Κυριακή 6 Απριλίου 2014

40χρονη μητέρα έσβησε στη Μυτιλήνη για λίγα φάρμακα αφήνοντας ορφανά δύο παιδιά που μεγάλωνε μόνη της! Άδωνι τι θα πεις τώρα σε αυτά τα αγγελούδια;

orfanaΣυγκλονίζει την κοινωνία της Μυτιλήνης ο χαμός μίας νεαρής γυναίκας που ανήμπορη να πληρώνει τα φάρμακα για τηνυπέρταση από την οποία έπασχε, «έσβησε» την Τρίτη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά από βαρύ ισχαιμικό επεισόδιο. Η 40χρονη μητέρα δυο παιδιών μπήκε στο νοσοκομείο στις 27 Μαρτίου μετά από κλήση της μικρής της κόρης στο ΕΚΑΒ.
Η κατάσταση, ωστόσο της υγείας της επιδεινώθηκε τις επόμενες μέρες με αποτέλεσμα να καταλήξει. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου η υγεία της είχε επιβαρυνθεί σε μεγάλο βαθμό, αφού όπως αποδείχθηκε για ένα μεγάλο διάστημα δεν λάμβανε τα απαραίτητα φάρμακα για την υπέρταση.
Η γυναίκα, φρόντιζε μόνη της τα δυο της παιδιά.
Σύμφωνα με το emprosnet.gr ήταν σε άσχημη οικονομική κατάσταση και το βιβλιάριο της είχε λήξει εδώ και καιρό. Νοσηλεύτριες που μίλησαν στην εφημερίδα, δήλωσαν ότι δεν είχαν καταλάβει το οικονομικό πρόβλημα που είχε αλλά ούτε ότι ήταν ανασφάλιστή.
«Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε ότι για μερικά φάρμακα τόσο νέα γυναίκα έχασε τη ζωή της», ανέφεραν οι εργαζόμενοι.
Σύμφωνα με τον γιατρό που ανέλαβε την περίπτωσή της αν η γυναίκα έπαιρνε τα φάρμακά της, δε θα έχανε τη μάχη με τη ζωή.
 

makeleio.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/04/40.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters