Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙ-END ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ 1823 - Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Ομιλία στην END Χανίων στις 18/12/2013
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Λοιπόν θα ήθελα να σας αναφέρω μερικά πράγματα από αυτά που είπε ο αγαπητός Γκούντενχοβ Καλλέργη, ο οποίος ίδρυσε μια οργάνωση που ονομάζεται «Πανευρώπη». Ήταν ο πρώτος πρόεδρος αυτής της οργανώσεως. Το 1823 έγραψε τον πρακτικό ιδεαλισμό και κατόπιν αυτού προώθησε σθεναρά σε όλους τους ηγέτες της Ευρώπης την ιδέα του πανευρωπαϊσμού.

http://www.paneuropa.org/
Τι ακριβώς λέει αυτό το βιβλίο, θα σας διαβάσω ελάχιστα μόνον από την θεωρία του Γκούντενχοβ Καλλέργη για να καταλάβετε ότι αυτό που περνάτε σήμερα δεν είναι ατύχημα, δεν είναι κάτι επειδή ξαφνικά κάποιος σηκώθηκε το πρωί και αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό. Είναι κάτι το οποίο είναι προγραμματισμένο και στην τελευταία του λεπτομέρεια από τους Σιωνιστές της Ευρώπης.

Εδώ θα ήταν πολύ καλό να εξηγήσουμε τι σημαίνει Σιωνισμός. Σιωνισμός είναι ο πατριωτισμός των Εβραίων. Θα σας δώσω μια γενική άποψη για το πώς έχουν συμπεριφερθεί οι Εβραίοι διαχρονικά.

Ήταν δική τους επιλογή να μην έχουν κράτος. Εκείνο το οποίο έκαναν οι Εβραίοι, το οποίο ήταν ιδιαιτέρως ευφυές, ήταν ότι ισχυροποίησαν τον θρησκευτικό νόμο, και όπως έχουμε εξηγήσει προηγουμένως, έχουν ενσωματώσει το θρησκευτικό νόμο μέσω της Τόρα και του Ταλμούδ, δηλαδή της Πεντατεύχου και του Ταλμούδ, έχουν ενσωματώσει στον θρησκευτικό νόμο και τον κοσμικό νόμο. Δηλαδή, καμία άλλη θρησκεία δεν ασχολείται με σχέσεις ανθρώπων, με σχέσεις της ύλης και του ανθρώπου, με το πώς γίνονται τα συμβόλαια και το πώς γίνονται τα διαζύγια, με το ποιός μπορεί να κλέψει ποιόν, με το ποιός μπορεί να βιάσει ποιόν κ.λ.π. Αυτά μόνον στην Τόρα και το Ταλμούδ τα βρίσκουμε.
Για ποιό λόγο; Δεν είναι τυχαίο. 

Έτσι δημιούργησαν ένα έθνος χωρίς σύνορα, διότι απαγορεύεται ρητώς από τον μωσαϊκό ή τον εβραϊκό νόμο να υπάρξει ανάμειξη με άλλους λαούς και θρησκείες. Εκείνοι οι οποίοι είναι πραγματικά ρατσιστές είναι οι ίδιοι οι Εβραίοι και το δείχνουν και στο Ισραήλ σήμερα. Το γεγονός ότι έφτιαξαν το Ισραήλ, δεν το έκαναν από υπερβολικό πατριωτισμό, γι αυτό εξ'άλλου το ονόμασαν και Σιωνισμό. Έχουμε εξηγήσει τι σημαίνει Σιωνισμός. Είναι καθαρά Ελληνική λέξη γιατί στα αγγλικά γράφεται με το 'Ζ' : Ζionism - από το Ζίον: Ναός του Διός, ο Δίας δηλαδή. Του Διός είναι. Ακόμα προσπαθούν να κλέψουν τους Ελληνικούς συμβολισμούς.

Ο Σιωνισμός λοιπόν αντιπροσωπεύει για όλο τον πλανήτη τον πατριωτισμό των Εβραίων. Ενώ το Ισραήλ φτιάχτηκε για να είναι μόνον το μεγάλο κανόνι στην περιοχή. Ξέρετε, είπαμε ότι το ανατολικό Αιγαίο γεωπολιτικά είναι το κέντρο του πλανήτη.

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ-ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ - ΙΣΡΑΗΛ- DAVID ROTHSCHILD

Έπρεπε λοιπόν να έχουμε ένα μεγάλο κανόνι δίπλα στο κέντρο του πλανήτη. Αυτό ήταν το Ισραήλ.


Η γη του Ισραήλ εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια ανήκει στους Παλαιστινίους. Το όνομα Παλαιστίνιος παραπέμπει στους Φιλισταίους της διαθήκης, οι οποίοι όπως είπαμε και πάλι ήταν μετανάστες από την Κρήτη, την Κύπρο και την Σπάρτη. Έτσι διαχρονικά η αντιδικία ακόμα και για τη γη της Παλαιστίνης είναι μεταξύ των Ελλήνων και των Εβραίων. Αυτή είναι η διαχρονική αντιπαράθεσις. Τι έκαναν λοιπόν : Για δύο χιλιάδες χρόνια θωράκισαν με τον μωσαϊκό νόμο το ταλμούδ και την τόρα, θωράκισαν τον Εβραϊκό πληθυσμό σαν έθνος χωρίς σύνορα, διεσπάρησαν σε όλες τις κοινωνίες και τώρα, τον 20ο αιώνα, που έπρεπε τελικά να έρθει το σχέδιο σε εφαρμογή, η παγκόσμια δηλαδή επιβολή του Γιαχβέ.

Όσοι έχετε διαβάσει τα πρωτοκόλλα της Σιών θα καταλάβετε ακριβώς πού πάει το σχέδιο. Το Ισραήλ λοιπόν είναι το κανόνι. Για να επικρατήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο τι χρειάζεσαι; Χρειάζεσαι εξουσία, δύναμη και χρήμα. Οι Καζάροι έχουν καταλάβει το 92% των θέσεων εξουσίας και το 95% του χρήματος του πλανήτη. Έχουν λοιπόν και τη δύναμη διότι έχουν το Ισραήλ σαν το μεγάλο κανόνι και έχουν και καβάντζα τον Αμερικανικό στρατό, ο οποίος δεν είναι και τόσο υπάκουος τα τελευταία χρόνια. Έτσι λοιπόν έχουν και τα τρία χαρακτηριστικά σε αυτή την ιστορική στιγμή για να επιβάλουν την παγκόσμια κυβέρνηση και τον David Rothschild τον οποίον τον είχαν έτοιμο να τον επιβάλουν το 2012 σαν τον παγκόσμιο ηγέτη. Όμως τα πράγματα χαλάσανε, δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχαν σχεδιάσει.

Όταν μιλήσουμε για την θεωρία της παγκοσμιοποίησης σε μια άλλη συνάντηση, θα σας πω για τον πρακτικό ιδεαλισμό του Καλλέργη Γκούντενχοβ γιατί σήμερα, για να μην ξεφύγουμε από το πρόγραμμά μας, θα πρέπει να επανέλθουμε στην γεωπολιτική μας ανάλυση της ανατολικής Μεσογείου για να καταλάβετε γιατί γίνονται αυτά που γίνονται.


ΙΣΡΑΗΛ - ΟΙ ΕΣΚΕΝΑΖΥ ΕΒΡΑΙΟΙ & ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του Μπρεζίνσκυ από το '74 το Ισραήλ είναι είπαμε το μεγάλο κανόνι, είναι η δύναμις. Εάν το πάρετε σαν κράτος, το Ισραήλ δεν είναι κράτος γιατί δεν έχει σύνταγμα, έτσι; Το Ισραήλ είναι το μόνο κράτος στη Μέση Ανατολή που δεν έχει σύνταγμα.

Αρνούνται λέει οι Εσκενάζυ εβραίοι οι οποίοι είναι το 90% των Εβραίων στο Ισραήλ, οι Καζάροι δηλαδή, αρνούνται να αποδεχτούν σύνταγμα διότι δεν θέλουν ο θρησκευτικός νόμος να υποσκελιστεί από τον κοσμικό νόμο. Έτσι έχουν ενσωματώσει όλες τις διοικητικές τους ανάγκες στο Ταλμούδ και εφαρμόζοντας το Ταλμούδ διοικούν τη χώρα.

Η χώρα δηλαδή σήμερα διοικείται μόνο από τη διακήρυξη Μπάλφορ (Balfour Declaration) που γράφτηκε το 1916. Με την διακήρυξη Μπάλφορ και με τον ταλμουδικό νόμο, διότι το Ταλμούδ σύμφωνα με την πλειοψηφία των κατοίκων του Ισραήλ υπερτερεί της Πεντατεύχου.

Το Ταλμούδ αρχίζει σαν ένα κομμάτι Βαβυλωνιακό ταλμούδ το οποίο γράφτηκε τον 3ο και 4ο αιώνα π.χ.χ., επειδή όμως αυτό ήταν πολύ μικρό, έχουμε τώρα περίπου 74 με 75 βιβλία στο ταλμούδ - διαχρονικά οι απόψεις του κάθε αρχιραββίνου και οι επεξηγήσεις του για το τι λέει ακριβώς ο Μωσαϊκός νόμος. Αυτό συμπεριλαμβάνεται σαν ένα κομμάτι του Ταλμούδ. Είναι ευφυές το σχέδιο διότι διαχρονικά, δεν παραπέμπουν στην ερμηνεία κάποιου πριν από 2.000 χρόνια, αλλά εξακολουθούν ενεργά σήμερα και επανερμηνεύουν το Μωσαϊκό νόμο. Σας δίδω τώρα τα χαρακτηριστικά της επιτυχίας των Εβραίων σε παγκόσμια κλίμακα. Έχουν καταφέρει να έχουν στα χέρια τους την εξουσία, το χρήμα και την δύναμη. Με αυτά τα τρία, ναι μπορείς να επιβάλεις παγκόσμια κυβέρνηση. Αυτό το πράγμα έκαναν οι Εγγλέζοι, αυτό οι «Αμερικανοί», αυτός ήταν και ο σχεδιασμός της Μεγάλης Αικατερίνης. Αυτό κάνανε οι Κινέζοι. Αυτό η αυτοκρατορία των ΕΛ, που έτσι ξεκίνησε ο πλανήτης η αυτοκρατορία των ΕΛ είχε τη δύναμη, την εξουσία και το χρήμα. Διαχρονικά λοιπόν αυτά είναι τα τρία συστατικά που χρειάζεται κάποιος για να γίνει παγκόσμιος ηγέτης.


ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εδώ λοιπόν τώρα οι δύο θεωρητικές απόψεις της παγκόσμιας ηγεσίας είναι: Εκείνη του Ελληνισμού και εκείνη του Εβραϊσμού. Δεν υπάρχει τρίτη. Όπου και να γυρίσεις στον πλανήτη αυτές οι δύο είναι. Επομένως ο σχεδιασμός που έγινε το ΄74 για τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, όπως έγινε, της Τουρκίας και της Ελλάδας μπαίνει τώρα σε εφαρμογή.

Εάν ο Αναστασιάδης, ο μεγάλος αυτός προδότης των Ελληνικών δικαίων, υπογράψει αυτό που συμφώνησε ο Βενιζέλος με τον Νταούτογλου, αρχίζει το σχέδιο διαμελισμού Ελλάδας και Κύπρου. Εάν ο Νταούτογλου και ο Ερντογκάν δεν το καταλαβαίνουν, πρέπει να είναι ζώα ή πράκτορες των Καζάρων. Δεν γίνεται αλλιώς.

Οι Ρώσοι τώρα έχουν κι αυτοί το ίδιο σχέδιο κατά νου, εκείνο που θέλουν όμως είναι να δημιουργήσουν μία μεγάλη Ελλάδα, για να υπάρχει ένα ορθόδοξο τόξο ούτως ώστε να έχουν απόλυτη επιρροή στην ανατολική Μεσόγειο και να έχουν ένα διηνεκές φράγμα στην επέκταση του μουσουλμανισμού στη μεγάλη Ρωσία. Οι Κινέζοι θέλουν είσοδο στην Ευρώπη μέσω των Ελληνικών λιμανιών και οι Γερμανοί έχουν καταλάβει την οικονομία της Ελλάδος.

Καταλαβαίνετε τώρα ότι αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας δεν συμβαίνει σε κανένα άλλο σημείο του πλανήτη; Καταλαβαίνετε ότι τέσσερις μεγάλες δυνάμεις οι οποίες διεκδικούν την επιρροή στην Ανατολική Μεσόγειο, όλες θέλουν ένα κομμάτι από σας; Σας δίδω λοιπόν μια ανάλυση για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα και γιατί εφαρμόζοντας ο καθένας τα σχέδιά του, ο τελικός αποδέκτης είναι πάντα ο Ελληνικός Λαός.

Χρειάζεται λοιπόν ένας ηγέτης μεγάλος και χρειάζεται και ένας άνθρωπος ο οποίος να μπορεί να αναλύσει την κατάσταση. Με αυτό το δίδυμο λοιπόν θα μπορούμε να επαναφέρουμε, γιατί και εμείς έχουμε μεγάλη απαίτηση από την ιστορία της ανθρωπότητας, και η αυτοκρατορία των ΕΛ πρέπει να σας πω ήταν αυτή που δημιούργησε αυτές τις προϋποθέσεις για να έχουν αυτοί την δυνατότητα να κάνουν σοβαρό παιγνίδι στο κέντρο της Γης που είναι η Ελλάδα.


Η ΝΕΓΡΟ-ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΦΥΛΗ, ΓΙΑΧΒΕ, ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ & Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Ένα από τα χαρακτηριστικά του δόγματος Γκούντενχοβ Καλλέργη, πάνω στο οποίο βασίστηκε η παγκόσμια διακυβέρνηση και η νέα τάξη πραγμάτων, ήτανε ότι πρέπει να δημιουργηθεί, λέει, μία Νεγρο-ασιατική νεγροειδής φυλή με τη μετακίνηση πληθυσμών, αφού πρώτα ελέγξουμε τις γεννήσεις στις χώρες που υπάρχουν αμιγείς πληθυσμοί. Αυτά όλα είναι προγραμματισμένα τώρα από το 1923.

«Αφού ελέγξουμε τις γεννήσεις όπου υπάρχουν αμιγείς πληθυσμοί, θα μετακινήσουμε άλλες φυλές και άλλες θρησκείες ούτως ώστε να μην μπορεί κανένας λαός πλέον να ισχυρίζεται ότι είναι αμιγής» *( ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ..) . Αυτά είναι από το βιβλίο Πρακτικός Ιδεαλισμός του Καλλέργη, του Γκούντενχοβ ο οποίος βέβαια ήταν φερέφωνο του Θεοδώρου Χερτσλ. Λοιπόν τι λέει επιπλέον, δίνει και ένα παράδειγμα: Ο πληθυσμός, λέει, της Ευρώπης πρέπει να είναι ακριβώς όπως ο πληθυσμός της Αρχαίας Αιγύπτου. Τώρα εδώ βρήκαμε κάτι πολύ σημαντικό. Εδώ ξαναπάμε πίσω στη δική μας ιστορία.

Αναλύουμε τον Τίμαιο, τον Κριτία του Πλάτωνα, όπου μας λέει πώς ο Σόλων πήρε τις πληροφορίες από τους Αιγυπτίους ιερείς, και βλέπουμε ότι ο πληθυσμός της Αιγύπτου ήταν ένας πληθυσμός ανάμεικτος, των Ελλήνων και των οπαδών του Γιαχβέ. Ο Γιαχβέ κατέβηκε ως επιβήτορας.

Όλοι οι ιχθυο-σαυρικοί κατέβηκαν στην Ατλαντίδα. Όταν βυθίστηκε η Ατλαντίδα από τους Ηρακλειδείς ήταν ήδη 1500 χρόνια υπό την κατοχή του Γιαχβέ. Όταν λοιπόν βυθίστηκε η Ατλαντίδα είχε δημιουργηθεί μία ανάμειξη του πληθυσμού, οπότε ο πληθυσμός ο οποίος διέφυγε προς την Αίγυπτο και ο πληθυσμός ο οποίος διέφυγε προς τις αμερικανικές ακτές, ο οποίος αργότερα ήταν οι <Μουρ>, αυτοί που έχουμε εξηγήσει.

Οι δύο λοιπόν αυτοί πληθυσμοί ήσαν πληθυσμοί ανάμεικτοι, είχαν δηλαδή γενετικά χαρακτηριστικά τόσο από την πλευρά των Ελλήνων όσο και από την πλευρά του Γιαχβέ. Ήσαν πληθυσμοί οι οποίοι στην αρχαία Αίγυπτο, λέει ο Γκούντενχοβ Καλλέργη, δεν είχαν εθνική υπόσταση και συνείδηση, άρα ήταν πάρα πολύ εύκολο να διοικηθούν από τους Φαραώ. Και, αν θυμάστε, κάθε Φαραώ ένας -στις διάφορες απεικονίσεις- έχει κεφάλι πουλιού, άλλος έχει κεφάλι λύκου. Όλοι έχουν σώμα ανθρώπου και κεφάλια διαφορετικά. Να μην πάμε τώρα σε αυτή την ανάλυση.

Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι επιδιώκουν την ανυπαρξία του Ελληνισμού, των Ελλήνων δηλαδή σαν ιδιαίτερη φυλή προσπαθώντας να διασταυρώσουν το DNA όλων των νεγροειδών μουσουλμανικών και αραβικών φυλών της Αφρικής και της Ασίας για να εξαφανιστούν στην Ευρώπη οι αυτόχθονες πληθυσμοί και ιδιαιτέρως ο Ελληνικός πληθυσμός, γιατί το κέντρο εκεί είναι. Αυτό είναι το θεωρητικό σχέδιο με το οποίο ξεκίνησαν την νέα τάξη πραγμάτων και σήμερα έχετε την πρακτική εφαρμογή του σχεδίου που έγινε το '74 επί προεδρίας Τζίμη Κάρτερ στην Αμερική.


ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΟΥΤΕ ΕΥΦΥΪΑ

Φτάνουμε λοιπόν στο σημείο εδώ να έχουμε δυο πλάνα γεωπολιτικά. Το ένα των Καζάρων, το οποίο λέει ότι πρέπει να κόψουμε Ελλάδα και Τουρκία σε 8 κομμάτια για να έχουμε μία συμμαχία των οκτώ κομματιών και να εμποδίζουμε τον Ρώσο να κατεβαίνει στην ανατολική Μεσόγειο, ή τον Κινέζο να μπαίνει από την άλλη μεριά. Αγνοούν όμως ότι οι Γερμανοί μόλις βρήκαν ελάχιστο ζωτικό χώρο μπήκαν στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η αντιπαράθεση ευρώ-δολαρίου, δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Το ευρώ πρέπει να σας πω είναι ένα νόμισμα καταδικασμένο. Δεν πρόκειται ποτέ να επιβιώσει με τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησαν να το κάνουν τόσο άτσαλα, τόσο αλόγιστα. Γιατί πρέπει να σας πω ενώ το δόγμα Γκούντενχοβ λέει ότι έχει δημιουργηθεί μια πνευματική ελίτ, λέει, από τους Εβραίους, επειδή τους πιέζουν όλοι οι πληθυσμοί, τα τελευταία 2000 χρόνια, λέει, όπου και να πάνε τους πιέζουν οι πληθυσμοί και έτσι αυτοί αναγκάζονται από τις πιέσεις να γίνονται ευφυέστεροι και ευστροφότεροι. Σας διαβεβαιώνω λοιπόν μετά λόγου γνώσεως ότι ούτε ευστροφία έχουν, ούτε ευφυΐα έχουν, διότι δεν έχουν διαλογισμό έχουν μόνον λογισμό.


Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ

Ο Γιαχβέ γιατί προσπαθεί να αναμείξει το DNA με το πραγματικό DNA, το ουράνιο DNA. Διότι είναι αδύνατον οι ιχθυο-σαυρικοί, οι ρεπτίλιανς είναι αδύνατον να αποκτήσουν τη δυνατότητα του ανθρώπινου DNA. Γι αυτό το λόγο προσπαθούν με κάθε τρόπο τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια με γενετικά πειράματα, με ανάμειξη πληθυσμών, με μεταφορά DNA, προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να αλλοιώσουν και να εξαφανίσουν οριστικώς από το πρόσωπο της γης το αμιγές Ελληνικό DNA. Αυτός είναι ο στόχος.

Όταν λέμε για Ελληνικό DNA μιλάμε για την πεμπτουσία του πολιτισμού στη γη. Φτάσανε στο σημείο να δώσουν τεχνολογία στον άνθρωπο. Ο Χίτλερ δεν ήταν καμιά ιδιοφυία, δεν ήταν τίποτα. Απλώς έκανε μια συμφωνία με τους Γκρέις (Grayς), πήρε κάποια συγκεκριμένη αλλά πολύ σημαντική τεχνολογία το 1933 και το ίδιο έκαναν και οι Αμερικανοί το 1954 με τον Αϊζενχάουερ. Ό,τι βλέπετε σήμερα δηλαδή, ιντερνέτ, αυτά τα όπλα, τα αεροπλάνα, ό,τι τεχνολογία βλέπετε δεν είναι δημιούργημα του ανθρωπίνου νοός, είναι δοσμένη τεχνολογία, γι αυτό το λόγο η τεχνολογία έχει επιβληθεί στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Ενώ αν ήταν παράγωγο του ανθρωπίνου εγκεφάλου, θα μπορούσε να το ελέγχει. Ό,τι φτιάχνει ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί και το ελέγχει. Το γεγονός ότι η τεχνολογία ελέγχει τη διανόηση των ανθρώπων σημαίνει ότι δεν την έφτιαξε ο άνθρωπος. Είναι απόλυτα λογικό. Έφτασαν στο σημείο, για να εξαφανίσουν το DNA το Ελληνικό, για να εξομοιώσουν προς τα κάτω όλες τις φυλές της γης, έφτασαν στο σημείο να δώσουν τεχνολογία στο ανθρώπινο γένος που δεν μπορούσε το ίδιο να δημιουργήσει, με σκοπό να γίνει το ανθρώπινο γένος δούλος της τεχνολογίας που εδόθη από τους ιχθυο-σαυρικούς.

 
Ei-End Μνημοσύνη στο facebook

Ei-End Mnemosyne International

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters