Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

Έτσι θα πάμε μπροστά ΙΙ

Μετά την πρώτη ιδέα περί ιδιωτικών φυλακών στα ξερονήσια, επέλεξα να συνεχίσω τις προτάσεις μου προς την κυβέρνηση για το πώς η χώρα θα βγει από την κρίση με έναν νόμο.

Ζητώ λοιπόν από το υπουργείο Οικονομικών να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα λογαριάσει το ΑΕΠ της χώρας με βάση τα τεκμαρτά εισοδήματα με τα οποία μας φορολογεί. Υπάρχει πάρα πολύς κρυμμένος πλούτος εκεί έξω, για τον οποίο ο κόσμος δικαίως φορολογείται καθώς δεν είναι δυνατόν να δηλώνεις μηδενικά πραγματικά εισοδήματα αλλά να φορολογείσαι για δέκα ή δεκαπέντε χιλιάρικα επειδή έχεις σπίτι, αυτοκίνητο και τρεις...
πορτοκαλιές. Δεν μπορεί να έχουμε όλοι δίκιο. Έχεις λερωμένη τη φωλιά σου, και η κυβέρνηση το ξέρει.
Αν προσθέσουμε στο ΑΕΠ τα τεκμαρτά εισοδήματα των φορολογουμένων θα πολλαπλασιάσουμε μέσα σε μια ώρα τον εθνικό μας πλούτο, θα ρίξουμε το ποσοστό του χρέους κάτω από το 80% (χαλαρά) και θα ομολογοποιήσουμε το σαξές στόρι για να αντλήσουμε έσοδα από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Με τον τρόπο αυτό, θα πληρώσουμε τα πρόστιμα για τα καρτέλ στις κατασκευές, τα τρόφιμα, τα καύσιμα τα φάρμακα κλπ, θα δημιουργήσουμε την απαραίτητη ρευστότητα για να πάρουν ξανά όσα δάνεια γουστάρουν τα κανάλια και οι εφημερίδες, κι επιτέλους θα απενοχοποιηθεί ο εβδομαδιαίος εορτασμός γεννεθλίων στη Μύκονο από καταχραστές του δημοσίου και απατεώνες, οι οποίοι φωτογραφίζονταν αγκαλιά με βουλευτές κι υπουργούς ως νέοι κι επιτυχημένοι entrepreneurs.
(Αν έχει ήδη γίνει αυτό που γράφω, ας με ενημερώσει κάποιος. Για όλα τους έχω ικανούς. Ευχαριστώ!)
Από polyfimoss
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/07/blog-post_2444.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters