Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Η ΕΥΠ, η Χρυσή Αυγή, το «βαλιτσάκι» και οι... δυσαρεστημένοι ΠΑΣΟΚοι της Κατεχάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες και από έγκυρες πηγές το πρωθυπουργικό περιβάλλον και αρμόδιες υπηρεσίες εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει στα χέρια Χρυσαυγιτών βαλιτσάκι ανάλογο με εκείνο της ΕΥΠ ή να τροφοδοτείται η....
οργάνωση από πηγές που διαθέτουν τέτοιο βαλιτσάκι.

Στη περίπτωση αυτή με αφορμή τον κύριο Μπαλτάκο υπάρχει πιθανότητα (και όχι μόνο από τους Χρυσαυγίτες) να αποκαλυφθεί ταπεινωτικό και αποκαλυπτικό υλικό, όχι μόνο για την κυβέρνηση αλλά και για τον χώρο της Δικαιοσύνης.

Κυκλοφορούν έντονα φήμες, όχι μόνο από τους Χρυσαυγίτες, ότι είχαν εγκλωβιστεί σε συνομιλίες του Τάκη Μπαλτάκου με δικηγόρους των Αθηνών που αναφέρονται σε πολύκροτες υποθέσεις οι οποίες απασχόλησαν την Δικαιοσύνη.

Ο ισχυρισμός του κύριου Ηλία Κασιδιάρη και η πρόσκληση – πρόκληση προς τον κύριο Αντώνη Σαμαρά να του προσδιορίσει ποιον αποκαλεί «Παναθηναϊκάκια», ερμηνεύεται ως προϊόν λειτουργίας ειδικών μηχανισμών με λέιζερ ή ότι έχει συμβεί «διάρρηξη» του μηχανισμού ασφαλείας επικοινωνιών από «θύλακα» μέσα στην ΕΥΠ.

Μπορεί η κυβέρνηση να διαψεύδει επίσημα ότι δεν υπάρχουν παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ, αλλά οι πληροφορίες επιμένουν ότι υπάρχουν ηχητικά αποσπάσματα συνομιλιών του πρωθυπουργού. Άλλωστε επί κυβέρνησης Παπανδρέου, ως γνωστών, είχε αποκαλυφθεί και εκτεταμένη παρακολούθηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Πληροφορίες που δεν διαψεύστηκαν ποτέ επιμένουν ότι οι του 14ου και 15ου ορόφου, όπως και κάποιοι που μετατέθηκαν στον 11ο, γνωρίζουν το τι ακριβώς είχε συμβεί με ευθύνη του τότε διοικητή Κώστα Μπίκα και όχι των υπαλλήλων του και ότι είχε συντελεστεί κακούργημα. Αν μάλιστα ζητηθεί έρευνα από τον Αλέξη Τσίπρα τότε θα βρεθούν σίγουρα και ίχνη στο data.
Πηγή CrashOnLine

Πως η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον πρωθυπουργό

Σε συναγερμό έχει τεθεί οι κυβέρνηση μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις ότι στην ΕΥΠ έχει δημιουργηθεί κύκλωμα το οποίο χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την παρακολούθηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.
Στο κυβερνητικό επιτελείο επικρατεί αναβρασμός. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου επιχείρησε να «υποβαθμίσει» το γεγονός, ωστόσο οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει επιχείρηση «σκούπα» στην ΕΥΠ.
Στόχος ο εντοπισμός και το άμεσο «ξήλωμα» του κλιμακίου που υπέκλεπτε τις συνομιλίες και τα ηλεκτρονικά μηνύματα του Αντώνη Σαμαρά.


Πανικός επικρατεί στην κυβέρνηση μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και τις πληροφορίες που πρώτη η Kontra news, έδωσε στη δημοσιότητα για το άγριο παρακρατικό παιχνίδι με τις κασέτες των υποκλοπών που απειλεί να τινάξει στον αέρα το πολιτικό σύστημα.

 Όλα ξεκίνησαν μετά το άρθρο παρέμβασης της εφημερίδας όπου αναφέρει ρητά πως «ότι γίνεται αυτές τις ημέρες στη Τουρκία με τον Ερντογάν που κάθε μέρα του βγάζουν και από μια κασέτα, θα γίνει και στη χώρα μας. Αυτό είναι κανονισμένο από τις ξένες και κυρίως αμερικανικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με ορισμένους ντόπιους απατεώνες, που στο τέλος μπορεί να μας παρουσιαστούν και σαν .σωτήρες της κάθαρσης».

Χθες το πρωί, η κυβέρνηση έντρομη από τις αποκαλύψεις ξεκίνησε μαραθώνιο συσκέψεων στην γ.γ. ενημέρωσης προκειμένου να βρει το κύκλωμα μέσα στην ΕΥΠ που παρακολουθούσε τον ίδιο τον πρωθυπουργό!

Όπως είναι λογικό, η πληροφορία διαψεύτηκε (όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις), ωστόσο στην πραγματικότητα το θέμα είναι πέρα για πέρα αληθινό. Στην ΕΥΠ εδώ και καιρό λειτουργεί ουσιαστικό ένα «παράρτημα» όπου καταγράφει τους πάντες. Ο μεγάλος κίνδυνος για την κυβέρνηση είναι αυτές οι κασέτες να βγουν στην επιφάνεια και να εκθέσουν ακόμα περισσότερο την πλειοψηφία.

  Άλλωστε σε νέες του δηλώσεις ο Ηλίας Κασιδιάρης, απείλησε από το βήμα της βουλής, ότι υπάρχουν και άλλες συνομιλίες καταγεγραμμένες, μια εκ των οποίων, ο πρωθυπουργός αποκαλεί έναν δικαστικό που έχει τρισύλλαβο όνομα (ίδια κατάληξη με τον Μπαλτάκο),  «παναθηναϊκάκια». « Καταγγέλω τον Σαμαρά και του θέτω ερώτηση: Ο δοτός πρωθυπουργός παρεμβαίνει άμεσα στον Δικαιοσύνη και σε ανώτατο δικαστικό. Ποιος είναι ο ανώτατος δικαστικός, τον οποίο ο πρωθυπουργός αποκαλεί «παναθηναϊκάκια», φοβούμενος συνακροάσεις; Του μεταβιβάζει εντολές για λήψεις παρανόμων αποφάσεων».

Από την πλευρά του πάντως ο τρισήλαβος «παναθηναϊκάκιας», διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται. « Ουδέποτε έχω μιλήσει με τον Σαμαρά ή τον Μπαλτάκο ή έχω δεχθεί παρέμβαση για την υπόθεση», φέρεται να απαντά σε όσους τον ρωτούν για την υπόθεση.
Πηγή KontraNews

Σχόλιο ιστολογίου: Πριν από χρόνια αναρωτιόμασταν και θέταμε μετ' επιτάσεως το ερώτημα (χωρίς ποτέ να απαντηθεί) πόσα είναι τα βαλιτσάκια της ΕΥΠ. Σε μία επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Θεσσαλονίκη (ως πρωθυπουργού) δημοσιεύματα του Τύπου ανέφεραν πως αυτά τα βαλιτσάκια είναι 6 ή 8. Αργότερα, μετά την πτώση Παπανδρέου και την απομάκρυνσή του από την πρωθυπουργία, πάλι σε δημοσιεύματα του Τύπου γράφτηκε πως η ΕΥΠ είχε παραγγείλει 5 βαλιτσάκια, 2 εκ των οποίων ποτέ δεν έφθασαν σε αυτήν, αλλά υπάρχουν υποψίες πως το ένα "κατασχέθηκε" από ανώτατο στέλεχος που αποσύρθηκε, ενώ για το άλλο υπάρχουν υποψίες ότι "στάλθηκε" στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με τις εξελίξεις, λοιπόν, κάποιο από αυτά τα δύο βαλιτσάκια ενδέχεται να έχει χρησιμοποιηθεί για παρακολουθήσεις κυβερνητικών στελεχών. Όμως, θεωρούμε ότι η παρακολούθηση του ίδιου του πρωθυπουργικού γραφείου, δεν είναι μέσα στις δυνατότητες που έχουν αυτά τα βαλιτσάκια, επειδή θεωρούμε ότι υπάρχει ειδική θωράκιση για ασύρματη υποκλοπή στο μέγαρο Μαξίμου. Και, εν πάσει περιπτώσει, είναι απολύτως απίθανο η διοίκηση της ΕΥΠ να διέταξε παρακολούθηση του ίδιου του πρωθυπουργού, δηλαδή του άμεσου πολιτικού της προϊσταμένου στον οποίο αναφέρεται ο διοικητής της ΕΥΠ.
Εάν η "αποκάλυψη" περί παρακολούθησης του Αντώνη Σαμαρά δεν αποτελεί επικοινωνιακό πυροτέχνημα για να παραπλανήσει και να αποπροσανατολίσει τις συζητήσεις από το μείζονος σπουδαιότητας θέμα της "ομιλητικότητας" Μπαλτάκου, τότε το πιθανότερο, είναι η υποκλοπή να έγινε είτε από Βρετανικές είτε από Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες έχουν εγκαταστάσεις παρακολουθήσεων στις ταράτσες των κτιρίων των πρεσβειών τους. Πιθανότατα πρόκειται για "διείσδυση" που έγινε από αμερικανικές υπηρεσίες (οι οποίες γνωρίζουν και έχουν επαφές με συγκεκριμένους υπαλλήλους των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, "δυσαρεστημένους ΠΑΣΟΚους επιρρεπείς στις διαρροές" όπως τους χαρακτήρισε σε ένα από τα διαρρεύσαντα μέσω των wikileaks απόρρητα τηλεγραφήματα, ο πρώην αμερικανός πρέσβης Ρις.
Το "τραγικό" είναι πως η διοίκηση της ΕΥΠ γνωρίζει σχεδόν με απόλυτη βεβαιότητα τους συγκεκριμένους "δυσαρεστημένους ΠΑΣΟΚους", οι οποίοι προσέτρεξαν να αναπτύξουν σχέσεις φιλίας με το ΣΥΡΙΖΑ (για να αποκτήσουν την κατάλληλη πολιτική"ομπρέλα") και για τους οποίους -σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου- ήδη γίνεται έρευνα από την ΕΥΠ για άλλα θέματα. Πιθανότερο, λοιπόν, είναι να υπήρξε υποκλοπή από τους αμερικανούς και διοχέτευση - διαμοιρασμός του προκύψαντος "υλικού" από την συγκεκριμένη ομάδα...
Εξάλλου σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στον Τύπο, ανώτατα στελέχη αυτής της ομάδας, τα οποία είναι η σημερινή συνδικαλιστική ηγεσία της ΕΥΠ, είχαν παραθέσει δείπνο "εργασίας" στον κ. Μπαλτάκο, ο οποίος ως εκ της θέσεώς του δεν είχε καμία αρμοδιότητα επί θεμάτων ΕΥΠ και ως εκ τούτου η συγκεριμένη συνάντηση ήταν απολύτως εξωθεσμική.  Αξιοσημείωτο είναι ότι στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο υποδιευθυντής της Γ' Διεύθυνσης, αρμόδιος για θέματα τρομοκρατίας - οργανωμένου εγκλήματος, ο οποιος δεν είναι συνδικαλιστής...!
Για το τι συζητήθηκε στη συγκεκριμένη συνάντηση πολλά ακούγονται αυτές τις ώρες.
Μήπως ο κ. Μπαλτάκος ζήτησε βοήθεια για να παρακολουθεί εσωτερικούς του αντιπάλους ή να καταγράφει τις περίεργες συναντήσεις του; Και αν ναι, με τι αντάλλαγμα; Μήπως κάποια δική του παρέμβαση στις τρέχουσες δικαστικές υποθέσεις που αφορούν συνδικαλιστικούς τους αντιπάλους και πασχολούν αυτή την εποχή την Δικαιοσύνη...;


http://kostasxan.blogspot.gr/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters