Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Αγαπητέ κύριε Ρόντος. Συνδέεστε με αυτή την αλυτρωτική Αλβανική οργάνωση;

Αγαπητέ κύριε Ρόντος,

Εσείς που έχετε λάβει τόσα και τόσα από αυτή την έρμη χώρα, μισθούς, διακρίσεις, καριέρα, διαχείριση κονδυλίων κλπ, μπορείτε να μας λύσετε μία απορία;

Υπάρχει μία “ΜΚΟ” στην....
Αμερική, που ονομάζεται National Albanian American Council. Μία οργάνωση με σκοτεινή εμπλοκή… σε υποθέσεις αλβανικού εθνικισμού, όπως η σφαγή των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου που κάποιοι βάφτισαν “απελευθέρωση”.

Μία οργάνωση που βεβαίως όχι μόνον δεν έχει σχέση με τα Ελληνικά συμφέροντα και επιδιώξεις αλλά αντίθετα, συγκρούεται με θέσεις και στοχεύσεις της Ελληνικής διπλωματίας. Που εσείς υποτίθεται ότι έχετε πληρωθεί με άφθονο χρήμα προκειμένου να την υπηρετήσετε.

Έχετε λοιπόν κάποια εμπλοκή με την εν λόγω εθνικιστική (κατά την ταπεινή μας άποψη) αλβανική οργάνωση κύριε Ρόντος; Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να έχουμε μία απάντηση από εσάς για το συγκεκριμένο πολύ σημαντικό ζήτημα. Μία απάντηση και μία εξήγηση.

http://olympia.gr/

 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1629.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters