Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Το ΚΙΣ κατά Μπαλτάκου για τη συνομιλία με Κασιδιάρη

Ο Τάκης Μπαλτάκος Ε... μην στηρίξουν το... παιδί τους τα οβριά; Ποιό παιδί τους;;;; Ελάτε τώρα, που δεν καταλάβατε για ποιόν νοιάζονται οι δολοφόνοι των λαών...

Πόπη Σουφλή
Ο Τάκης Μπαλτάκος
“ Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου ”


Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την θλίψη του για τις επαφές που έχει ο πρώην πλέον γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και στενός φίλος και συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος εξέδωσε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ).

Στην ανακοίνωσή του το ΚΙΣ εκφράζει την πάγια θέση του και καλεί "τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να αντιμετωπίσουν από κοινού τα μορφώματα του Ναζισμού στη χώρα μας, στα πλαίσια πάντοτε του Συντάγματος και του κράτους Δικαίου".

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:


Σχετικά με τη συνομιλία Μπαλτάκου – Κασιδιάρη, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την βαθιά του θλίψη για το γεγονός ότι πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος είχε διαβουλεύσεις με ένα δεδηλωμένο αντισημίτη και αρνητή του Ολοκαυτώματος.

Επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας και καλούμε τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να αντιμετωπίσουν από κοινού τα μορφώματα του Ναζισμού στη χώρα μας, στα πλαίσια πάντοτε του Συντάγματος και του κράτους Δικαίου.

Η Ελλάδα και η Ευρώπη, 70 χρόνια μετά την αποκάλυψη της Χιτλερικής βαρβαρότητας, οφείλουν να απομονώσουν τους νοσταλγούς του Ναζισμού και τους εκφραστές του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού για την προστασία της δημοκρατίας και του πολιτισμού μας.

Αθήνα, 4 Απριλίου 2014

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος
Πηγή
attikanea.blogspot.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/04/blog-post_7444.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters