Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

Η Ελλάδα έχει ξανά μπει στο “Δ.Ν.Τ” το 1897!!!


Της Λίας Βαρσάμη:
Η πτωχευμένη τότε Ελλάδα σύρετε σε πόλεμο μετά τις προτροπές της Αυστριογερμανικής αυλής προς στον σουλτάνο Χαμιτ κατά της Ελλάδας και η Τουρκία κηρύσσει τον πόλεμο στα τότε σύνορα της Ελλάδος.... (Λάρισα) στις 5 Απριλίου του 1897.
Ο ανύπαρκτος Ελληνικός στρατός χωρίς εφόδια και όπλα μάχεται γενναία όμως χάνει από τον οργανωμένο στρατό του σουλτάνου και τα Τούρκικα στρατεύματα φτάνουν ως της Θερμοπύλες. Τότε οι μεγάλες δυνάμεις Αγγλία, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Γαλλία και Ρωσία έρχονται σε συμφωνία με τον σουλτάνο και αρχίζουν οι διαπραγματευσεις μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων και της Τουρκίας χωρίς την Ελλάδα!

Μεταξύ άλλων συμφωνούν η Ελλάδα να πληρώσει πολεμικές αποζημιώσεις των 100.000.000. χρυσών φράγκων στην Τουρκία.
Η πτωχευμενη όμως Ελλάδα δεν έχει αυτά τα χρήματα.
Έτσι οι μεγάλες δυνάμεις αποφασίζουν να πληρώσουν αυτές το χρέος μας δανείζοντας μας τα χρήματα με ελάχιστο επιτόκιο 2%.
Η Γερμανία και η σύμμαχός της, Αυστρία απαιτούν από τις άλλες δυνάμεις να να οριστεί εποπτια από ευρωπαϊκή ή διεθνής επιτροπή στον έλεγχο των εσόδων της χώρας μας.
Εξ αρχής δεν γίνετε δεκτό από της άλλες δυνάμεις και η βουλή των Ελλήνων εξ στόματος του Δ. Ράλλη έλεγε: “ Με τον έλεγχο θίγονται η αυτονομία και η ηθική αξιοπρέπεια του Ελληνικού κράτους και τα προνόμια του Στέμματος, ενώ η εγκατάσταση μιας τέτοιας επιτροπής στην πρωτεύουσα αποτελεί κράτος εν κράτει”
Το διάστημα εκείνο η Γερμανία κατασυκοφαντει την Ελλάδα λέγοντας πως είναι ένα κράτος κατσαπλιαδων, ψευτών, απατεώνων και κλεφτών!!
Παρά ταύτα κατόπιν εντόνων πιέσεων της Γερμανικής αυλής υποστηριζομενη από την Αυστρία και έρχοντας σε συμφωνία με την Ρωσία και εκ τον υστέρων με την Γαλλία και την Ιταλία , πέτυχε την αποδοχή της πρότασης στην οποία τελικά συμφώνησε και η Αγγλία.
Έτσι λοιπόν εγκαταστάθηκε στην Αθήνα επιτροπή ελέγχου από τις 6 μεγάλες δυνάμεις οι οποίοι πληρωνόταν πλουσιοπαροχα επιβαρυνοντας τον ήδη αδύναμο προυπολογισμο της Ελλάδας πλην της Ρωσίας η οποία δήλωσε ότι δεν δέχεται να πληρωθεί η αντιπροσωπία της.
Έτσι η επιτροπή αυτή αναλαμβάνει την είσπραξη των εσόδων της χώρας μας από τους φόρους στα λιμάνια, στα τελωνεία και στο μονοπώλιο προς εξόφλησει του χρέους μας!!!
όλα αυτά έχουν συμβεί 110 χρόνια πριν!
Πάλι η Γερμανία μας οδηγεί αυτή τη φορά με άλλο τρόπο στο ΔΝΤ!
Αυτή τη φορά δεν μπορεί να μας οδηγήσει με πόλεμο στο ΔΝΤ, μας οδηγεί όμως “μιζαροντας” τους πολιτικούς μας, αφήνοντας την Ελλάδα να μπει στο ευρώ με πλαστά στοιχειά, δανείζοντας την χώρα ακατάπαυστα και βοηθώντας τους μιζαδορους κυβερνώντες στην λασπολογηση των Ελλήνων Χαρακτηρίζοντας μας ως “οι Τεμπέληδες του Νότου, διαφθαρμενους κλπ” .
Και ρωτάω τώρα εγώ: μια απλή πολίτης αυτής της χώρας μπήκα στον κόπο να διαβάσω ιστορία και να τα μάθω όλα αυτά, ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ;
Ή έχουν διαβάσει, αλλά μπροστά στον εύκολο πλούτο και την εξουσία θυσίασαν 11.000.000 Έλληνες και τις επόμενες γενιές μας;
Αυτά γι αυτούς που λέγανε πως είναι ευτυχία το μνημόνιο στην Ελλάδα( βλ. Πάγκαλο και Αδωνη που υποτίθεται ξέρει και ιστορία)
Ιστορία του Ελληνικού Έθνους του Κ. Παπαρρηγόπουλου τόμος 8 σελίδα 100
ΛΙΑ ΒΑΡΣΑΜΗ

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/07/1897.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters