Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ(ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ) ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;


1922377_625701894168416_1858461_n.jpg
Στράτος Πιπιλιός
Από τότε που μπορώ να θυμάμαι, πάντα άκουγα ότι η "Δημοκρατία" είναι το καλύτερο πολίτευμα γιατί οι "εξουσίες" πηγάζουν από τον λαό....και βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί, είναι εκπρόσωποι του λαού και αγωνίζονται για τα δικαιώματά του, για το Εθνικό Συμφέρον και την Λαϊκή Κυριαρχία!!!!!!
Και τώρα έρχομαι και ρωτάω όλους αυτούς τους "Δημοκράτες" :
Αυτός ο "κύριος" είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός εξωτερικών.....και με το κυβερνητικό αεροσκάφος (δηλαδή επίσημα) επισκέφθηκε την Ουκρανία στην πιο κρίσιμη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της αλλά ταυτόχρονα και στην πιο προβληματική, σκοτεινή και κυρίως σημαντική εποχή της Πατρίδας μας.
- Ποιος τον έστειλε εκεί;
- Ποιος αποφάσισε με ποιον θα συναντηθεί;
- Ποιος του είπε τι θα συζητήσει;
- Ποιος του είπε τι θα απαντήσει;
- Ποιος του είπε τι θα ζητήσει;
- Ποιος του είπε τι θα αρνηθεί;
- Ποιος του είπε τι θα δεχτεί και τι όχι;
- Και κυρίως ποιος τον έλεγξε αν ότι είπε και έκανε ήταν υπέρ των συμφερόντων της Πατρίδας μας, υπέρ του Ελληνικού λαού και υπέρ του Ελληνισμού;;;

Και στο τέλος τέλος σε ποιον θα απολογηθεί αν έπραξε του κεφαλιού του και έθαψε έναν ολόκληρο λαό.....τον δικό μας λαό;;;;;;;;;

(Και μην γυρίσει να μου πει κανείς ότι αν έκανε λάθη θα τον τιμωρήσει ο λαός με την ψήφο του, γιατί βγει δεν βγει ξανά βουλευτής τα λάθη του δεν θα γυρίσουν πίσω, ούτε θα διορθωθούν......Αντιθέτως θα τα πληρώνουμε επ' αόριστον!!!)
......................................................................
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ;;;
ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΗΝΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 299 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΥΛΟΓΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ,ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΦΑΡΑΣΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΟΠΕΣ...
Ή ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ...
...................................................................
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
Τούρκο(γλου) ή Μπέν-Σελόν(Βενιζέλο);Όπως και νάναι να τον χαίρεστε!
Adolf Rothschild Hitler.Ο Χίτλερ ήταν ένας εβραίος Ρόθτσιλντ.

ΚΡΙΜΑΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΙΚΟ, ΜΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ Π/Α ΑΛΛΑΞΕ ΣΗΜΑΙΑ!

Η Ουκρανία βυθίζεται σε θρησκευτικές μάχες: Τι φοβούνται οι Ελληνες ομογενείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters