Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Που τα βρίσκουν τα λεφτά οι λαθρομετανάστες... Και πόσο στοιχίζουν στην Ελλάδα;;;

Στην ίδια κατηγορία:
Απίστευτη παγίδα! Θα Ελληνοποιήσουν δεκάδες χιλιάδες παθρομετανάστες για να μπορούν δήθεν να φύγουν για την Ευρωπαϊκή...
Φωτογραφία ΣΟΚ! Έλληνας κείτεται νεκρός έξω από μπαρ αφρικανών στο ....
γκέτο της Πατησίων δίπλα από παιδικό...
Απίστευτο θράσσος! Η απολογία του Πακιστανού: "Ετσι βίασα και τσάκισα την 15χρονη Μυρτώ"
ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ! Α.Σαμαράς: "1.500.000 λάθρο στην Ελλάδα"- ΕΛΑΣ-ΛΣ: "Πιάσαμε...
Σχόλια
A- A+
Του Τασιόπουλου Ιωάννη

Οι πληροφορίες θέλουν να λένε ότι για κάθε κεφάλι λαθρομετανάστη που έρχεται στη χώρα μας οι «μεταφορείς» εισπράττουν περίπου 3.000 ευρώ.

Το ποσό των 3.000 που καμία φορά γίνεται  5.000 ευρώ που δαπανά κάθε λαθρομετανάστης για να «δραπετεύσει» από την χώρα του, είναι υπερβολικό και για κάποιους μια ολόκληρη περιουσία στη χώρα τους.

Εύλογο είναι το ερώτημα που γεννάται για το πού βρίσκουν τα χρήματα όλοι αυτοί που έρχονται στην χώρα μας από τρίτες χώρες.

Το τραγικό όμως είναι, ότι αν δεχθούμε ότι στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες  είναι περίπου 2.000.000 και απαιτούνται 5.000 ευρώ για τον καθένα, το συνολικό  ποσό φτάνει σε ύψη μαμούθ 10 δις ευρώ.

Αν υποθέσουμε ότι για την διαμονή τους εδώ σε θέματα που αφορούν:

Φοροδιαφυγή

Κόστος για περίθαλψη

Κόστος για παραμονή

Κόστος από μεταδιδόμενα νοσήματα

Κόστος σε φυλακισμένους.

απαιτούνται για κάθε λαθρομετανάστη περίπου 5.000 ευρώ ετησίως, τότε η διαχείριση των λαθρομεταναστών στη χώρα μας φτάνει στο ιλιγγιώδες ποσό των 20 δίς ευρώ.

ΔΗΛΑΔΗ  ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΑ  ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ 2012, 2013, 2014 ΚΑΙ ΣΕ  ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

http://thoureios.blogspot.gr/
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/02/blog-post_7511.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters