε πορεία ολέθρου ….που αυτός ο κύριος χάραξε ….έτσι γιατί κάποτε, κάποιο «εύσωμο» δικό του πολιτικό τσιράκι «σκαρφίστηκε» το άρθρο 86 ….ως την απόλυτη «ασπίδα ατιμωρησίας» των άνομων, ληστρικών, κλεπτοκρατικών και αντεθνικών πολιτικών και οικονομικών πράξεων και παραλήψεων!!!!

— Ας μην κοιμούνται κάποιοι ήσυχοι ….ο χρόνος «δουλεύει», δεν σταματά ….ανεξάρτητα από την δική μας/τους θέληση και τις επιθυμίες ….δεν είναι κομμένος στα μέτρα μας/τους ….και οι αλλαγές και «ανατροπές» που θα φέρει θα είναι απρόβλεπτες ….όσο κ” αν αργήσουν!

«Αλλά, ώ θεά Δίκη, έλα εσύ ως δικαία και δώσε μας καλές σκέψεις, έως ότου επέλθη ή υπό της μοίρας προωρισμένη ήμέρα του βίου μας ….εσύ που δικαίως επεμβαίνεις εις άδικα έργα και είσαι εχθρά των αδίκων ανθρώπων και έχεις καλάς διαθέσεις προς τους δικαίους.» (Αρχαία Ελληνική γραμματεία)

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]
Ετυμολογία http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BC%CE%B1
ικρίωμα, ουδέτερο:

= πρόχειρο ξύλινο βάθρο για την εκτέλεση θανατικής καταδίκης με απαγχονισμό, αποκεφαλισμό, λαιμητόμο

προσωρινή πρόχειρη κατασκευή για τη διευκόλυνση ανέγερσης μιας πιο μόνιμης κατασκευής
συνώνυμα: σκαλωσιά

 http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/49761
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/blog-post_8179.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters