Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

NEOTEΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ/23.30/3-3-2014


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.

*ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ

*ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ-ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΑΣΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ.

*ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ/ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ.

*ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ.

*ΑΡΧΙΣΕ ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ.


*Ο ΡΩΣΟΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΒΙΤΑΛΙ ΤΣΟΥΡΚΙΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ.....ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΓΙΑΝΟΥΚΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ!!!

*ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ 11 ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗ, ΕΝΩ Η ΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΣΑΜΑΝΘΑ ΠΑΟΥΕΡΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ....

*ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

*ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

*ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

*Η ΜΟΣΧΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ.

*ΣΤΟ CNN ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΜΑΝΠΟΥΡ Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΓΙΟΥΛΙΑ ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ. ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ. ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ.

*ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΑΥΡΙΟ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ ΚΑΘΡΙΝ ΑΣΤΟΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΥΠΕΞ ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΩΦ.

*ΝΑΙ ΣΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΛΕΝΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΟΣΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ.

*ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ....ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΡΙΑΝΤ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΑΟΥΝΤ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ 15 ΗΓΕΤΕΣ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΙΡΑΝ-ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ.

*ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΗΠΑ-ΑΦΡΙΚΗΣ. ΗΓΕΤΕΣ 48 ΑΠΟ ΤΑ 53 ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ.

* ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ, ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

*ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ.

*ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΕ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ/ΥΨΟΥΣ 3 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΟ ΡΙΑΝΤ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΙΡΟ...ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ...

Athanasios E. Drougos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters