Κυριακή 6 Απριλίου 2014

3 ημέρες μετά.

3 ημέρες μετά την απίστευτη ομολογία του Γενικού Γραμματέα (!) της Κυβέρνησης της Ελλάδος ότι ο πρωθυπουργός και δυο υπουργοί ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, κι ακόμη κανείς δεν έχει παραιτηθεί, κι ακόμη δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη!

3 ημέρες μετά την ομολογία στενότατου συνεργάτη του ίδιου του πρωθυπουργού, ότι ο Σαμαράς ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ καθώς η δικαστική εξουσία είναι βάσει συντάγματος ανεξάρτητη από την εκτελεστική, και δεν έχει ασκηθεί καμιά δίωξη!

3 ημέρες μετά, και το «ελληνικό» κράτος αποδεικνύει περίτρανα πόσο προτεκτοράτο και πόσο μπανανία είναι!

Γιατί παρόμοιες καταστάσεις συναντώνται μόνον σε χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής ή της Λατινικής Αμερικής και όχι στην Ευρώπη.

3 ημέρες μετά την ομολογία του Γενικού Γραμματέα (!) της Κυβέρνησης της Ελλάδος ότι ο πρωθυπουργός δρα ως κοινός πράκτορας παίρνοντας εντολές από την Αμερικανο-Εβραϊκή Επιτροπή και κανείς δεν έχει ασχοληθεί!

3 ημέρες μετά, και η μόνη δίωξη είναι γι' αυτόν που τόλμησε να αποκαλύψει την αλήθεια έστω και με ανορθόδοξο τρόπο.

3 ημέρες μετά, και τα «ανεξάρτητα» ΜΜΕ απέδειξαν περίτρανα πόσο ελεγχόμενα είναι από τους ίδιους που ελέγχουν και την παράνομη κυβέρνηση.

3 ημέρες μετά, και η αντιπολίτευση (πλην εξαιρέσεων) αποδεικνύει ότι είναι εξίσου παράνομη και εξίσου συνένοχη με την κυβέρνηση.

3 ημέρες μετά και αποδεικνύεται περίτρανα η βρώμικη διαπλοκή Κυβέρνησης - Δικαιοσύνης - Βουλής - Αντιπολίτευσης - ΜΜΕ.

3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!

Μια ημέρα (σύντομα) όλοι θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα τους.

Για καταπάτηση του Συντάγματος και των νόμων.

Για κατάλυση του πολιτεύματος και εσχάτη προδοσία.



Η.Θ.
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/04/3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters