Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙ-END. ΟΙ ΓΚΡΕΪΣ (GRAYS) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & Η ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ



Απόσπασμα Ομιλίας στην END Χανίων στις 18/12/2013



ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ




Οι ιχθυο-σαυρικοί δεν εμφανίζονται βεβαίως, έχουνε την υποφυλή των Γκρέις και στην Ελλάδα πρέπει να σας πω, οι περισσότεροι υποχθόνιοι είναι γκρέις, δεν είναι ιχθυο-σαυρικοί ελάχιστοι είναι ιχθυο-σαυρικοί. Είναι περισσότεροι οι γκρέις, οι οποίοι είναι ιδιαιτέρως ευφυή όντα, έχουν τηλεπάθεια και μπορούν με μεγάλη ευκολία να διακρίνουν το τι σκέπτεσαι. Αν περάσεις δίπλα από έναν από αυτούς, διότι όπως ξέρετε έχουν και τη δυνατότητα αλλαγής μορφής, οπότε είναι δυνατόν να περνάς δίπλα από κάποιον, να σκέπτεσαι κάτι κακό και ξαφνικά να γυρίσει να σε δει στα μάτια. Σας έχει τύχει φαντάζομαι πολλές φορές να σκεφτείτε κάτι εντελώς ανάποδο για κάποιον που περνάει δίπλα και χωρίς καμία προειδοποίηση γυρνάει και σας βλέπει. Αυτό είναι τηλεπαθητική επικοινωνία. Αυτή λοιπόν τη δυνατότητα την έχουν οι Γκρέις και απ αυτούς ουσιαστικά πέρασε η τεχνολογία στο ανθρώπινο γένος. Κατ' αρχήν στον Χίτλερ και μετά στους Αμερικανούς.

Γιατί τα λέω σήμερα παιδιά όλα αυτά; Γιατί είμαστε σε κομβικό σημείο. Σας τα λέω σήμερα γιατί πρέπει να αφυπνιστούμε όλο και περισσότερο για να καταλάβουμε το τι ακριβώς διακυβεύεται στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Διακυβεύεται αυτή καθ'αυτή η ύπαρξη, η συντήρηση και η διαιώνιση του Ελληνισμού και του Ελληνικού DNA. Γι αυτό λοιπόν το λόγο ο Ελληνισμός διαχρονικά, είδατε αποδέχτηκε αυτούς τους ιχθυο-σαυρικούς του Γιαχβέ τους αποδέχτηκε στον Ελληνικό χώρο και σήμερα ακόμη τους έχει κάνει πρωθυπουργούς, υπουργούς οικονομικών, τους έχει κάνει κυβερνήτες, βουλευτές και τα λοιπά, αλλά κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να υπενθυμίσει σε αυτούς τους επισκέπτες, είναι επισκέπτες στον Ελληνικό χώρο αυτοί, δεν είναι αυτόχθονες.


ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ - ΕΝΔΟΚΡΙΝΕΙΣ ΑΔΕΝΕΣ

Οι αυτόχθονες Έλληνες δεν λειτουργούν όπως λειτουργεί ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Αβραμόπουλος. Οι αυτόχθονες Έλληνες είναι Ελληνοκεντρικοί. Είναι άνθρωποι της αρετής και όχι της ύλης.

Αυτό που είπαμε στις προηγούμενες συνομιλίες μας με το Α.Δ.Ε.Ι. είναι πάρα πολύ σημαντικό αλλά από μακριά, χωρίς εποπτικά μέσα είναι αδύνατον να καταλάβετε τις δύο πλευρές του Ελληνισμού τα δύο ανάποδα Έψιλον. Εάν τραβήξετε τα δύο έψιλον από τη μέση προς τα άκρα, θα σχηματίσετε έναν κύκλο. Τα δύο έψιλον είναι τα δύο ημίσεα ενός κύκλου. Άρα λοιπόν το ένα είναι το πνευματικό έψιλον και το άλλο το υλικό - αυτό που είπαμε υπέρ την φύσιν και υπό την φύσιν.

Μέσα στον ανθρώπινο εγκέφαλο υπάρχουν δύο αδένες ενδοκρινείς. Ο ένας λέγεται υπόφυσις και ο άλλος λέγεται επίφυσις. Η υπόφυσις ελέγχει όλα τα αισθητά, ενώ η επίφυσις ελέγχει όλα τα συνειδητά, τα υπερφυσικά δηλαδή. Αυτή είναι η υφή του Έλληνα. Αυτή είναι η υφή του ανθρώπου. Αυτό είναι το προϋποθέτειν για να κατέλθει η ψυχή σε αυτό το υλικό κατασκεύασμα. Άρα λοιπόν έχει μεγάλη σημασία να ενθυμείστε ότι υπάρχει σαφές θεωρητικό υπόβαθρο για τον Ελληνισμό το οποίο είναι εντελώς αντίθετο με εκείνο του Εβραϊσμού.

Εμείς διακινούμεθα στον χώρο της λογικής, εκείνοι διακινούνται στο χώρο του συναισθήματος και του ενστίκτου. Συναίσθημα και ένστικτο έχουν και τα ζώα, έχει και το πρόβατο και ο γάϊδαρος και ο σκύλος και η γάτα. Έχουν συναίσθημα και ένστικτο. Λογική δεν έχουν. Η λογική είναι χαρακτηριστικό του ανθρώπου. Εκείνοι λοιπόν ελέγχουν τον άνθρωπο χρησιμοποιώντας το συναίσθημα και το ένστικτο, ενώ ο Ελληνισμός αντιθέτως προσπαθεί να διοικήσει την ανθρώπινη κοινωνία με τον Λόγο. «Εν αρχή είναι ο Λόγος» λέει στην Αποκάλυψη. «Αρχή λόγου φύσης ανθρώπου» λέει το Α. Έτσι λοιπόν θέλω να πάρετε μια γεύση, μια μικρή έστω γεύση για το θεωρητικό υπόβαθρο αυτών των δύο αντίρροπων δυνάμεων στον πλανήτη και να ευαισθητοποιηθείτε και να ξυπνήσετε, να τσιμπηθείτε και να πείτε εγώ είμαι αυτός που λειτουργεί στο λογικό επίπεδο, το αίτιον και το αιτιατόν.

Το αίτιον και το αιτιατόν είναι η αρχή του Ελληνισμού, αυτό εξάλλου είναι και η αρχή της μαθηματικής επιστήμης, είναι η αρχή με την οποία λειτουργεί όλο το σύμπαν. Οι σχέσεις των πλανητών, οι σχέσεις των ενεργειακών πεδίων είναι όλες μαθηματικές, λογικές σχέσεις.

Είναι μεγάλη υπόθεσις να αντιληφθείτε ότι δεν μπορεί να διοικηθεί ανθρώπινη κοινωνία με παράγοντες μεταβλητούς. Δηλαδή δεν μπορεί να δημιουργηθεί νομοθεσία, η οποία να έχει διαχρονική ισχύ με μεταβλητούς παράγοντες. Όταν δημιουργείς νομοθεσία και σύνταγμα με βάση το συναίσθημα, το οποίο εκφράζεται από κάθε ψυχή διαφορετικά, αργά ή γρήγορα θα υπάρξει πρόβλημα. Επομένως η θεωρητική λοιπόν αξία του Ελληνισμού πρέπει να προβληθεί κατά κόρον αυτή τη στιγμή και η θεωρητική βάση του Εβραϊσμού ή της Καζάρικης ιδεολογίας, του περιουσίου λαού, πρέπει να προβληθεί επίσης για να μπορέσει ο πραγματικός ανθρώπινος νους να διαχωρίσει και να πάρει θέση. Διότι αυτή τη στιγμή καλείται όλη η ανθρωπότητα να πάρει θέση. Γι αυτό το λόγο σήμερα άρχισα, έστω και επιφανειακά, να κάνω έναν διαχωρισμό της θεωρητικής βάσεως των δύο αντίρροπων δυνάμεων.



Ei-End Μνημοσύνη στο facebook

Ei-End Mnemosyne International

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters