Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙ-END Ομιλία στην END Χανίων στις 18/12/201


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Ei-End Μνημοσύνη στο facebook

Ei-End Mnemosyne International


ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ:

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ



ΟΙ ΚΑΖΑΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

"Φαντάζομαι ότι μαθαίνετε τα νέα ότι η αγαπητή μας κυβέρνηση, μας ετοιμάζει δώρο για τα Χριστούγεννα τις κατασχέσεις της πρώτης κατοικίας. Έχετε πάρει το μήνυμα και το τι ακριβώς θα γίνει;

Θα σας πω τι λέει η νομοθεσία .

Όποιος έχει 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του, αυτομάτως είναι ένοχος και πρέπει να κρεμαστεί. Πρέπει να του πάρουν την πρώτη κατοικία. Κατ'αρχήν πρέπει να σας πω ότι η αντικειμενική αξία πρέπει να είναι πάνω από 200.000 ευρώ και η συνολική περιουσία τού ατόμου να είναι λιγότερη από 270.000 ευρώ.

Δεν προστατεύεται από τον πλειστηριασμό κάποιος ο οποίος έχει περισσότερο από 270.000 περιουσία - με αντικειμενική αξία 270.000. Τα άτομα, λέει, με αναπηρία 67% κι επάνω, προσαυξάνεται το όριο κατά 10%, που σημαίνει ότι εάν είναι ανάπηρα μπορούν να έχουν και άλλα 27 χιλιάρικα παραπάνω περιουσία. Το σύνολο των καταθέσεων και κινητών αξιών του οφειλέτη, δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 15.000 ευρώ. Δηλαδή όποιος έχει, λέει, πάνω από 15.000 ευρώ και χρωστάει στην τράπεζα το στεγαστικό δάνειο, που το πήρε όταν είχε δουλειά και μπορούσε και πλήρωνε, τώρα θα του πάρουν το σπίτι. Οι υπόλοιποι δανειολήπτες που πληρούν αυτά τα κριτήρια, θα πρέπει να καταβάλουν δόσεις ίσες με το 10% του καθαρού τους εισοδήματος εάν αυτό είναι μέχρι 15.000 ευρώ και από εκεί και έπειτα το ποσοστό αυξάνεται στα 20.000 ευρώ. Δηλαδή, εάν κάποιος πληροί τα κριτήρια, δηλαδή είναι κάτω από 200.000 η αντικειμενική αξία του σπιτιού και το εισόδημά του είναι λιγότερο από 35.000, αλλά 15.000 και άνω, πρέπει να καταβάλει το 10% του ακαθαρίστου εισοδήματος για την αποπληρωμή του δανείου.

Αυτά όλα βεβαίως είναι Καζάρικες συνταγές. Είναι το σχέδιο το οποίο είχαν ξεκινήσει οι Καζάροι από το 1984 και αυτή τη στιγμή φτάνει σε ένα τελικό στάδιο.


ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ

Εκείνο που θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι οτι ο λόγος που το πιέζουν αυτή τη στιγμή είναι γιατί υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στο παγκόσμιο χρηματο-οικονομικό σύστημα και προσπαθούν να προλάβουν να έχουν τετελεσμένα γεγονότα. Σκεφτείτε όμως ότι κανένας δεν μπορεί να σηκώσει το σπίτι και να σας το πάρει να το πάει στην Κίνα. Δεν μπορεί να το σηκώσει να το πάει στην Ελβετία, να το πάει στην Αγγλία. Τι σημαίνει αυτό : Εάν όλες αυτές οι ενέργειες ακυρωθούν από το Συνταγματικό Δικαστήριο σαν αντισυνταγματικές, αργά ή γρήγορα, ας πάρει και έναν και δύο και τρεις μήνες, όλα αυτά θα ανατραπούν.

Έχει σημασία να μην απογοητευτείτε από αυτό που προσπαθούν να κάνουν. Αυτός ο νόμος υπεβλήθη από τον πατριώτη μας σήμερα, δεν έχει ακόμη ψηφιστεί, αλλά όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά τα ειδεχθή μέτρα τα οποία παίρνει η κυβέρνηση, τα παίρνει με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Εδώ υπάρχει μια λεπτή ισορροπία την οποία πρέπει να καταλάβετε.

Οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου δεν ισχύουν πάνω από 40 ημέρες σύμφωνα με το σύνταγμα. Επίσης πρέπει να θυμάστε ότι ο μόνος λόγος για να γίνει μία πράξη νομοθετικού περιεχομένου, να υπάρχει τέτοια μεγάλη ανάγκη και να μην είναι διαθέσιμη η Βουλή να λύσει το πρόβλημα.

Πώς προσπαθούν να το δικαιολογήσουν συνταγματικά: Εννέα στις δέκα πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που έχουν περάσει , δεν είναι σύννομες διότι δεν πέρασαν από τη Βουλή εντός 40 ημερών. Από τη στιγμή που περάσουν 40 ημέρες, είναι αδύνατον να ισχύει η πράξη νομοθετικού περιεχομένου, εκτός εάν έχουν ψηφιστεί από τη βουλή.

Με τον κατάλογο που έχουμε στην διάθεσή μας, 37 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου έχει περάσει αυτή η κυβέρνηση. Από τα στοιχεία που έχουμε, μόνον δύο είναι σύννομες. Οι υπόλοιπες είναι όλες παράνομες. Ποιά είναι η διαφορά, τι πιστεύουν αυτοί, πώς μπορούν να το περάσουν στον Ελληνικό λαό, είναι ότι με τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις το Ελληνικό Σύνταγμα έχει καταργηθεί. Με αυτό το λόγο λοιπόν επιχειρούν να επιβάλουν μια δικτατορική διοίκηση στην Ελλάδα, η οποία υπακούει στον νόμο των Καζάρων. Τι σημαίνει αυτό, τόσο του Ελληνικού όσο και του Διεθνούς δικαίου που αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να συλληφθούν και θα συλληφθούν και θα παραπεμφθούν στην Ελληνική δικαιοσύνη. Διότι αυτήν τη δικαιοσύνη βιάζουν. Πέραν του οτι βιάζουν το Διεθνές δίκαιο, βιάζουν και την Διεθνή νομοθετική τάξη.


Εδώ θέλω να συζητήσουμε κάτι το οποίο το είχαμε αφήσει στη μέση την προηγούμενη φορά. Από πλευράς επικαιρότητος να αναφέρω μερικά πραγματάκια. Στην Κύπρο γίνεται μια ανίερη συμφωνία μεταξύ του Αναστασιάδη, του Νταβούτογλου και του Βενιζέλου , όπου προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα τετελεσμένο γεγονός όσον αφορά τον διαχωρισμό του νησιού. Επαναφέρουν βεβαίως το σχέδιο Ανάν, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι και οι δύο πλευρές αδυνατούν να βρουν συμφωνία, να βρουν ένα σύμφωνο όπου μπορούν να κάτσουν κάτω και να το συζητήσουν.


ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & Ο Ζ. ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ

Η στρατηγική, γιατί το αναφέρω σε αυτή τη στιγμή, είναι πάρα πολύ κομβικό σημείο διότι αν επικυρωθεί ο διαχωρισμός του νησιού, μπαίνει σε εφαρμογή το έβδομο σκέλος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, δηλαδή του δόγματος Μπρεζίνσκυ το οποίο εκπονήθηκε το 1974.

Το πρώτο στάδιο που ετέθη σε εφαρμογή ήταν ο διαμελισμός της Γιουγκοσλαβίας. Αυτό, εάν θυμάμαι καλά από τις μυστικές συμφωνίες, έφερε το κωδικό όνομα «ΜΑΡΙΤΑ». Κατόπιν αυτού πήγαμε Λιβύη , Τυνησία, Αίγυπτο, Ιράκ, πήγαμε Αφγανιστάν, Συρία. Αυτή ήταν η συμφωνημένη οδός. Θα μου πείτε, τι ακριβώς είναι αυτή η συμφωνημένη οδός; Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο χάραξε ο Ζίγκνιου Μπρεζίνσκυ το 1974 και, όπως έχουμε εξηγήσει προηγουμένως, με την ανοχή και συνενοχή των 'μεγάλων Εθνοπατέρων' του Έθνους, Παπανδρέου και Καραμανλή των πρεσβυτέρων, οι οποίοι συμφώνησαν στον διαμελισμό της Ελλάδος και ακούστε τώρα ποιό είναι το σημαντικό : Το σημαντικό είναι ότι θα παραμείνουν Ελληνικά τα εδάφη - π.χ. της Μακεδονίας. Δηλαδή να σας πω ακριβώς τι έχουν σχεδιάσει: Για την Γιουγκοσλαβία το είδατε. Για τα υπόλοιπα βλέπετε τι έχει γίνει. Εκεί που τους χάλασε πάρα πολύ η διαδικασία και το σχέδιο που είχαν, ήταν ότι ο Πούτιν έκανε μια πραγματική κίνηση ΜΑΤ στη Συρία και έχει αλλάξει όλο το σχεδιασμό του Χαζάρικου κατεστημένου, το οποίον άρχισε από το 1974.

Zbigniew Brzezinski


Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ & ΤΟ ΑΝΙΕΡΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ

Πρέπει να σας πω ότι η επιτυχία του Πούτιν στη Συρία είναι πιο σημαντική από τη νίκη του Στάλινγκραντ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τότε που οι Ρώσοι αντιμετώπισαν και νίκησαν τον Χίτλερ στο Στάλινγκραντ, η σημασία της νίκης εκείνης είναι μικρότερη από τη νίκη της Συρίας με τον Πούτιν. Να εξηγηθώ.

Το κέντρο του πλανήτη είναι το Αιγαίον Πέλαγος. Σκεφτείτε να δείτε ότι όλες οι αντιπαραθέσεις γίνονται γύρω από την Ανατολική Μεσόγειο. Το άλλο ήμισυ της σφαίρας που λέγεται Γαία, είναι ο Ειρηνικός Ωκεανός. Το κέντρο αυτού του μισού είναι ακριβώς το Αιγαίο. Όταν λέμε ότι στους Δελφούς είναι ο ομφαλός της Γης, δεν είναι σχήμα λόγου ή ένας διανοητικός συμβολισμός. Είναι πραγματικά γεωγραφικός συμβολισμός και έχει μεγάλη σχέση με τα ενεργειακά πεδία της Γης. Επομένως σκεφτείτε τώρα οι τέσσερις μεγάλες δυνάμεις οι οποίες αυτή τη στιγμή διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Η Γερμανία, η Κίνα, η Ρωσία και η Αμερική.

Σκεφτείτε ότι και οι τέσσερις έχουν βάλει χέρι στην Ανατολική Μεσόγειο, ιδίως δε στην Ελλάδα. Οι μεν Κινέζοι έχουν πάρει τον Πειραιά και τώρα θέλουν να πάρουν και τη Θεσσαλονίκη για να έχουν είσοδο προς την Ευρώπη τα προϊόντα τους. Οι Ρώσοι με την στρατηγική κίνηση που έκαναν προχθές, δηλαδή μην νομίζετε και μην ηρεμείτε ότι ο Αβραμόπουλος έκανε τη συμφωνία με τον Πούτιν για να έχει πρόσβαση στα Ελληνικά λιμάνια ο Ρωσικός στόλος. Αυτό ήταν μια μεγαλοφυής κίνηση του Πούτιν, διότι για λόγους ψυχολογικούς και για λόγους διαπραγματευτικούς, ο Αβραμόπουλος έπρεπε να κάνει την κίνηση με τα S300.

Τα S300 είναι πραγματικά μια θαυμάσια διπλωματική κίνηση , αλλά αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει ότι άλλαξε η νοοτροπία του Αβραμόπουλου προς τους Καζάρους, αλλά απλώς επειδή ήταν η ευκολότερη λύσις, ζήτησε από τον Πούτιν την ενεργοποίηση του συστήματος. Και ο Πούτιν- και καλώς έκανε- απαίτησε την πρόσβαση ελλιμενισμού του Ρωσικού στόλου στα Ελληνικά λιμάνια. Έφτασε δε και στο σημείο να πει ότι εάν επιτεθεί η Τουρκία στην Ελλάδα, θα παρέμβει ο Ρωσικός στόλος για να σταματήσει αυτή την επίθεση. Γι αυτό το λόγο λοιπόν, ο Πούτιν δεν σημαίνει ότι έκανε στρατηγική συμμαχία και μπήκε σφήνα στο τρίγωνο Τουρκία-Ελλάδα- Ισραήλ. Για πάρα πολύ καιρό τώρα αυτό το τρίγωνο, το ανίερο τρίγωνο, Ισραήλ- Ελλάδα -Τουρκία είναι ο στόχος του κατεστημένου του Καζάρικου.


ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ

Γνωρίζετε σαφώς ότι ο πληθυσμός της Τουρκίας, δηλαδή οι Μογγόλοι που είναι το μικρότερο ποσοστό, αυτοί σύμφωνα με μία έρευνα της CIA, μόνον το 2,7% του πληθυσμού της Τουρκίας είναι πραγματικοί Μογγόλοι. Οι υπόλοιποι είναι Κούρδοι, Αρμένιοι, Αλεβίτες και Αλαουίτες. Τι είναι αυτοί. Αυτοί οι Αλεβίτες και Αλαουίτες για το σύστημα των Καζάρων είναι η Αχίλλειος πτέρνα του Τουρκικού κατεστημένου. Για τους Κούρδους το ξέρουμε πολύ καλά. Το Κουρδιστάν θα ξαναγίνει κράτος.




Το Κουρδιστάν τώρα αποτελείται από το Περσικό Κουρδιστάν, το Ιρακινό Κουρδιστάν, το Συριακό Κουρδιστάν και το Τουρκικό Κουρδιστάν. Εάν όλα αυτά τα βάλετε μαζί, κάνετε ένα τεράστιο κράτος το οποίο έχει πραγματικά θεαματικά ενεργειακά αποθέματα. Το πολύ σημαντικό όμως για το Ισραήλ είναι ότι έχει πάρα πολύ νερό. Το νερό αυτό είναι απαραίτητο για το Ισραήλ το οποίο δεν έχει νερό. Επομένως θα διαπιστώσετε ότι όταν φτιαχτεί το Κουρδιστάν - που δεν είναι μακριά- το Κουρδιστάν αυτό θα έχει άριστες σχέσεις με το κράτος του Ισραήλ.

Το Ισραήλ λοιπόν, η Τουρκία και η Ελλάδα με τον σημερινό σχηματισμό, με τον σημερινό πραγματισμό του κατεστημένου, αποτελούν ένα αρραγές τρίγωνο το οποίο εμποδίζει την Ρωσική κάθοδο προς το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Οι Καζάροι θέλουν να φέρουν το πρόβλημα «μουσουλμανισμός» μέσα στο σπίτι του Πούτιν.

Ο Πούτιν θέλει να λύσει αυτό το θέμα των μουσουλμάνων, θέλει να το λύσει εκτός Ρωσίας. Γι αυτό το λόγο λοιπόν έκανε ό,τι ήταν δυνατόν να κερδίσει το πόλεμο στη Συρία, τον οποίο κέρδισε κατά κράτος. Έκανε δηλαδή μία ρωγμή σε αυτό το τρίγωνο.


Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΙΣΡΑΗΛ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ & Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ

Είδατε λοιπόν ότι ενόσω το Ισραήλ και η Τουρκία είχανε άριστες σχέσεις, ήταν αδύνατο για την Ελλάδα να συνάψει σχέσεις με το Ισραήλ. Τι έκαναν λοιπόν οι Καζάροι; Έκαναν αυτή την τεχνητή αντιπαράθεση των Ισραηλινών και των Τούρκων και για ένα-ενάμισι χρόνο δεν μιλάγανε υποτίθεται ο Ερντογκάν με τους Εβραίους, για να δοθεί η ευκαιρία στους Έλληνες Καζάρους, τον Βενιζέλο και τον Αβραμόπουλο και τον Σαμαρά, να συνάψουν τις συμφωνίες τους με το Ισραήλ. Έτσι λοιπόν ο σχεδιασμός που είχε βάλει ο Μπρεζίνσκυ, βρίσκεται σ' ένα συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είναι κομβικό αυτή τη στιγμή.

Το κομβικό σημείο ποιό είναι: Θέλουν να κάνουν την Τουρκία και την Ελλάδα όπως ακριβώς έκαναν και την Γιουγκοσλαβία. Αυτό είναι το ένα σχέδιο. Το σχέδιο αυτό σημαίνει ότι το κατεστημένο των Καζάρων , η Αμερική, βασικά, (διότι από την Αμερική κατευθύνεται το σχέδιο αυτό) θέλει να έχει συμμαχίες με μικρότερα κράτη, όχι με ισχυρά κράτη όπως την Τουρκία. Η Τουρκία ουσιαστικά αποτελεί απειλή για το Καζάρικο κατεστημένο, με τα 75 ή 100 εκατομμύρια πληθυσμό.

Πολλοί θα θέλανε να έχουν τέσσερα κομμάτια την Τουρκία και τέσσερα κομμάτια την Ελλάδα, για να υπάρχει η πολιτική του «ίσου δρόμου», θα λέγαμε.

Έχουν λοιπόν σχεδιάσει το εξής :
Έχουν σχεδιάσει η Θράκη - η Ανατολική και η Δυτική - να ενωθεί και να γίνει ένα ανεξάρτητο κράτος, από Κωνσταντινούπολη μέχρι Θεσσαλονίκη.
Έχουν σχεδιάσει να δώσουν τη μεγάλη Μακεδονία με τα Σκόπια, να ενωθούν τα Σκόπια, το νότιο κομμάτι της Βουλγαρίας και η Μακεδονία να γίνει το δεύτερο κομμάτι της περιοχής, το οποίο δεν σημαίνει ότι δεν θα κατοικείται από Έλληνες, απλώς θα είναι ιδιαίτερο κράτος, ανεξάρτητο κράτος.
Το τρίτο κομμάτι θα μείνει η Ελλάδα της Μελούνας,
και η Κρήτη θα είναι αυτόνομη.
Αυτός είναι ο σχεδιασμός για την Ελλάδα.


Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΖΑΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ : ΣΟΡΟΣ, ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ, ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ.Πάμε τώρα στην Τουρκία. Στην Τουρκία έχουν σχεδιάσει να φτιάξουν το Κουρδιστάν, το οποίο θα έχει διέξοδο προς τη Μεσόγειο. Οι Αλεβίτες θα πάρουν τα παράλια της Μικράς Ασίας και θα συνεχίσουν και μέχρι τον Πόντο. Η Τουρκία θα περιοριστεί σε ένα πολύ μικρό ηπειρωτικό κομμάτι με διάνοιξη προς την Μαύρη θάλασσα και θα δημιουργηθεί η Αρμενία, θα πάρει δηλαδή και η Αρμενία μία λωρίδα να βγει στη Μεσόγειο, και υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι που το ονομάζουν «Αράμ» στους σχεδιασμούς τους. Υπάρχουν χάρτες για αυτά.

Και τι σχεδιάζει τώρα το Καζαρο-αμερικάνικο κατεστημένο. Όταν λέω Αμερικανοί, θέλω να ξέρετε ότι οι Αμερικανοί, ο αγαθότερος λαός του κόσμου, δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τους σχεδιασμούς αυτούς. Όλα αυτά είναι οι Εβραίοι Καζάροι της Αμερικής οι οποίοι έχουν σχεδιάσει, ο Μπρεζίνσκυ δηλαδή, ο Κίσινγκερ, ο Σόρος.

Ο Σόρος έχει αναλάβει την πραγματική εκτέλεση του σχεδίου. Η αγορά της Τραπέζης Πειραιώς πριν από μία εβδομάδα από τον Σόρο είναι ακόμα ένα βήμα από το σχέδιο που έχει εκπονηθεί από το 1974. Με αυτή την αγορά λοιπόν ο Σόρος αυτή τη στιγμή ελέγχει όλη την αγροτική γη, ιδιαιτέρως της Θράκης. Με αυτόν τον τρόπο και με τους Καλλικρατικούς δήμους, μπορούν ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσουν ένα τετελεσμένο στη Θράκη για να αρχίσει αυτή η διαδικασία.

Ο οριστικός διαχωρισμός της Κύπρου είναι το πρώτο βήμα. Οι Τούρκοι δεν το καταλαβαίνουν. Ο Νταβούτογλου νομίζει ότι είναι ευφυής και ότι θα μπορεί να ξεπεράσει το σχέδιο των Καζάρων, το οποίο είναι γνωστό βεβαίως. Είναι αφελέστατος και παρ'όλο το γεγονός ότι πολλοί από εσάς νομίζετε ή τον θεωρείτε ευφυΐα στην εξωτερική πολιτική, είναι ένας μεγάλος βλαξ. Δεν ξέρει καθόλου τι του γίνεται, γιατί νομίζει ότι η Τουρκία είναι κράτος, έθνος ισχυρό και ότι θα ανταπεξέλθει σε όλα αυτά και να αναβιώσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ: ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Εδώ θέλω να σας πω κάτι πολύ συγκεκριμένο. Το ίδιο ακριβώς σχέδιο εξυπηρετεί και τους Ρώσους. Όμως οι Ρώσοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό τόξο. Θέλουν να δημιουργήσουν το Ορθόδοξο τόξο. Οι Τούρκοι δηλαδή, η Τουρκία όπως φτιάχτηκε από τον Βενιζέλο, γιατί η Τουρκία από τον Βενιζέλο φτιάχτηκε και από τον Κεμάλ Ατατούρκ. Ο Βενιζέλος και ο Κεμάλ Ατατούρκ ήτανε μέρος αυτού του σχεδίου. Δηλαδή η θεωρία, το πώς θα δημιουργηθεί η νέα τάξις πραγμάτων και η παγκόσμια διακυβέρνηση, ξεκίνησε από το 1920. Πάντα και για να υπάρξει μια παγκόσμια στρατηγική, μια αλλαγή σκηνικού δηλαδή, πάντα υπάρχει μία θεωρία πίσω από αυτό. *(Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ! (μάθετε την τώρα...)


ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ, ΚΡΗΤΗ 9ος ΑΙΩΝΑΣ & 12 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ


Εδώ θα βάλω μία παρένθεση και θα σας εισάγω σε μια ιστορική συγκυρία - και αυτό πάει στον ένατο αιώνα - όταν ο Νικηφόρος Φωκάς κατέλαβε την Κρήτη το 961 μ.χ.χ. και την απελευθέρωσε από τους Αγαρηνούς.

Εκείνο που συνέβαινε τότε ήταν ότι η Κρήτη είχε 270.000 κατοίκους και ο λόγος που είχε τόσους, ήταν γιατί είχαν κατασφαγεί από τους Αγαρηνούς. Γι αυτό λοιπόν ο Νικηφόρος Φωκάς εξεστράτευσε από το Βυζάντιο, δεν ήταν ακόμα αυτοκράτωρ, ήτο ναύαρχος, στρατηγός.

Απελευθέρωσε την Κρήτη από τους Αγαρηνούς και αργότερα, όταν έγινε αυτοκράτορας, έστειλε τον 10ο και 11ο αιώνα στην Κρήτη αυτές τις δώδεκα περίφημες οικογένειες του Βυζαντίου, στις οποίες έδωσε κλήρο. Εμοίρασε τις περιουσίες που κρατούσαν οι Αγαρηνοί και τις έδωσε κλήρο σε αυτές τις δώδεκα οικογένειες. Για την ιστορία του πράγματος δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει να μάθετε τα ονόματα αυτών των δώδεκα οικογενειών.

Η πρώτη όμως οικογένεια η οποία ήταν και η οικογένεια που ουσιαστικά κρατούσε τα σκήπτρα όλης αυτής της εκστρατείας των Βυζαντινών, ήταν η οικογένεια του ίδιου του Νικηφόρου Φωκά και έστειλε τον Ιωάννη Φωκά, ο οποίος ήταν αδελφός του, και είχε εννέα γιούς. Πήρανε έναν τεράστιο κλήρο γης σε όλη την Κρήτη. Οι περισσότερες από αυτές τις οικογένειες κατέληξαν στο Αμάρι Ρεθύμνου, μερικές στα Χανιά και τρεις ή τέσσερις στο Λασίθι.

Η οικογένεια του Ιωάννη Φωκά, αργότερα όταν οι Ενετοί κατέλαβαν την Κρήτη, μετονομάστηκε σε οικογένεια Καλλέργη. Όλα τα επίθετα Καλλέργης στην Κρήτη είναι η αυτοκρατορική, η βυζαντινή οικογένεια των Φωκάδων. Το όνομα Φωκάς λοιπόν μετετράπη στο όνομα Καλλέργη.

Οι άλλες οικογένειες ήταν του Μαρίνου Σκορδίλη ο οποίος ήταν πρώτος ανηψιός του αυτοκράτορα, ήταν ο Φίλιππος Γαβαλάς, Θωμάς Αρχόλαος, Ευστάθιος Χορτάτζης, Λεόν Μουσούρης, Κωνσταντίνος Βαρούχας, ο Ανδρέας Μελισσηνός, ο Λουκάς Λίθιος, ο Νικηφόρος Αργυρόπουλος, το επίθετο αυτό άλλαξε αργότερα σε επίθετο Αγιοστεφανίτης, ο Δημήτριος Βλαστός και ο Ματθαίος Καλαφάτης.

Αυτές ήταν οι δώδεκα οικογένειες λοιπόν, οι οποίες έφτασαν από το Βυζάντιο στην Κρήτη για να εποικιστεί πάλι η Κρήτη και να έρθει στον πληθυσμό τον κανονικό που διαχρονικά είχε και ήταν γύρω στις 550.000. Σήμερα βεβαίως είναι πολύ υψηλότερος ο πληθυσμός αλλά ιστορικά μιλώντας, τα τελευταία δύο-τρεις χιλιάδες χρόνια, με εξαίρεση τον 9ο και 10ο αιώνα, η Κρήτη είχε πάνω από 550.000 πληθυσμό.

Ο ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΟΥΝΤΕΝΧΩΦ ΚΑΛΛΕΡΓΗ, ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ & Ο ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΣ (ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

Γιατί το ανέφερα αυτό. Διότι η θεωρία πίσω από την παγκόσμια τάξη πραγμάτων οφείλεται σε έναν πρίγκιπα Καλλέργη.


Ο πρίγκιπας αυτός λεγόταν Ρίτσαρντ Νικολάους Γκούντενχωφ Καλλέργη (Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi). Αυτός γεννήθηκε τον 19ο αιώνα. Βασικά ήταν Ουγγρικής και Ελληνικής καταγωγής, έτσι αναφέρουν οι ιστορικές πηγές.

Ο πατέρας του ήταν πάρα πολύ φίλος με τον Θεόδωρο Χέρτσλ (Hertzl). Ο Θεόδωρος Χέρτσλ ήταν εκείνος ο οποίος το 1897 εκάλεσε πανευρωπαϊκό Εβραϊκό συνέδριο στην Βασιλεία της Ελβετίας. Εκεί λοιπόν δρομολογήθηκε και φτιάχτηκε το καταστατικό και το σύνταγμα που ονομάστηκε αργότερα τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.

Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών είναι ένα σύνταγμα εικοσι-τεσσάρων άρθρων το οποίο περιγράφει πώς το Εβραϊκό στοιχείο ανά τον πλανήτη θα καταλάβει την εξουσία την οικονομική, την στρατιωτική, την εκπαιδευτική, την πολιτική κ.λ.π.

Ο πατέρας λοιπόν του Γκούντενχοβ Καλλέργη, ήταν επιστήθιος φίλος με τον Θεόδωρο Χερτσλ και παρ'όλο που ο ίδιος δεν ήταν Εβραίος, δηλαδή ο Καλλέργη δεν ήταν Εβραίος, παντρεύτηκε μια Εβραία ηθοποιό της εποχής εκείνης, έκανε δύο γιους, χώρισε και ξαναπαντρεύτηκε πάλι άλλες δύο Εβραίες. Όμως το 1923 εξέδωσε το βιβλίο «Πρακτικός Ιδεαλισμός».



Ο Πρακτικός Ιδεαλισμός είναι ουσιαστικά ο χάρτης για το πώς θα καταλάβουν οι Εβραίοι τον πλανήτη. Αυτό το βιβλίο ο Πρακτικός Ιδεαλισμός είναι ένα βιβλίο απαγορευμένο στη Γερμανία (γράφτηκε στα Γερμανικά βεβαίως). Είναι απαγορευμένο γιατί είναι τόσο προκλητικό, είναι τόσο επεξηγηματικό για το τι συμβαίνει σήμερα.

Το 1990 προσπάθησαν να το επανεκδώσουν στην Γερμανική γλώσσα και αφού πρώτα εδημοσίευσαν μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο, εδέχθησαν μία επίθεση από την αστυνομία η οποία κατήσχε τα δύο τελευταία αντίτυπα του βιβλίου βάσει των οποίων θα εγίνετο η ανατύπωσις. Απαγορεύεται λοιπόν στη Γερμανία. Παρ'όλο που δεν είναι στον κατάλογο των απαγορευμένων βιβλίων, δεν θα το βρείτε πουθενά στη Γερμανία - παρ'όλο που είναι γραμμένο στη Γερμανική γλώσσα.

ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ 1823 - Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Λοιπόν θα ήθελα να σας αναφέρω μερικά πράγματα από αυτά που είπε ο αγαπητός Γκούντενχοβ Καλλέργη, ο οποίος ίδρυσε μια οργάνωση που ονομάζεται «Πανευρώπη». Ήταν ο πρώτος πρόεδρος αυτής της οργανώσεως. Το 1823 έγραψε τον πρακτικό ιδεαλισμό και κατόπιν αυτού προώθησε σθεναρά σε όλους τους ηγέτες της Ευρώπης την ιδέα του πανευρωπαϊσμού.
http://www.paneuropa.org/
Τι ακριβώς λέει αυτό το βιβλίο, θα σας διαβάσω ελάχιστα μόνον από την θεωρία του Γκούντενχοβ Καλλέργη για να καταλάβετε ότι αυτό που περνάτε σήμερα δεν είναι ατύχημα, δεν είναι κάτι επειδή ξαφνικά κάποιος σηκώθηκε το πρωί και αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό. Είναι κάτι το οποίο είναι προγραμματισμένο και στην τελευταία του λεπτομέρεια από τους Σιωνιστές της Ευρώπης.

Εδώ θα ήταν πολύ καλό να εξηγήσουμε τι σημαίνει Σιωνισμός. Σιωνισμός είναι ο πατριωτισμός των Εβραίων. Θα σας δώσω μια γενική άποψη για το πώς έχουν συμπεριφερθεί οι Εβραίοι διαχρονικά.

Ήταν δική τους επιλογή να μην έχουν κράτος. Εκείνο το οποίο έκαναν οι Εβραίοι, το οποίο ήταν ιδιαιτέρως ευφυές, ήταν ότι ισχυροποίησαν τον θρησκευτικό νόμο, και όπως έχουμε εξηγήσει προηγουμένως, έχουν ενσωματώσει το θρησκευτικό νόμο μέσω της Τόρα και του Ταλμούδ, δηλαδή της Πεντατεύχου και του Ταλμούδ, έχουν ενσωματώσει στον θρησκευτικό νόμο και τον κοσμικό νόμο. Δηλαδή, καμία άλλη θρησκεία δεν ασχολείται με σχέσεις ανθρώπων, με σχέσεις της ύλης και του ανθρώπου, με το πώς γίνονται τα συμβόλαια και το πώς γίνονται τα διαζύγια, με το ποιός μπορεί να κλέψει ποιόν, με το ποιός μπορεί να βιάσει ποιόν κ.λ.π. Αυτά μόνον στην Τόρα και το Ταλμούδ τα βρίσκουμε.
Για ποιό λόγο; Δεν είναι τυχαίο. 

Έτσι δημιούργησαν ένα έθνος χωρίς σύνορα, διότι απαγορεύεται ρητώς από τον μωσαϊκό ή τον εβραϊκό νόμο να υπάρξει ανάμειξη με άλλους λαούς και θρησκείες. Εκείνοι οι οποίοι είναι πραγματικά ρατσιστές είναι οι ίδιοι οι Εβραίοι και το δείχνουν και στο Ισραήλ σήμερα. Το γεγονός ότι έφτιαξαν το Ισραήλ, δεν το έκαναν από υπερβολικό πατριωτισμό, γι αυτό εξ'άλλου το ονόμασαν και Σιωνισμό. Έχουμε εξηγήσει τι σημαίνει Σιωνισμός. Είναι καθαρά Ελληνική λέξη γιατί στα αγγλικά γράφεται με το 'Ζ' : Ζionism - από το Ζίον: Ναός του Διός, ο Δίας δηλαδή. Του Διός είναι. Ακόμα προσπαθούν να κλέψουν τους Ελληνικούς συμβολισμούς.

Ο Σιωνισμός λοιπόν αντιπροσωπεύει για όλο τον πλανήτη τον πατριωτισμό των Εβραίων. Ενώ το Ισραήλ φτιάχτηκε για να είναι μόνον το μεγάλο κανόνι στην περιοχή. Ξέρετε, είπαμε ότι το ανατολικό Αιγαίο γεωπολιτικά είναι το κέντρο του πλανήτη.

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ-ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ - ΙΣΡΑΗΛ- DAVID ROTHSCHILD

Έπρεπε λοιπόν να έχουμε ένα μεγάλο κανόνι δίπλα στο κέντρο του πλανήτη. Αυτό ήταν το Ισραήλ.


Η γη του Ισραήλ εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια ανήκει στους Παλαιστινίους. Το όνομα Παλαιστίνιος παραπέμπει στους Φιλισταίους της διαθήκης, οι οποίοι όπως είπαμε και πάλι ήταν μετανάστες από την Κρήτη, την Κύπρο και την Σπάρτη. Έτσι διαχρονικά η αντιδικία ακόμα και για τη γη της Παλαιστίνης είναι μεταξύ των Ελλήνων και των Εβραίων. Αυτή είναι η διαχρονική αντιπαράθεσις. Τι έκαναν λοιπόν : Για δύο χιλιάδες χρόνια θωράκισαν με τον μωσαϊκό νόμο το ταλμούδ και την τόρα, θωράκισαν τον Εβραϊκό πληθυσμό σαν έθνος χωρίς σύνορα, διεσπάρησαν σε όλες τις κοινωνίες και τώρα, τον 20ο αιώνα, που έπρεπε τελικά να έρθει το σχέδιο σε εφαρμογή, η παγκόσμια δηλαδή επιβολή του Γιαχβέ.

Όσοι έχετε διαβάσει τα πρωτοκόλλα της Σιών θα καταλάβετε ακριβώς πού πάει το σχέδιο. Το Ισραήλ λοιπόν είναι το κανόνι. Για να επικρατήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο τι χρειάζεσαι; Χρειάζεσαι εξουσία, δύναμη και χρήμα. Οι Καζάροι έχουν καταλάβει το 92% των θέσεων εξουσίας και το 95% του χρήματος του πλανήτη. Έχουν λοιπόν και τη δύναμη διότι έχουν το Ισραήλ σαν το μεγάλο κανόνι και έχουν και καβάντζα τον Αμερικανικό στρατό, ο οποίος δεν είναι και τόσο υπάκουος τα τελευταία χρόνια. Έτσι λοιπόν έχουν και τα τρία χαρακτηριστικά σε αυτή την ιστορική στιγμή για να επιβάλουν την παγκόσμια κυβέρνηση και τον David Rothschild τον οποίον τον είχαν έτοιμο να τον επιβάλουν το 2012 σαν τον παγκόσμιο ηγέτη. Όμως τα πράγματα χαλάσανε, δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχαν σχεδιάσει.

Όταν μιλήσουμε για την θεωρία της παγκοσμιοποίησης σε μια άλλη συνάντηση, θα σας πω για τον πρακτικό ιδεαλισμό του Καλλέργη Γκούντενχοβ γιατί σήμερα, για να μην ξεφύγουμε από το πρόγραμμά μας, θα πρέπει να επανέλθουμε στην γεωπολιτική μας ανάλυση της ανατολικής Μεσογείου για να καταλάβετε γιατί γίνονται αυτά που γίνονται.


ΙΣΡΑΗΛ - ΟΙ ΕΣΚΕΝΑΖΥ ΕΒΡΑΙΟΙ & ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του Μπρεζίνσκυ από το '74 το Ισραήλ είναι είπαμε το μεγάλο κανόνι, είναι η δύναμις. Εάν το πάρετε σαν κράτος, το Ισραήλ δεν είναι κράτος γιατί δεν έχει σύνταγμα, έτσι; Το Ισραήλ είναι το μόνο κράτος στη Μέση Ανατολή που δεν έχει σύνταγμα.

Αρνούνται λέει οι Εσκενάζυ εβραίοι οι οποίοι είναι το 90% των Εβραίων στο Ισραήλ, οι Καζάροι δηλαδή, αρνούνται να αποδεχτούν σύνταγμα διότι δεν θέλουν ο θρησκευτικός νόμος να υποσκελιστεί από τον κοσμικό νόμο. Έτσι έχουν ενσωματώσει όλες τις διοικητικές τους ανάγκες στο Ταλμούδ και εφαρμόζοντας το Ταλμούδ διοικούν τη χώρα.

Η χώρα δηλαδή σήμερα διοικείται μόνο από τη διακήρυξη Μπάλφορ (Balfour Declaration) που γράφτηκε το 1916. Με την διακήρυξη Μπάλφορ και με τον ταλμουδικό νόμο, διότι το Ταλμούδ σύμφωνα με την πλειοψηφία των κατοίκων του Ισραήλ υπερτερεί της Πεντατεύχου.

Το Ταλμούδ αρχίζει σαν ένα κομμάτι Βαβυλωνιακό ταλμούδ το οποίο γράφτηκε τον 3ο και 4ο αιώνα π.χ.χ., επειδή όμως αυτό ήταν πολύ μικρό, έχουμε τώρα περίπου 74 με 75 βιβλία στο ταλμούδ - διαχρονικά οι απόψεις του κάθε αρχιραββίνου και οι επεξηγήσεις του για το τι λέει ακριβώς ο Μωσαϊκός νόμος. Αυτό συμπεριλαμβάνεται σαν ένα κομμάτι του Ταλμούδ. Είναι ευφυές το σχέδιο διότι διαχρονικά, δεν παραπέμπουν στην ερμηνεία κάποιου πριν από 2.000 χρόνια, αλλά εξακολουθούν ενεργά σήμερα και επανερμηνεύουν το Μωσαϊκό νόμο. Σας δίδω τώρα τα χαρακτηριστικά της επιτυχίας των Εβραίων σε παγκόσμια κλίμακα. Έχουν καταφέρει να έχουν στα χέρια τους την εξουσία, το χρήμα και την δύναμη. Με αυτά τα τρία, ναι μπορείς να επιβάλεις παγκόσμια κυβέρνηση. Αυτό το πράγμα έκαναν οι Εγγλέζοι, αυτό οι «Αμερικανοί», αυτός ήταν και ο σχεδιασμός της Μεγάλης Αικατερίνης. Αυτό κάνανε οι Κινέζοι. Αυτό η αυτοκρατορία των ΕΛ, που έτσι ξεκίνησε ο πλανήτης η αυτοκρατορία των ΕΛ είχε τη δύναμη, την εξουσία και το χρήμα. Διαχρονικά λοιπόν αυτά είναι τα τρία συστατικά που χρειάζεται κάποιος για να γίνει παγκόσμιος ηγέτης.


ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εδώ λοιπόν τώρα οι δύο θεωρητικές απόψεις της παγκόσμιας ηγεσίας είναι: Εκείνη του Ελληνισμού και εκείνη του Εβραϊσμού. Δεν υπάρχει τρίτη. Όπου και να γυρίσεις στον πλανήτη αυτές οι δύο είναι. Επομένως ο σχεδιασμός που έγινε το ΄74 για τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, όπως έγινε, της Τουρκίας και της Ελλάδας μπαίνει τώρα σε εφαρμογή.

Εάν ο Αναστασιάδης, ο μεγάλος αυτός προδότης των Ελληνικών δικαίων, υπογράψει αυτό που συμφώνησε ο Βενιζέλος με τον Νταούτογλου, αρχίζει το σχέδιο διαμελισμού Ελλάδας και Κύπρου. Εάν ο Νταούτογλου και ο Ερντογκάν δεν το καταλαβαίνουν, πρέπει να είναι ζώα ή πράκτορες των Καζάρων. Δεν γίνεται αλλιώς.

Οι Ρώσοι τώρα έχουν κι αυτοί το ίδιο σχέδιο κατά νου, εκείνο που θέλουν όμως είναι να δημιουργήσουν μία μεγάλη Ελλάδα, για να υπάρχει ένα ορθόδοξο τόξο ούτως ώστε να έχουν απόλυτη επιρροή στην ανατολική Μεσόγειο και να έχουν ένα διηνεκές φράγμα στην επέκταση του μουσουλμανισμού στη μεγάλη Ρωσία. Οι Κινέζοι θέλουν είσοδο στην Ευρώπη μέσω των Ελληνικών λιμανιών και οι Γερμανοί έχουν καταλάβει την οικονομία της Ελλάδος.

Καταλαβαίνετε τώρα ότι αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας δεν συμβαίνει σε κανένα άλλο σημείο του πλανήτη; Καταλαβαίνετε ότι τέσσερις μεγάλες δυνάμεις οι οποίες διεκδικούν την επιρροή στην Ανατολική Μεσόγειο, όλες θέλουν ένα κομμάτι από σας; Σας δίδω λοιπόν μια ανάλυση για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα και γιατί εφαρμόζοντας ο καθένας τα σχέδιά του, ο τελικός αποδέκτης είναι πάντα ο Ελληνικός Λαός.

Χρειάζεται λοιπόν ένας ηγέτης μεγάλος και χρειάζεται και ένας άνθρωπος ο οποίος να μπορεί να αναλύσει την κατάσταση. Με αυτό το δίδυμο λοιπόν θα μπορούμε να επαναφέρουμε, γιατί και εμείς έχουμε μεγάλη απαίτηση από την ιστορία της ανθρωπότητας, και η αυτοκρατορία των ΕΛ πρέπει να σας πω ήταν αυτή που δημιούργησε αυτές τις προϋποθέσεις για να έχουν αυτοί την δυνατότητα να κάνουν σοβαρό παιγνίδι στο κέντρο της Γης που είναι η Ελλάδα.


Η ΝΕΓΡΟ-ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΦΥΛΗ, ΓΙΑΧΒΕ, ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ & Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Ένα από τα χαρακτηριστικά του δόγματος Γκούντενχοβ Καλλέργη, πάνω στο οποίο βασίστηκε η παγκόσμια διακυβέρνηση και η νέα τάξη πραγμάτων, ήτανε ότι πρέπει να δημιουργηθεί, λέει, μία Νεγρο-ασιατική νεγροειδής φυλή με τη μετακίνηση πληθυσμών, αφού πρώτα ελέγξουμε τις γεννήσεις στις χώρες που υπάρχουν αμιγείς πληθυσμοί. Αυτά όλα είναι προγραμματισμένα τώρα από το 1923.

«Αφού ελέγξουμε τις γεννήσεις όπου υπάρχουν αμιγείς πληθυσμοί, θα μετακινήσουμε άλλες φυλές και άλλες θρησκείες ούτως ώστε να μην μπορεί κανένας λαός πλέον να ισχυρίζεται ότι είναι αμιγής» *( ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ..) . Αυτά είναι από το βιβλίο Πρακτικός Ιδεαλισμός του Καλλέργη, του Γκούντενχοβ ο οποίος βέβαια ήταν φερέφωνο του Θεοδώρου Χερτσλ. Λοιπόν τι λέει επιπλέον, δίνει και ένα παράδειγμα: Ο πληθυσμός, λέει, της Ευρώπης πρέπει να είναι ακριβώς όπως ο πληθυσμός της Αρχαίας Αιγύπτου. Τώρα εδώ βρήκαμε κάτι πολύ σημαντικό. Εδώ ξαναπάμε πίσω στη δική μας ιστορία.

Αναλύουμε τον Τίμαιο, τον Κριτία του Πλάτωνα, όπου μας λέει πώς ο Σόλων πήρε τις πληροφορίες από τους Αιγυπτίους ιερείς, και βλέπουμε ότι ο πληθυσμός της Αιγύπτου ήταν ένας πληθυσμός ανάμεικτος, των Ελλήνων και των οπαδών του Γιαχβέ. Ο Γιαχβέ κατέβηκε ως επιβήτορας.

Όλοι οι ιχθυο-σαυρικοί κατέβηκαν στην Ατλαντίδα. Όταν βυθίστηκε η Ατλαντίδα από τους Ηρακλειδείς ήταν ήδη 1500 χρόνια υπό την κατοχή του Γιαχβέ. Όταν λοιπόν βυθίστηκε η Ατλαντίδα είχε δημιουργηθεί μία ανάμειξη του πληθυσμού, οπότε ο πληθυσμός ο οποίος διέφυγε προς την Αίγυπτο και ο πληθυσμός ο οποίος διέφυγε προς τις αμερικανικές ακτές, ο οποίος αργότερα ήταν οι <Μουρ>, αυτοί που έχουμε εξηγήσει.

Οι δύο λοιπόν αυτοί πληθυσμοί ήσαν πληθυσμοί ανάμεικτοι, είχαν δηλαδή γενετικά χαρακτηριστικά τόσο από την πλευρά των Ελλήνων όσο και από την πλευρά του Γιαχβέ. Ήσαν πληθυσμοί οι οποίοι στην αρχαία Αίγυπτο, λέει ο Γκούντενχοβ Καλλέργη, δεν είχαν εθνική υπόσταση και συνείδηση, άρα ήταν πάρα πολύ εύκολο να διοικηθούν από τους Φαραώ. Και, αν θυμάστε, κάθε Φαραώ ένας -στις διάφορες απεικονίσεις- έχει κεφάλι πουλιού, άλλος έχει κεφάλι λύκου. Όλοι έχουν σώμα ανθρώπου και κεφάλια διαφορετικά. Να μην πάμε τώρα σε αυτή την ανάλυση.

Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι επιδιώκουν την ανυπαρξία του Ελληνισμού, των Ελλήνων δηλαδή σαν ιδιαίτερη φυλή προσπαθώντας να διασταυρώσουν το DNA όλων των νεγροειδών μουσουλμανικών και αραβικών φυλών της Αφρικής και της Ασίας για να εξαφανιστούν στην Ευρώπη οι αυτόχθονες πληθυσμοί και ιδιαιτέρως ο Ελληνικός πληθυσμός, γιατί το κέντρο εκεί είναι. Αυτό είναι το θεωρητικό σχέδιο με το οποίο ξεκίνησαν την νέα τάξη πραγμάτων και σήμερα έχετε την πρακτική εφαρμογή του σχεδίου που έγινε το '74 επί προεδρίας Τζίμη Κάρτερ στην Αμερική.


ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΟΥΤΕ ΕΥΦΥΪΑ

Φτάνουμε λοιπόν στο σημείο εδώ να έχουμε δυο πλάνα γεωπολιτικά. Το ένα των Καζάρων, το οποίο λέει ότι πρέπει να κόψουμε Ελλάδα και Τουρκία σε 8 κομμάτια για να έχουμε μία συμμαχία των οκτώ κομματιών και να εμποδίζουμε τον Ρώσο να κατεβαίνει στην ανατολική Μεσόγειο, ή τον Κινέζο να μπαίνει από την άλλη μεριά. Αγνοούν όμως ότι οι Γερμανοί μόλις βρήκαν ελάχιστο ζωτικό χώρο μπήκαν στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η αντιπαράθεση ευρώ-δολαρίου, δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Το ευρώ πρέπει να σας πω είναι ένα νόμισμα καταδικασμένο. Δεν πρόκειται ποτέ να επιβιώσει με τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησαν να το κάνουν τόσο άτσαλα, τόσο αλόγιστα. Γιατί πρέπει να σας πω ενώ το δόγμα Γκούντενχοβ λέει ότι έχει δημιουργηθεί μια πνευματική ελίτ, λέει, από τους Εβραίους, επειδή τους πιέζουν όλοι οι πληθυσμοί, τα τελευταία 2000 χρόνια, λέει, όπου και να πάνε τους πιέζουν οι πληθυσμοί και έτσι αυτοί αναγκάζονται από τις πιέσεις να γίνονται ευφυέστεροι και ευστροφότεροι. Σας διαβεβαιώνω λοιπόν μετά λόγου γνώσεως ότι ούτε ευστροφία έχουν, ούτε ευφυΐα έχουν, διότι δεν έχουν διαλογισμό έχουν μόνον λογισμό.


Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ

Ο Γιαχβέ γιατί προσπαθεί να αναμείξει το DNA με το πραγματικό DNA, το ουράνιο DNA. Διότι είναι αδύνατον οι ιχθυο-σαυρικοί, οι ρεπτίλιανς είναι αδύνατον να αποκτήσουν τη δυνατότητα του ανθρώπινου DNA. Γι αυτό το λόγο προσπαθούν με κάθε τρόπο τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια με γενετικά πειράματα, με ανάμειξη πληθυσμών, με μεταφορά DNA, προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να αλλοιώσουν και να εξαφανίσουν οριστικώς από το πρόσωπο της γης το αμιγές Ελληνικό DNA. Αυτός είναι ο στόχος.

Όταν λέμε για Ελληνικό DNA μιλάμε για την πεμπτουσία του πολιτισμού στη γη. Φτάσανε στο σημείο να δώσουν τεχνολογία στον άνθρωπο. Ο Χίτλερ δεν ήταν καμιά ιδιοφυία, δεν ήταν τίποτα. Απλώς έκανε μια συμφωνία με τους Γκρέις (Grayς), πήρε κάποια συγκεκριμένη αλλά πολύ σημαντική τεχνολογία το 1933 και το ίδιο έκαναν και οι Αμερικανοί το 1954 με τον Αϊζενχάουερ. Ό,τι βλέπετε σήμερα δηλαδή, ιντερνέτ, αυτά τα όπλα, τα αεροπλάνα, ό,τι τεχνολογία βλέπετε δεν είναι δημιούργημα του ανθρωπίνου νοός, είναι δοσμένη τεχνολογία, γι αυτό το λόγο η τεχνολογία έχει επιβληθεί στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Ενώ αν ήταν παράγωγο του ανθρωπίνου εγκεφάλου, θα μπορούσε να το ελέγχει. Ό,τι φτιάχνει ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί και το ελέγχει. Το γεγονός ότι η τεχνολογία ελέγχει τη διανόηση των ανθρώπων σημαίνει ότι δεν την έφτιαξε ο άνθρωπος. Είναι απόλυτα λογικό. Έφτασαν στο σημείο, για να εξαφανίσουν το DNA το Ελληνικό, για να εξομοιώσουν προς τα κάτω όλες τις φυλές της γης, έφτασαν στο σημείο να δώσουν τεχνολογία στο ανθρώπινο γένος που δεν μπορούσε το ίδιο να δημιουργήσει, με σκοπό να γίνει το ανθρώπινο γένος δούλος της τεχνολογίας που εδόθη από τους ιχθυο-σαυρικούς.


ΟΙ ΓΚΡΕΪΣ (GRAYS) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & Η ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ιχθυο-σαυρικοί δεν εμφανίζονται βεβαίως, έχουνε την υποφυλή των Γκρέις και στην Ελλάδα πρέπει να σας πω, οι περισσότεροι υποχθόνιοι είναι γκρέις, δεν είναι ιχθυο-σαυρικοί ελάχιστοι είναι ιχθυο-σαυρικοί. Είναι περισσότεροι οι γκρέις, οι οποίοι είναι ιδιαιτέρως ευφυή όντα, έχουν τηλεπάθεια και μπορούν με μεγάλη ευκολία να διακρίνουν το τι σκέπτεσαι. Αν περάσεις δίπλα από έναν από αυτούς, διότι όπως ξέρετε έχουν και τη δυνατότητα αλλαγής μορφής, οπότε είναι δυνατόν να περνάς δίπλα από κάποιον, να σκέπτεσαι κάτι κακό και ξαφνικά να γυρίσει να σε δει στα μάτια. Σας έχει τύχει φαντάζομαι πολλές φορές να σκεφτείτε κάτι εντελώς ανάποδο για κάποιον που περνάει δίπλα και χωρίς καμία προειδοποίηση γυρνάει και σας βλέπει. Αυτό είναι τηλεπαθητική επικοινωνία. Αυτή λοιπόν τη δυνατότητα την έχουν οι Γκρέις και απ αυτούς ουσιαστικά πέρασε η τεχνολογία στο ανθρώπινο γένος. Κατ' αρχήν στον Χίτλερ και μετά στους Αμερικανούς.

Γιατί τα λέω σήμερα παιδιά όλα αυτά; Γιατί είμαστε σε κομβικό σημείο. Σας τα λέω σήμερα γιατί πρέπει να αφυπνιστούμε όλο και περισσότερο για να καταλάβουμε το τι ακριβώς διακυβεύεται στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Διακυβεύεται αυτή καθ'αυτή η ύπαρξη, η συντήρηση και η διαιώνιση του Ελληνισμού και του Ελληνικού DNA. Γι αυτό λοιπόν το λόγο ο Ελληνισμός διαχρονικά, είδατε αποδέχτηκε αυτούς τους ιχθυο-σαυρικούς του Γιαχβέ τους αποδέχτηκε στον Ελληνικό χώρο και σήμερα ακόμη τους έχει κάνει πρωθυπουργούς, υπουργούς οικονομικών, τους έχει κάνει κυβερνήτες, βουλευτές και τα λοιπά, αλλά κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να υπενθυμίσει σε αυτούς τους επισκέπτες, είναι επισκέπτες στον Ελληνικό χώρο αυτοί, δεν είναι αυτόχθονες.


ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ - ΕΝΔΟΚΡΙΝΕΙΣ ΑΔΕΝΕΣ

Οι αυτόχθονες Έλληνες δεν λειτουργούν όπως λειτουργεί ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Αβραμόπουλος. Οι αυτόχθονες Έλληνες είναι Ελληνοκεντρικοί. Είναι άνθρωποι της αρετής και όχι της ύλης.

Αυτό που είπαμε στις προηγούμενες συνομιλίες μας με το Α.Δ.Ε.Ι. είναι πάρα πολύ σημαντικό αλλά από μακριά, χωρίς εποπτικά μέσα είναι αδύνατον να καταλάβετε τις δύο πλευρές του Ελληνισμού τα δύο ανάποδα Έψιλον. Εάν τραβήξετε τα δύο έψιλον από τη μέση προς τα άκρα, θα σχηματίσετε έναν κύκλο. Τα δύο έψιλον είναι τα δύο ημίσεα ενός κύκλου. Άρα λοιπόν το ένα είναι το πνευματικό έψιλον και το άλλο το υλικό - αυτό που είπαμε υπέρ την φύσιν και υπό την φύσιν.

Μέσα στον ανθρώπινο εγκέφαλο υπάρχουν δύο αδένες ενδοκρινείς. Ο ένας λέγεται υπόφυσις και ο άλλος λέγεται επίφυσις. Η υπόφυσις ελέγχει όλα τα αισθητά, ενώ η επίφυσις ελέγχει όλα τα συνειδητά, τα υπερφυσικά δηλαδή. Αυτή είναι η υφή του Έλληνα. Αυτή είναι η υφή του ανθρώπου. Αυτό είναι το προϋποθέτειν για να κατέλθει η ψυχή σε αυτό το υλικό κατασκεύασμα. Άρα λοιπόν έχει μεγάλη σημασία να ενθυμείστε ότι υπάρχει σαφές θεωρητικό υπόβαθρο για τον Ελληνισμό το οποίο είναι εντελώς αντίθετο με εκείνο του Εβραϊσμού.

Εμείς διακινούμεθα στον χώρο της λογικής, εκείνοι διακινούνται στο χώρο του συναισθήματος και του ενστίκτου. Συναίσθημα και ένστικτο έχουν και τα ζώα, έχει και το πρόβατο και ο γάϊδαρος και ο σκύλος και η γάτα. Έχουν συναίσθημα και ένστικτο. Λογική δεν έχουν. Η λογική είναι χαρακτηριστικό του ανθρώπου. Εκείνοι λοιπόν ελέγχουν τον άνθρωπο χρησιμοποιώντας το συναίσθημα και το ένστικτο, ενώ ο Ελληνισμός αντιθέτως προσπαθεί να διοικήσει την ανθρώπινη κοινωνία με τον Λόγο. «Εν αρχή είναι ο Λόγος» λέει στην Αποκάλυψη. «Αρχή λόγου φύσης ανθρώπου» λέει το Α. Έτσι λοιπόν θέλω να πάρετε μια γεύση, μια μικρή έστω γεύση για το θεωρητικό υπόβαθρο αυτών των δύο αντίρροπων δυνάμεων στον πλανήτη και να ευαισθητοποιηθείτε και να ξυπνήσετε, να τσιμπηθείτε και να πείτε εγώ είμαι αυτός που λειτουργεί στο λογικό επίπεδο, το αίτιον και το αιτιατόν.

Το αίτιον και το αιτιατόν είναι η αρχή του Ελληνισμού, αυτό εξάλλου είναι και η αρχή της μαθηματικής επιστήμης, είναι η αρχή με την οποία λειτουργεί όλο το σύμπαν. Οι σχέσεις των πλανητών, οι σχέσεις των ενεργειακών πεδίων είναι όλες μαθηματικές, λογικές σχέσεις.

Είναι μεγάλη υπόθεσις να αντιληφθείτε ότι δεν μπορεί να διοικηθεί ανθρώπινη κοινωνία με παράγοντες μεταβλητούς. Δηλαδή δεν μπορεί να δημιουργηθεί νομοθεσία, η οποία να έχει διαχρονική ισχύ με μεταβλητούς παράγοντες. Όταν δημιουργείς νομοθεσία και σύνταγμα με βάση το συναίσθημα, το οποίο εκφράζεται από κάθε ψυχή διαφορετικά, αργά ή γρήγορα θα υπάρξει πρόβλημα. Επομένως η θεωρητική λοιπόν αξία του Ελληνισμού πρέπει να προβληθεί κατά κόρον αυτή τη στιγμή και η θεωρητική βάση του Εβραϊσμού ή της Καζάρικης ιδεολογίας, του περιουσίου λαού, πρέπει να προβληθεί επίσης για να μπορέσει ο πραγματικός ανθρώπινος νους να διαχωρίσει και να πάρει θέση. Διότι αυτή τη στιγμή καλείται όλη η ανθρωπότητα να πάρει θέση. Γι αυτό το λόγο σήμερα άρχισα, έστω και επιφανειακά, να κάνω έναν διαχωρισμό της θεωρητικής βάσεως των δύο αντίρροπων δυνάμεων.


ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΖΑΡΟΥΣ - ΠΑΣΟΚ & ΝΔ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΖΑΡΟΥΣ

Γεωπολιτικά, όπως είπαμε, αυτοί είναι οι σχεδιασμοί. Έχουμε λοιπόν τον σχεδιασμό τον Ρωσικό, έχουμε και τον σχεδιασμό των Καζάρων από την Αμερική. Αυτή τη στιγμή αυτό που λειτουργεί, λειτουργούσε τουλάχιστον μέχρι και προ έξι μηνών, ήταν το σχέδιο των Αμερικανο-καζάρων οι οποίοι θέλανε Ισραήλ, Τουρκία, Ελλάδα σε μία συμμαχία για να εμποδίσουν τη Ρωσική κάθοδο.

Με τη μεγαλοφυή κίνηση του Πούτιν στην Συρία, άνοιξε ένα ρήγμα στην ανατολική Μεσόγειο και αυτή τη στιγμή η Ελληνική ηγεσία η οποία ήταν πάντα μικρότερη των περιστάσεων και ιδιαιτέρως τώρα προσκολλημένη στο άρμα των Αμερικανο-καζάρων και των Γερμανών.

Θέλω να σας πω ότι στην Ελλάδα υπάρχουν δύο τάσεις. Το κόμμα που υπηρετεί κατ'εξοχήν τους Αμερικανούς Καζάρους είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα που εκπροσωπεί τα Γερμανικά συμφέροντα είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, πολύ απλά. Επομένως, αυτή τη στιγμή όπως βλέπετε, ο μεν ΣΥΡΙΖΑ λέει σαν μαγνητόφωνο ό,τι του πει ο Αμερικάνος, ο δε Βενιζέλος και Σαμαράς λέει σαν μαγνητόφωνο ό,τι του πει ο Γερμανός. Και το γεγονός οτι κατέβηκε ο Ρώσος, οτι έκανε μια σφήνα ο Ρώσος, αυτό δεν προέρχεται από εδώ! Η εποχή κατά την οποία έγινε αυτό ήταν όταν αγοράστηκαν τα S300 από την Κύπρο. Δεν θέλω να πάμε εκεί, γιατί το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών έβγαλε μια ανακοίνωση χθες και είπε οτι ήταν Ελληνικός σχεδιασμός η αγορά των S300 από την Κύπρο. Για να μην έχουν αντίρρηση οι Αμερικανοί Καζάροι όταν θα πέρναγαν από την Κύπρο στην Κρήτη και ακολούθως θα ενεργοποιούνταν. Είναι δηλαδή ένα μακροχρόνιο σχέδιο το οποίο ο Πούτιν με πολύ μεγάλη μαεστρία έφερε σε πέρας και είναι ο αδιαφιλονίκητος νικητής της τελευταίας αναμέτρησης. Δηλαδή με τη νίκη του στην Συρία ο Πούτιν ουσιαστικά σταμάτησε απότομα, όπως ένα τραίνο που τρέχει με 150 μίλια και σταματάει απότομα και μπορεί να εκτροχιαστεί, αυτό ακριβώς συνέβη στη Συρία αυτή τη στιγμή. Το γεγονός είναι ότι αποδέκτες όλων αυτών των τάσεων και των επιθέσεων είναι ο Ελληνικός λαός!

Οι Γερμανοί προσπαθούν να σου πάρουν το σπίτι, Καζάροι και αυτοί αλλά η Γερμανία έχει το δικό της μαγαζί. Είπαμε ότι πάντα δημιουργούν τρία-τέσσερα μαγαζιά για να ελέγχουν πάντα τις ανθρώπινες κοινωνίες. Οι Γερμανοί λοιπόν με την οικονομική επιβολή, οι Ρώσοι με την στρατιωτική κάθοδο, οι Κινέζοι με τα λιμάνια και οι Αμερικανοί γεωπολιτικά.


Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ & Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ

Εδώ λοιπόν πρέπει να υπάρξει ένας μεγάλος ηγέτης, ο οποίος να μπορεί να διαχωρίσει όλες αυτές τις τάσεις και ροπές και να κάτσει κάτω με ένα επιτελείο αληθινών ελλήνων και να πάρει αποφάσεις πώς πρέπει να κινηθεί η Ελλάδα: Πρώτον για να προλάβει τον διαμελισμό της. Δεύτερον για να επανακαταλάβει τον ιστορικό γεωφυσικό χώρο του Ελληνισμού που είναι η Μικρά Ασία.

Η Ελλάδα δεν είναι μόνον ο γεωφυσικός χώρος που έχουμε σήμερα. Ελλάδα είναι η Σμύρνη, ο Πόντος, είναι η Κωνσταντινούπολη ή το Βυζάντιο όπως θέλουν να το λένε οποιοιδήποτε. Ο Ελληνικός πολιτισμός είναι η γη της Ιωνίας. Αυτός ο οποίος θα είναι ηγέτης πρέπει να χρησιμοποιήσει τις τάσεις και τις ροπές ούτως ώστε μέσα από την αντιπαράθεση των τεσσάρων μεγάλων δυνάμεων να καταφέρει να δημιουργήσει την Μεγάλη Ελλάδα. Είναι ώρα.

Νομίζετε ότι αυτό είναι ουτοπία, αλλά είναι η ιστορική στιγμή για να επανέλθει η Ελλάδα στο προσκήνιο το παγκόσμιο. Μην απατάσθε και μην φοβάστε ότι όπου να'ναι καταστρεφόμαστε. Εκείνο το οποίο συμφέρει την Ελλάδα είναι το σχέδιο του Πούτιν, αλλά γεωπολιτικά την συμφέρει να είναι με τους Αμερικανούς, με το δολάριο δηλαδή όταν λέμε Αμερικανούς σημαίνει δολάριο/ ευρώ.

Εκείνος ο οποίος είναι ο εχθρός και ουδέποτε πρόκειται να αλλάξει ροπή, είναι ο Γερμανός. Τον Γερμανό δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να τον εμπιστευτείτε! Διότι, είτε με την οικονομική, είτε με την στρατιωτική ισχύ, πάντα θα θέλει να καταλάβει την ανατολική Μεσόγειο. Επομένως πρέπει να αποκοπεί η ιδέα της Μεγάλης Ελλάδας από τον Γερμανικό άξονα. Το παιχνίδι δηλαδή πρέπει να παιχτεί μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής.

Μας συμφέρει το μεν στρατηγικό σχέδιο της Ρωσίας, το δε γεωπολιτικό σχέδιο της Αμερικής. Δηλαδή μπορούμε εμείς σαν Μεγάλη Ελλάδα, έχοντας τα δύο τρίτα της Μικράς Ασίας, όπως τα έχει σχεδιάσει ο Μπρεζίνσκυ, έτσι τα έχει σχεδιάσει. Έχει σχεδιάσει να αφαιρέσει από τους Μογγόλους - τους Καζάρους, να αφαιρέσει τα δύο τρίτα της Μικράς Ασίας και όταν δείτε τους χάρτες τους οποίους έχουν ετοιμάσει, έχουν κάνει πάρα πολύ σκούρο το κομμάτι τα δύο τρίτα της Μικράς Ασίας και στο βάθος, χωρίς να φαίνεται, γράφει Greece. Μιλάω για τον Μπρεζίνσκυ.


ΣΧΕΔΙΟ Α & Β

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι στο πίσω μέρος του μυαλού τους αυτοί έχουν τη λύση Α και τη λύση Β. Είναι δηλαδή δυνατόν, θα σκεφτόταν ο Οδυσσέας ο πολυμήχανος, είναι δυνατόν το σχέδιο Α και το σχέδιο Β να προέρχεται από τα ίδια μυαλά, αλλά για να μην φανεί ότι εμείς πάμε να δημιουργήσουμε μια Μεγάλη Ελλάδα, θα προβάλουμε το σχέδιο Α που λέει ότι πρέπει να γίνει διαμελισμός και των δύο χωρών. Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Οπότε κάποια στιγμή μπορεί να επιβιώσει το σχέδιο Β όπου δηλαδή θα υπάρξει το τόξο το χριστιανικό, το οποίο θα προλάβει το σχέδιο του Γκούντενχοβ Καλλέργη δηλαδή την καινούργια νεγροειδή φυλή της Ευρώπης, θα προστατέψει τη Ρωσία από την επέκταση του μουσουλμανισμού, θα περιορίσει τους Εβραίους στον χώρο ο οποίος τους ανήκει.

Εμείς ως Έλληνες ουδέποτε ευχηθήκαμε, ή προσπαθήσαμε να επιφέρουμε κακό σε καμία φυλή. Αναγνωρίζουμε πέραν πάσης αμφιβολίας το δικαίωμα όλων, ακόμα και των ιχθυο-σαυρικών που βρίσκονται σε αυτόν τον πλανήτη, αναγνωρίζουμε το δικαίωμά τους να ζουν εν ηρεμία και με ειρήνη με τους υπολοίπους λαούς. Δεν αναγνωρίζουμε όμως σε κανέναν τον εξανδραποδισμό της Ελληνικής φυλής, του Ελληνικού DNA με ανάμειξη με νεγροειδείς ή άλλες φυλές. Αυτά είναι γενετικά πειράματα τα οποία τα κάνουν για πολλά χρόνια. Ο Ελληνισμός με κανέναν τρόπο δεν πρέπει ποτέ να λάβει μέρος σε τέτοιες διεργασίες. Καταλαβαίνετε, ελπίζω να σας δίνω ένα στίγμα του πραγματικά οριακού σημείου που έχουν φέρει τα πράγματα οι τέσσερις μεγάλες δυνάμεις στην Ελλάδα.

Επαναλαμβάνω και πάλι, για μένα προσωπικά - μπορεί και να κάνω λάθος - η προσωπική μου εκτίμηση όμως είναι ότι ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας ανέκαθεν ήσαν οι Γερμανοί. Όχι οι Τούρκοι, όχι οι Εβραίοι, οι Γερμανοί. Οι Γερμανοί είναι αδίστακτοι όταν αποφασίσουν να φτιάξουν αυτοκρατορία. Δια πυρός και σιδήρου - το διαπιστώσατε παρ'όλο που ήταν χρηματοδοτούμενοι από τους Καζάρους.

Ξέρετε ότι ο Χίτλερ ήταν και αυτός Καζάρος ήταν ο εγγονός του Άμσελ Ροθτσάιλντ. Επομένως δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ποτέ το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος πάντα θα προέρχεται από τη μεριά της Γερμανίας. Όσον αφορά την Τουρκία, νομίζετε ότι είναι ένα δυνατό κράτος. Δεν είναι δυνατό, διότι δεν είναι έθνος, δεν είναι αμιγές. Μεγάλη αδυναμία της Τουρκίας είναι ότι υπάρχουν 15 ισχυρές εθνότητες μέσα στον γεωφυσικό της χώρο και είναι αδύνατον ποτέ όλες αυτές οι ψυχές ενσυνείδητα να ταχθούν πίσω από μία ιδέα. Αυτή είναι η κοινωνία την οποία θέλουν να δημιουργήσουν σε όλη την Ευρώπη. Καταλάβατε; Για να μην μπορεί καμία συγκεκριμένη ομάδα να ισχυριστεί: Α, εμείς είμαστε Έλληνες και πρέπει να κάνουμε εκείνο και θέλουμε τη δική μας αυτοδιάθεση. Σαφώς λέει ότι δεν πρέπει να δίνετε σε κανέναν λαό το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης. Αυτό είναι και ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της θεωρίας του Γκούντενχοβ Καλλέργη.


Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Επανερχόμεθα λοιπόν στον Ελληνικό γεωφυσικό χώρο. Πρώτον θα καταλάβετε ότι από αυτούς που διακινούν και διοικούν την Ελληνική πολιτεία, δεν είναι δυνατόν - ακόμα και αν όλους τους στύψεις μαζί - να έχουν και την παραμικρή έστω αντίληψη ή άποψη για το παγκόσμιο γίγνεσθαι. Είναι τσιράκια του ενός ή του άλλου κατεστημένου.

Η Ελληνική κυβέρνησις καθ' ολοκληρίαν αυτή τη στιγμή είναι τσιράκι των Γερμανο-καζάρων, ενώ από την άλλη μεριά υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας (θα μου επιτρέψετε να το κρατήσω αυτή τη στιγμή μυστικό- ας το πούμε μυστικό) το οποίον έχουν οι Αμερικανοί Καζάροι. Καζάροι από δω, Καζάροι κι από εκεί. Όμως πρέπει να θυμάστε ότι και οι δύο, είτε Αμερικανοί είναι, είτε Γερμανοί, διακυβεύουν ακριβώς την τύχη του Ελληνικού λαού.

Έχουμε λοιπόν μία διχοτόμηση μεταξύ του συναισθήματος του λαϊκού. Το 70 με 80% του Ελληνικού λαού είναι αντισιωνιστές. Αυτό δεν είναι σωστό. Ο Σιωνισμός είναι ο πατριωτισμός των Εβραίων. Μας συμφέρει εμάς σαν Έλληνες να έχουν τον δικό τους γεωφυσικό χώρο, για να μπορούν πάντα να υφίστανται την πίεση «Δεν σου αρέσει εδώ; Πήγαινε στη χώρα σου».

Πριν από μερικές μέρες είδα ένα βίντεο νομίζω από έναν αρχιραββίνο στην Ελλάδα που λέγεται Φραζής Κάπος και ο οποίος λέει : 'δεν είναι απειλή ή προειδοποίηση'. Εάν, λέει, ακουμπήσει κάποιος την τρίχα ενός Εβραίου στην Ελλάδα, θα καταστρέψουμε τα πάντα. Και αυτό λέει δεν είναι προειδοποίηση, δεν είναι απειλή, το έκανε δήλωση τρεις μέρες πριν. Φραζής λέγεται ο αρχιραββίνος, θα το βρω και θα σας το στείλω. Δεν μας απειλεί λέει, ούτε μας προειδοποιεί, μας λέει το τετελεσμένο γεγονός «Μην ακουμπήσετε τρίχα Εβραίου στην Ελλάδα διότι θα διαλύσουμε τη χώρα».

Τώρα κάποιος μπορεί να ρωτήσει αφελής πώς θα την διαλύσετε; Αφού είναι ήδη διαλυμένη. Τι θα κάνετε δηλαδή, θα πάρετε τα λεφτά σας και θα φύγετε; Πάρτε τα και φύγετε, δεν τα χρειαζόμαστε. Πάρτε τα και φύγετε. Θα πάρετε τα όπλα σας; Πάρτε τα και φύγετε. Νομίζετε η δική σας αεροπορία, τα δικά σας όπλα είναι πιο εξελιγμένα από τα δικά μας; Δεν έχει σημασία ποιός έχει το όπλο, σημασία έχει ποιός τραβάει τη σκανδάλη. Εκεί είναι η ψυχή και αυτό το αποδεικνύουν οι Έλληνες πιλότοι ανά πάσα στιγμή.

Όποτε γίνει αντιπαράθεσις Ελλήνων και Εβραίων πιλότων, είναι κατά παρασάγκας πρώτοι οι Έλληνες άσε βέβαια που οι Αμερικανοί πιλότοι δεν πλησιάζουν ούτε στα μισά των επιδόσεων των Ελλήνων. Λοιπόν δεν έχουμε τέτοια προβλήματα εμείς. Να μην μας απειλεί λοιπόν ο αρχιραββίνος κύριος Φρατζής.

Εδώ λοιπόν θέλω να σας πω ότι το αντισιωνικό πνεύμα δεν πρέπει να τροφοδοτείται με την έννοια να μην έχουν οι Εβραίοι πατρίδα. Αυτό σημαίνει σιωνισμός παιδιά, επίτηδες όμως το έχουν αφήσει να αιωρείται και να μην ξέρει κανένας από εσάς τι σημαίνει σιωνισμός, για να νομίζετε ότι σημαίνει τον Εβραϊσμό, σημιτισμό και όλα αυτά. Όχι! Σιωνισμός είναι ο πατριωτισμός των Εβραίων. Θέλουν να έχουν πατρίδα. Να την έχουν. Να την έχουν και να βοηθήσουμε να την έχουν. Δεν θέλουμε συμμαχίες μαζί τους, δεν θέλουμε βοήθεια από αυτούς, εάν πρόκειται να βουλιάξουμε, όπως λέει και ο Αρτέμης, δεν χρειαζόμαστε βοήθεια να βουλιάξουμε, ξέρουμε πώς να βουλιάζουμε μόνοι μας.

Εκείνο που θέλουμε είναι να έχουν την πατρίδα τους ούτως ώστε ανά πάσα στιγμή που παραπονιούνται ότι δεν τους αρέσει το πώς διοικείται η Ελλάδα, το πώς διοικείται η Γαλλία, το πώς διοικείται η Γερμανία, από τους Γερμανούς, τους Γάλλους, τους Εγγλέζους, τους Ολλανδούς, να τους πούνε παιδιά δεν σας αρέσει; Στην πατρίδα σας! Δεν είναι το Ισραήλ πατρίδα σας; Πηγαίνετε εκεί. Εδώ υπάρχει Ελληνική επικράτεια. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί κανένας σήμερα να ισχυριστεί ότι στην Ελλάδα είναι Ελληνική επικράτεια, διότι σύμφωνα με τον Γεώργιο Παπανδρέου και οι 300 της Βουλής υποτίθεται ότι είναι το άλλο DNA. Πώς λοιπόν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι η Ελλάδα διοικείται από Ελληνικό DNA; Δεν νομίζετε λοιπόν ότι είναι ο κομβικός χρόνος να διοικηθεί η Ελλάδα από το Ελληνικό DNA; Τώρα είναι η ώρα. Η θεωρία του Ελληνισμού και η πράξη του Ελληνισμού.

Ο Ελληνισμός πρέπει να έχει Δύναμη, Εξουσία και Χρήμα. Χρήμα υπάρχει άφθονο, εξουσία και δύναμη είναι πολύ εύκολο να αποκτηθούν παρ'όλο που έχουμε σοβαρή δύναμη, η εξουσία χρειάζεται να καταληφθεί από πραγματικούς Έλληνες. Αυτό το τρίτο κομμάτι είναι το κομβικό και αυτές οι δηλώσεις που υπογράφει ο Ελληνικός λαός αυτήν την έννοια έχουν, παιδιά. Έχουν την έννοια της επανακαταλήψεως της αρχής στον Ελληνικό χώρο από το Ελληνικό DNA. " 



ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ


Ερώτηση ακροατή: "Η ΤΡΟΙΚΑ προφανώς χρησιμοποιείται σαν λυκόσκυλο που γαβγίζει για τρομοκρατία και για επικοινωνιακούς λόγους. Για να κερδίζουν χρόνο στην εξουσία και μόνο και να δημιουργούν σύγχυση στον κόσμο χωρίς να έχουν το σθένος οι εξουσιαστές να υλοποιήσουν κάποια από αυτές τις αποφάσεις - τους απολυμένους τους λένε μεταφερόμενους κλπ. Μέσα σε δύο μέρες ο Παπούλιας συναντήθηκε με Σαμαρά και Τσίπρα για μιάμιση ώρα με τον καθένα - ύποπτο παρασκήνιο και από τους τρεις; Και ο Σαμαράς ξεκίνησε να υπογράψει συμφωνία για τον αγωγό με το Αζερμπαϊτζάν. Μετά από μία ώρα ταξίδι κάποιοι τον γύρισαν πίσω, επειδή είπαν ότι χάλασε το αεροπλάνο. Επίσης οι Μέρκελ και Σόϊμπλε το τελευταίο διάστημα σταμάτησαν να μαστιγώνουν δημόσια την Ελλάδα. Όλα αυτά σχετίζονται μήπως με τις επικείμενες μεταβολές των παγκόσμιων πόλων εξουσίας; Και αν ναι, μπορείτε να μας το αναλύσετε; "

Δόκτωρ Λαμπράκης: "Θα μπορούσα να σας το αναλύσω αλλά δεν μου επιτρέπεται. Θα ρωτήσω κάτι και από την ερώτηση θα καταλάβετε την απάντηση. Όταν γύρισε το αεροπλάνο του Σαμαρά πίσω φτιάχτηκε και ξανάφυγε ο άνθρωπος;" 

Ακροατές:"Όχι."

Δόκτωρ Λαμπράκης: "Μέχρι εκεί λοιπόν. Το ποιος τον γύρισε πίσω, γιατί τον γύρισε πίσω δεν θα το μάθετε σύντομα, αλλά θα το μάθετε κάποια στιγμή. Δεν μπορώ να σας πως περισσότερα από αυτά."

Η ΒΑΣΣΙΛΙΣΑ ΕΛΛΙΣΑΒΕΤ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΩΝ & Ο ΝΟΜΟΣ NESARA

Ερώτηση ακροατή: "Στα δελτία ειδήσεων τις προηγούμενες ημέρες, τα μεγάλα κανάλια ανέφεραν επίσης και με σχετικές εικόνες των κοσμημάτων, ότι η βασίλισσα Ελισάβετ εκποιεί τα κοσμήματά της, σημαντικής αξίας και ανέφεραν καθαρά ότι στο Μπάκιγχαμ υπάρχουν σημάδια οικονομικής κρίσης. Υπάρχει κάποια εξήγηση;" 

Δόκτωρ Λαμπράκης: "Βεβαίως. Η βασίλισσα εκπροσωπεί πάντα την οικογένεια των δρακόντων, η ίδια κατάγεται από αυτή την οικογένεια. Εάν πάρετε το γενεαλογικό της δέντρο κατάγεται από αυτή την οικογένεια. Όλως τυχαίως ο σύζυγός της ο Φίλιππος είναι ο υιός του πρίγκιπα Ανδρέα, του Έλληνος του πρίγκιπα Ανδρέα, ο οποίος έχασε τον πόλεμο το 1897. Αυτά τα δύο πρέπει να σας δώσουν τον συμβολισμό των δύο δυνάμεων στην αρχή των θέσεων εξουσίας. 

Η βασίλισσα εάν θυμάστε, υπάρχει ένα διεθνές δικαστήριο το οποίο έχει εκδώσει μία καταδίκη από τον Μάρτιο του 2013 εναντίον πολλών μεταξύ των οποίων και η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Η χρηματοδότηση του Αγγλικού στέμματος γινόταν πάντα από το 40% των εσόδων της εφορίας του Αμερικανικού λαού. Αυτό σταμάτησε από τις 5 Δεκεμβρίου του 2012 με μια συγκεκριμένη διάταξη που υπέγραψε ο ενδιάμεσος πρόεδρος σύμφωνα με τον νόμο NESARA. Επομένως όλες οι χρηματοδοτήσεις προς το παλάτι έχουν σταματήσει. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με το Βατικανό το οποίο έπαιρνε το 60% των πόρων από εφορία των Αμερικανών πολιτών.

Η Αμερική πάντα λειτουργούσε με δανεικά. Θυμάστε ότι η δημιουργία του φόρου εισοδήματος στην Αμερική άρχισε το 1913, επεβλήθη δηλαδή την ίδια μέρα την οποία δημιουργήθηκε και η Federal Reserve. Το σύνταγμα το Αμερικανικό δεν προβλέπει φόρο εισοδήματος και δεν υπήρχε φόρος εισοδήματος μέχρι το 1913. Λειτούργησε δηλαδή η Αμερική περίπου δύο αιώνες χωρίς να υπάρχει φόρος εισοδήματος, όχι μόνο λειτούργησε αλλά είχε και τεράστια ανάπτυξη. Όταν λοιπόν δημιουργήθηκε η Federal Reserve, δημιουργήθηκε και η εφορία στην Αμερική, το λεγόμενο IRS, σαν μία ιδιωτική εταιρία, σαν εγγύηση ότι τα χρήματα τα οποία θα δανείζεται πλέον ο Αμερικανικός λαός για να επιβιώνει θα είναι εγγυημένα από τα έσοδα της εφορίας των Αμερικανών πολιτών. Έτσι κάθε μέρα, κάθε χρόνο όταν κάποιος Αμερικανός στέλνει μία επιταγή για να πληρώσει τους φόρους του, αυτή η επιταγή ρευστοποιείται και πιστώνεται στην Federal Reserve και ακολούθως μεταφέρεται το 60% στο Βατικανό και το 40% στον Αγγλικό θρόνο. Αυτά τα δύο σταμάτησαν από την 5η Δεκεμβρίου του 2012. Έτσι τα μηνύματα που έφτασαν τόσο στους Ιησουίτες όσο και στο Μπάκιγχαμ Πάλλας είναι σαφή και καθαρά και δεν προήλθαν από τους δράκους οι οποίοι ήσαν τα αφεντικά. Προήλθαν από άλλες πηγές τις οποίες βέβαια δεν μπορούμε διαδικτυακά να συζητήσουμε. "

Ακροατής: "Άρα ο νόμος NESARA έχει αρχίσει να εφαρμόζεται." 

Δόκτωρ Λαμπράκης: "Έχετε καμιά αντίρρηση επ΄αυτού; Έχετε καμιά αμφιβολία ότι άρχισε να εφαρμόζεται; Ποτέ δεν θα δείτε μία τεράστια αλλαγή που θα πείτε «α, τώρα εφαρμόστηκε ο νόμος NESARA». Έχει αρχίσει να εφαρμόζεται με ρυθμούς τέτοιους που να μην αλλοιώσουν ή καταστρέψουν τον κοινωνικό ιστό των ανθρώπων. Αυτή είναι η όλη διαδικασία. 

Η διαδικασία του νόμου ΝΕΣΑΡΑ είναι να μην χαθούν κεκτημένα για την ανθρωπότητα. Άρα η εφαρμογή του θα γίνει με τέτοιο τρόπο που θα είναι σταδιακός και ανεπαίσθητος. Αλλά θα βλέπεται τα αποτελέσματα όπως αυτό που λέτε. Η παραίτηση του Πάπα, η ένδεια του βασιλικού οίκου της Αγγλίας, όλα αυτά τα οποία συντηρούντο από το Καζάρικο κατεστημένο των δρακόντων, να θυμάστε πάντα ότι ένα-ένα θα αρχίσει να αποδομείται. Εκεί θα έχετε την προσοχή σας για να βλέπεται τι συμβαίνει. Εκεί λοιπόν πρέπει τώρα και εσείς να ευαισθητοποιήσετε τις κεραίες σας για το πώς θα συμπεριφερθεί ο Ελληνισμός, να έχετε τους πραγματικούς ηγέτες που χρειάζεται ο Ελληνισμός για να μεγαλουργήσει σε αυτή τη μεγάλη συγκυρία που λέγεται η πραγματική ανέλιξη της ανθρωπότητας."


ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Ή ΤΙΜΩΡΙΑ;

Ερώτηση ακροατή : "Μια διευκρίνιση θα ήθελα πάνω στην ιστορική αναδρομή που κάνατε για την εκστρατεία του Νικηφόρου Φωκά στην Κρήτη. Ήταν εκστρατεία απελευθέρωσης ή ήταν εκστρατεία τιμωρίας; Απελευθερωθήκαμε δηλαδή από τους Αγαρηνούς ή τιμωρηθήκαμε. " 

Δόκτωρ Λαμπράκης:  " Το 961 ο πληθυσμός είχε κατέλθει στις 275.000. Δηλαδή αυτό που κάναμε, εάν το πάρεις από πλευράς Ελληνικής, αλλάξαμε κατακτητή ουσιαστικά. Από τον ένα κατακτητή πήγαμε στον άλλο. Όσοι είχαν αντιρρήσεις - βέβαια δια πυρός και σιδήρου ο Νικηφόρος Φωκάς πέρασε ... 

Βέβαια δεν ήθελα να συζητήσουμε αυτό, εκείνο που θα ήθελα να συζητήσουμε είναι ότι από την εποχή εκείνη ακόμα συνεχίζουν οι ρίζες σήμερα, δηλαδή θέλω να συνδέσετε τη νοοτροπία της Βυζαντινής αυτοκρατορίας με την Καζάρικη νοοτροπία της σήμερον. Εάν θέλετε να συζητήσουμε το τι έκανε ο Νικηφόρος Φωκάς και το πώς ακριβώς κατέλαβε την Κρήτη και γιατί το έκανε και πως το έκανε, βεβαίως και έγιναν τεράστια ανοσιουργήματα την εποχή εκείνη. Σημασία έχει ότι απαλλαγήκαμε από τους Αγαρηνούς και ότι αυτοί τα 12 αρχοντόπουλα τα οποία έφερε στην Κρήτη, αργότερα παίξανε σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση την πνευματική, υποτίθεται αναγέννηση, της Ευρώπης και της Ελλάδος και εν τέλει της Νέα Τάξης Πραγμάτων. " 

Ο ΗΓΕΤΗΣ

Ερώτηση ακροατή :  "Πρόεδρε καλησπέρα ο Στέφανος είμαι, αισθάνομαι συγκινημένος γιατί αυτές οι στιγμές που ζούμε είναι πραγματικά πολύ σπουδαίες γιατί πριν πάρα πολλά χρόνια μια πραγματική φωνή μας είχε πληροφορήσει ότι θα έρθουνε τα αδέρφια μας από την Αμερική, οι ομογενής, να απελευθερώσουνε την Ελλάδα. Και ήταν ιδιαίτερα πειστική αυτή η φωνή και απλώς ήθελα να το μεταφέρω. Και επίσης ήθελα να πω πρόεδρε, προηγουμένως είπες για κάποιον ηγέτη, ότι πρέπει να ηγηθεί της Ελλάδος κάποιος ηγέτης, θα γίνει σύντομα αυτό;"  

Δόκτωρ Λαμπράκης:  "Βεβαίως και πρέπει. Δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Δεν θέλω να σας πάω σε μεταφυσικές δυνάμεις, αλλά τα περιθώρια που έχει ο πλανήτης για να έρθει σε μια σειρά, διότι εάν πάτε ιστορικά και δείτε πως ακριβώς ήταν οι κοινωνίες πριν από τους κατακλυσμούς, πριν από τις καταστροφές τις μεγάλες στη γη, δηλαδή πριν από την καταβύθιση της Λεμούρια της Ατλαντίδος, τον κατακλυσμό του Ωγύγου, του Δευκαλίωνος, όλα αυτά εάν ανατρέξετε ιστορικά θα δείτε ότι οι λαοί του πλανήτη βρισκόντουσαν σε σημείο κατάπτωσης τέτοιο όπως είναι ακριβώς και σήμερα. Επομένως μεταφυσικά πηγαίνοντάς το, έχουμε περιθώριο μέχρι τον Απρίλιο του 2017 να επαναφέρουμε τον πλανήτη στη σωστή του ροπή. Για την Ελλάδα πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί σε πολύ συντομότερο χρονικό διάστημα παρόλο που μπορεί να συμβούν μερικά άσχημα πράγματα στον Ελληνικό χώρο. Να μην επεκταθούμε παραπάνω αλλά είναι εγγύς η αλλαγή. "   

Ερώτηση ακροατή:  "Νίκος ονομάζομαι, πάνω στον ηγέτη θα ήθελα αναφερθώ, αυτή ήταν η ερώτησή μου αλλά με πρόλαβε ο προηγούμενος, αλλά θα ήθελα να γίνω πιο συγκεκριμένος. Δηλαδή μήπως θα έπρεπε να βρεθεί κάποιος άνθρωπος να ηγηθεί σύντομα;  " 

Δόκτωρ Λαμπράκης:  "Βεβαίως, αυτή είναι η ελπίδα και ο πόθος όλου του Ελληνικού λαού. Φαντάζομαι ότι οι συμπαντικές συγκυρίες φέρνουν και τις συμπαντικές λύσεις. Έτσι να είστε απόλυτα σίγουροι ότι την κατάλληλη στιγμή, ο κατάλληλος ηγέτης - και να θυμάστε πάντα, χρειάζεται πάντα ένας Αριστοτέλης και ένας Μέγας Αλέξανδρος, χωρίς τον Αριστοτέλη ο Μέγας Αλέξανδρος δεν θα έκανε τίποτα. Ούτε και ο Αριστοτέλης δεν θα έκανε τίποτα σημαντικό χωρίς τον Μέγα Αλέξανδρο. Χρειάζεται λοιπόν η δύναμη και η σοφία. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά βρίθουν στον Ελληνισμό. Έτσι να κοιτάξεις εδώ και εκεί ο ίδιος ο Ελληνισμός θα αναδείξει τους ηγέτες του όταν έρθει η ώρα. Να είστε απόλυτα σίγουροι για αυτό. " 

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ

Ερώτηση ακροατή:  " Μια τελευταία ερώτηση, οι Χαζάροι έχουν εισχωρήσει στη Ρωσία, έχουνε επαφές, τι γίνεται εκεί με τους Χαζάρους στη Ρωσία μέσα; " 

Δόκτωρ. Λαμπράκης: "  Το 96% των Μπολσεβίκων ήταν Καζάροι. Το 96% αυτών που κάνανε τη Ρωσική επανάσταση το 1917 ήταν Καζάροι. Τολστόι, Μαρξ, Λένιν, οι πάντες. Οι πάντες ήταν Καζάροι. Τώρα ποιοί είναι και πόσοι είναι, είναι αρκετοί. Μην βγάζεται από το μυαλό σας ότι και η Ρωσία είναι το πλάνο Β΄ ή το πλάνο Γ΄. Να έχετε πάντα τις «κεραίες» σας υψηλά έχοντας πάντα στο νου σας τις αρχές του Ελληνισμού. Ότι δεν περνάει τη Λυδία λίθο των αρχών του Ελληνισμού είναι αντίπαλο δέος. " 


ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ: Η ΥΓΙΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 "Την περασμένη εβδομάδα εξηγήσαμε πως είναι ο υγιής τρόπος δημιουργίας των χρημάτων. Κατ΄ αρχήν επειδή ζούμε όλοι σε έναν πλανήτη με πολλά κράτη, τα κράτη συνέρχονται και συμφωνούν ότι: θα εξομοιώσουμε τα νομίσματά μας με μία σταθερά. Αυτή η σταθερά είναι ο χρυσός.

Ο χρυσός εξομοιώνεται με ένα νόμισμα αναφοράς και λέμε ότι: Οι 10 ουγγιές είναι 1.000 δολάρια. Κατόπιν ό Έλληνας εξομοιώνει τη δραχμή του με το δολάριο. Το μάρκο με το δολάριο. Έτσι λοιπόν για να υπάρξει υγιής οικονομία πρέπει οι σχέσεις του νομίσματος αναφοράς και του χρυσού να παραμένει σταθερά. Δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να αυξομειώνει την αντιστοιχία χρυσού και δολαρίου και να ισχυρίζεται ότι οι αξίες των προϊόντων από τη μια μέρα στην άλλη παραμένουν σταθερές.

Εάν σήμερα μία ουγγιά χρυσός έχει 1.000 δολάρια και ένα δολάριο έχει 30 δραχμές, εάν αύριο ο χρυσός είναι 1.200 δολάρια καταλαβαίνεται ότι και η αντιστοιχία της δραχμής προς τον χρυσό έχει αλλάξει. Άρα λοιπόν η πρώτη σταθερά είναι να υπάρχει μία σταθερά αντιστοιχία του χρυσού με το νόμισμα αναφοράς.

Δεύτερον, συμφωνούμε όλοι οι λαοί ότι δεν πρόκειται ποτέ να κυκλοφορήσουμε περισσότερο χρήμα από όσο χρυσάφι έχουμε στα χρηματοκιβώτιά μας. Η Ελλάδα έχει 5 τόνους, η Ιταλία έχει 200 τόνους, η Αγγλία έχει 195 τόνους, έτσι λοιπόν προσαρμόζουνε το ποσό των χρημάτων που κυκλοφορεί στο ποσόν που έχουμε στις αποθήκες μας. Πάντα αναφέροντάς το στο νόμισμα αναφοράς.

Εάν η Ελλάδα θέλει να αυξήσει το ποσό των χρημάτων που κυκλοφορεί, για να συντηρηθούν οι αξίες σταθερές, πρέπει να αυξήσει πρώτα τον χρυσό και μετά να κόψει καινούριο νόμισμα για να μείνουν σταθερές οι αξίες. Εάν όμως δεν έχει περισσότερο χρυσό και θέλει να αυξήσει το κυκλοφορούν νόμισμα υποτιμά το νόμισμά της, δηλαδή αντί για 30 δραχμές τώρα κάνει 40 δραχμές το δολάριο, αυτό είναι 25% υποτίμηση της δραχμής, εάν δεν έχει άλλο χρυσό. Άρα ο μηχανισμός είναι να υπάρχει κυβέρνηση εκλεγμένη από τον λαό, χρυσάφι στο χρηματοκιβώτιο και συμφωνία με την διεθνή αγορά.

Κάθε μέρα λοιπόν ο κεντρικός τραπεζίτης, ο οποίος είναι διορισμένος από την εκλεγμένη ηγεσία του λαού, γνωρίζει ανά πάσα στιγμή από τις κεντρικές τράπεζες των άλλων χωρών εάν κάποια χώρα έκοψε νόμισμα πληθωριστικό ή αντιπληθωριστικό. Ειδοποιεί λοιπόν τον εμπορικό κόσμο ότι οι συναλλαγές που θα κάνεις με την Τασμανία ή την Αμερική να προσέξεις διότι η ισοτιμία του νομίσματός τους είναι διαφορετική σήμερα. Σας τα λέω εντελώς χοντρά ποιες είναι οι πραγματικές ευθύνες του κεντρικού τραπεζίτη: Να επικοινωνεί συνεχώς με τον υπουργό οικονομικών, ο οποίος τον πληροφορεί τις επιθυμίες της εκλεγμένης κυβέρνησης, να πληροφορεί ακολούθως ο τραπεζίτης τους εμπόρους και τα εμπορικά επιμελητήρια μέσω του υπουργείου οικονομικών για τις ισοτιμίες των διαφόρων νομισμάτων.

Με αυτή λοιπόν την υγιή και πραγματικά καθαρή διαδικασία μπορεί να δημιουργηθεί χρήμα. Εάν δηλαδή η Ελλάδα έχει ανάπτυξη και έχει ένα πλεόνασμα από αυτά τα οποία δηλαδή ξοδεύει, έχει περισσότερα παράγει, αγοράζει χρυσό. Αγοράζει χρυσό και το βάζει στην αποθήκη. Το ίδιο κάνει και τον επόμενο χρόνο. Τον άλλο χρόνο μπορεί να χάσει, δεν θα αγοράσει, πρέπει όμως να υπάρχει ρεζέρβα χρυσού πάντα στα κρατικά χρηματοκιβώτια ούτως ώστε για να μπορεί ανά πάσα στιγμή η χώρα να αυξήσει το κυκλοφορούν χρήμα. Μιλάμε πάντα πλέον τώρα για μια υγιή οικονομία. Επομένως παράγοντες είναι, εκλεγμένη κυβέρνηση, κεντρικός τραπεζίτης, χρυσάφι, υποταγή του τραπεζίτη στην εκλεγμένη κυβέρνηση και παρακολούθηση όλων των διεθνών συμφωνιών. " 


ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΖΑΡΟΥΣ

Όλοι αυτοί οι παράγοντες έχουν πλέον κατασχεθεί από τους Καζάρους.

Οι Καζάροι έχουν πάρει πρώτον, το χρυσάφι από όλα τα χρηματοκιβώτια του πλανήτη και το έχουν βάλει σε μια κεντρική αποθήκη. Δεύτερον, έχουν αγοράσει όλες τις κεντρικές τράπεζες του πλανήτη άρα οι κεντρικοί τραπεζίτες υπακούν στα αφεντικά τους και όχι στις εκλεγμένες κυβερνήσεις. Τρίτον, οι διεθνής κανονισμοί δεν τηρούνται, αλλά τηρούνται κατά βούληση. Τέταρτον, οι κυβερνήσεις των χωρών δεν είναι κυβερνήσεις των χωρών καθότι έχουμε εξηγήσει ότι το 0,16% του πληθυσμού του πλανήτη κατέχει το 92% των θέσεων εξουσίας. Άρα και οι πέντε παράγοντες της δημιουργίας του χρήματος έχουν αλωθεί από τους Καζάρους.

Αυτός λοιπόν οι υγιής τρόπος δημιουργίας του χρήματος έχει εξαφανιστεί. Έχει δημιουργηθεί λοιπόν ο καινούριος τρόπος δημιουργίας τους χρήματος ο οποίος είναι χρήμα χρέους.

Για να μπορέσει να υπάρξει ισορροπία στον πλανήτη, για να κοπεί χρήμα, εάν πάρουμε τον πλανήτη σαν μία οντότητα, όπως ακριβώς ένα κράτος πρέπει να έχει χρυσό για να κόψουμε χρήμα, εάν θεωρήσουμε τον πλανήτη σαν ένα κράτος πρέπει να κόβει χρήμα ανάλογα με το χρυσάφι που έχει στις αποθήκες του εν γένει ο πλανήτης.

Έπεισε λοιπόν ο Καζάρος με τους δύο παγκοσμίους πολέμους όλα τα έθνη να του παραδώσουν τον χρυσό. Κατόπιν τα έπεισε να φτιάξουν τα Ενωμένα Έθνη, να υπακούν όλοι σε μία νομοθεσία. Με αυτή τη νομοθεσία τι λέει, ναι όλοι μαζί έχουμε αυτό το χρυσάφι βάση του οποίου μπορούμε να δημιουργούμε χρήμα. Όταν όμως σου επιτρέψω να δημιουργήσεις χρήμα πρέπει να μου υποσχεθείς ότι θα το ξαναβάλεις πίσω για να μην έχουμε ξανά, υποτίθεται, παγκόσμιο πόλεμο, αυτός ήταν ο λόγος που έγινε αυτή η διαδικασία, για να προλάβουμε, λέει, καινούριους πολέμους.

Η συμφωνία του Breton Woods το 1944 έγινε με κεντρική ιδέα να προλάβουμε μελλοντικούς πολέμους. Να δώσουμε ευημερία, λέει, σε όλα τα κράτη της γης, να ανάβει το βιοτικό επίπεδο ούτως ώστε να μην υπάρχει ανάγκη αντιπαραθέσεων. Καταλάβατε βεβαίως μετά από 70 χρόνια διαδικασία εάν υπάρχουν πόλεμοι ή εάν υπάρχει πείνα ή εάν υπάρχει δυστυχία. Βλέπετε που πήγε εκείνο το όμορφο σχέδιο που μας λέγαν οι Καζάροι το 1944. Τι κάνανε, για να είναι η νομοθεσία εύπεπτη από τους λαούς κάνανε τη νομοθεσία σωστά, τη διαδικασία όμως δεν τη νομοθέτησαν εκεί, την φτιάξανε μετά και έτσι αυτοί είχαν τη νομοθεσία.

Τι κάνανε δηλαδή, όπως ένα λογισμικό το φτιάχνει κάποιος και αυτός που το φτιάχνει σίγουρα ξέρει πώς να το λειτουργεί. Τι λένε όμως; Έρχεται τώρα ο Μπιλ Γκέιτς και λέει εγώ βρήκα το operating system, τα windows. Τα windows τώρα, δηλαδή ο τρόπος με τον οποίο μπαίνει στο λογισμικό είναι σαν να περνάς διόδια από τον Μπιλ Γκέιτς, το λογισμικό, τα windows δηλαδή, είναι διόδια. Αυτά τα διόδια ελέγχουν οι Καζάροι τώρα. Δεν αφήνουν τον κόσμο να μπει στο δικό του χρήμα.


Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ

Πως δημιουργήθηκε το δικό του χρήμα, για να καταλάβετε. Μέσα σε εκείνη τη νομοθεσία του 1944 δημιουργήθηκε και η νομοθεσία του παγκοσμίου καταπιστεύματος. Το παγκόσμιο καταπίστευμα είχε ήδη αμύθητα περιουσιακά στοιχεία από ανθρώπους ή όντα (όσοι από εσάς είναι ευαισθητοποιημένοι και ακούσουν το όνομα St Germaine ξέρουνε τι σημαίνει αυτό), αυτό λοιπόν είχε αρχίσει από πολύ παλιά. Όμως το 1944 και μετά 189 κράτη συμφώνησαν να φτιάξουν αυτό που ονομάζεται το παγκόσμιο καταπίστευμα.

Το παγκόσμιο καταπίστευμα λοιπόν έχει ορισμένους κανόνες. Πρώτον, πως δημιουργεί χρήμα. Συμφώνησαν όλοι οι λαοί να πληρώνουν τα προϊόντα που συναλλάσσονται διακρατικώς σε ένα ορισμένο επίπεδο. Το πετρέλαιο δηλαδή καθορίζεται κάθε μέρα πόσο πληρώνεται, το ίδιο καθορίζεται και το σιτάρι, το ίδιο καθορίζεται και το καλαμπόκι, το ίδιο καθορίζεται και το φυσικό αέριο. Έτσι λοιπόν συμφώνησαν όλοι οι λαοί ότι θα έχουμε ένα μονοπωλιακό σύστημα ανταλλαγής αγαθών όμως η διαφορά από την παραγωγή στην τιμή πωλήσεως θα μοιράζεται σε δύο κομμάτια, 40% θα πηγαίνει για το κόστος παραγωγής και τους μεσάζοντες και το 60% θα πηγαίνει στο παγκόσμιο ταμείο υπέρ όλων των κρατών της γης.

Όλα τα κράτη της γης, 189 κράτη έχουν ποσόστωση στο παγκόσμιο καταπίστευμα. Τα κράτη τα οποία έλαβαν μέρος στην αρχική συμφωνία, μεταξύ των οποίων ήταν και η Ελλάδα, η οποία συνέβαλε με 25 εκατομμύρια δολάρια την εποχή εκείνη, έχουν μεγαλύτερο ποσοστό στο παγκόσμιο καταπίστευμα, τα ιδρυτικά μέλη δηλαδή του καταπιστεύματος. Τα υπόλοιπα 145 κράτη τα οποία ενώθηκαν με τα αρχικά 44 έγινε σταδιακά και αργότερα μέσω των Ηνωμένων Εθνών. Οπότε τα αρχικά κράτη, τα μέλη τα οποία είναι ιδρυτικά του ταμείου, έχουν υψηλότερο ποσοστό από τα υπόλοιπα. Τι σημαίνει αυτό,

εάν η Νότιος Αφρική αγοράσει καλαμπόκι από την Βραζιλία, το καλαμπόκι το αγοράζει 10 σεντς το μπούσιον (έτσι είναι στο χρηματιστήριο με μπούσιονς) και το πουλάει 3 δολάρια. Το 60% του κέρδους πάει στα παγκόσμια ταμεία από τα οποία η Ελλάδα έχει μέρος, το ίδιο έχει και η Αλβανία, το ίδιο έχει και η Τουρκία, το ίδιο έχει και η Μάλτα, το ίδιο έχει και η Ρουμανία, όλοι έχουν μία ποσόστωση σε αυτά τα ταμεία. Το σκεπτικό πίσω από αυτή τη δημιουργία του είναι ότι πρώτον, θα έχουμε τη σταθερή αξία που είναι το χρυσάφι πάντα για όλο τον πλανήτη και δεύτερον, θα δημιουργήσουμε λεφτά για όλα τα κράτη ούτως ώστε τα κράτη να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα λεφτά. Έχουμε λοιπόν το χρυσάφι που είναι η βάση και έχουμε και τα παράγωγα τώρα από τη διακίνηση του εμπορίου το οποίο δημιουργεί και αυξάνεται καθημερινώς, διογκώνεται το οποίο είναι το παγκόσμιο ταμείο και ανήκει σε όλα τα έθνη.

Αυτό υπολογίστε ότι είναι το λογισμικό, είναι η νομοθεσία. Έρχεται όμως τώρα ο Μπιλ Γκέιτς ο Καζάρος και σου λέει για να μπεις μέσα στο λογισμικό πρέπει να έχεις να αγοράσεις και τα windows. Τα windows είναι το operating system. Αγοράζεις λοιπόν τώρα το λογισμικό, είσαι μέρος του λογισμικού, αφού είσαι μέρος της νομοθεσίας, αλλά πρέπει να αγοράσεις το λογισμικό για να μπεις μέσα στην περιουσία σου και τι κανόνες βάζει ο Καζάρος για να μπεις στην περιουσία σου, τι λέει δηλαδή επί παραδείγματι ο Μπιλ Γκέιτς, συμφωνήσαμε όλα τα κράτη έτσι; Θα αντικαθιστάς τα λεφτά που θα παίρνεις από τα δικά σου λεφτά έτσι; Για να τα αντικαθιστάς πρέπει να μου δίνεις ένα γραμμάτιο που να υπόσχεσαι εσύ σαν λαός ότι θα αντικαταστήσεις αυτά τα λεφτά σε βάθος χρόνου 50 ετών ή 30 ετών ή 25 ετών. Για την κάθε λειτουργία του κράτους υπάρχει και συγκεκριμένη νομοθεσία μέσα σε πόσα χρόνια πρέπει να επιστραφεί το κεφάλαιο.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΓΑΠ) Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Θα σας δώσω ένα μικρό παράδειγμα, ο μεγαλύτερος εν τέλει ληστής του Ελληνικού λαού ήταν ο Γιώργος ο Παπανδρέου. Για ποιο λόγο, όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία του τον Απρίλιο του 2009, από τον Απρίλιο του 2009 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009, για διάστημα δηλαδή 6 μηνών, δανειζότανε η Ελλάδα με επιτόκια από 0,35% έως 0,51%, αυτό που σας λέει δηλαδή και ο Σώρρας. Το μισό της εκατό δεν είναι τόκος είναι έξοδα διακίνησης του λογαριασμού - αυτοί που πληρώνονται και κρατάνε τα ταμεία στο Δ.Ν.Τ., στην Παγκόσμια Τράπεζα κλπ. Δεν είναι τόκος, δηλαδή το κράτος το δικό μας το Ελληνικό είχε πρόσβαση στα Παγκόσμια Ταμεία από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2009, αυτός είναι ο κανονικός ρυθμός της οικονομίας όπως τέθηκε από τους Καζάρους. Δεν χρειαζόταν καμία περαιτέρω εγγύηση και μάλιστα η Ελλάδα ήταν ο καλύτερος πελάτης όσον αφορά στα Παγκόσμια Ταμεία. Ζητάγαμε ένα και μας δίνανε πέντε. Θα σας πω κάποια μέρα τα πραγματικά νούμερα τι ακριβώς έκανε, έκανε πέντε διαφορετικές συμβάσεις ο Γεώργιος Παπανδρέου από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2009. Τα επιτόκια δεν υπερέβησαν το 0,51%.

ΟΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ" ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΚΑΖΑΡΩΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ 233 ΔΙΣ

Τι γίνεται τώρα, τα λεφτά σου παίρνεις από αυτά τα ταμεία, απλώς υπόσχεσαι ότι θα τα βάλεις πίσω. Σε έπεισαν όμως ότι αυτό είναι δάνειο, δεν είναι δάνειο, τώρα έγινε δάνειο για ποιο λόγο, λόγω του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του Αβραμόπουλου, του Παπακωνσταντίνου και του Στουρνάρα. Ακούστε τι κάνανε. Από τότε μέχρι σήμερα 233 δισεκατομμύρια ευρώ έχουν δοθεί σε ιδιωτικές εταιρίες σαν ενίσχυση υποτίθεται και γράφτηκαν σαν κρατικό χρέος. Δηλαδή οι τράπεζες οι Ελληνικές, που δεν είναι καμία Ελληνική αλλά είναι όλες των Καζάρων, χρησιμοποίησαν τον αφελή Ελληνικό λαό και του έκλεψαν 233 δισεκατομμύρια τα οποία υποσχέθηκε ο λαός να επιστρέψει στα ταμεία ότι δήθεν τα πήρε ο ίδιος ενώ τα πήραν οι Καζάροι και φύγανε από την Ελλάδα. Έτσι διογκώθηκε το χρέος σου Έλληνα. Σας δίνω ένα μικρό παράδειγμα για να δείτε πως λειτουργεί το Ταμείο.

Από τη στιγμή λοιπόν που άρχισε ο Παπανδρέου να γυρνάει τον πλανήτη και να λέει ότι η Ελλάδα είναι ένας Τιτανικός που βουλιάζει, πρώτον η οικογένειά του σε ένα βράδυ κέρδισε 5 δισεκατομμύρια ευρώ από τα CDS (μια άλλη φορά θα τα αναλύσουμε αυτά, είναι πολύ περίπλοκα οπότε δεν είναι της ώρας). Για να πάρω λοιπόν εγώ χρήματα από αυτό το Ταμείο κάνω αυτό που έκανε ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου τους πρώτους έξι μήνες διακυβέρνησής του. Πάω βάζω ένα ομόλογο Ελληνικού δημοσίου, λέω ότι σε διάστημα τόσων ετών - 20, 25, 30 ετών - θα τα επιστρέψω μέσα στο Ταμείο με επιτόκιο 0,35%. Ουσιαστικά δεν υπάρχει επιτόκιο, έτσι; Διότι εάν σκεφθείτε την αλλαγή του χρήματος και τον πληθωρισμό για τα επόμενα 25 χρόνια, κέρδος έχεις ουσιαστικά δεν έχεις επιτόκιο ή επιβάρυνση. Τι γίνεται όμως τώρα; Εάν εσύ Ελληνικέ λαέ δεν έχεις καλή πίστωση, δηλαδή εάν η πιστοληπτική σου ικανότητα δεν είναι καλή, το Παγκόσμιο Ταμείο δεν δέχεται το δικό σου το ομόλογο για να πάρεις λεφτά, πρέπει να πας στην δευτερογενή αγορά, να πας δηλαδή σε έναν μεσάζοντα Καζάρο πάλι. Είναι αυτό που μας είπε ο Αισχύλος από την εποχή του Προμηθέως Δεσμώτη.

ΟΙ "ΜΑΓΚΕΣ" ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ & ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν μπορεί η Ελλάδα να βάλει το δικό της το ομόλογο εκεί πλέον μπαίνει στα νύχια των εκάστοτε τοκογλύφων. Ο τοκογλύφος λοιπόν, ο οποίος είναι πάντα Καζάρος, έχει πρόσβαση στο Ταμείο και παίρνει πάλι τα δικά σου τα λεφτά και σου τα δανείζει με 4%, με 5%, με 6% και 7% επιτόκιο. Αυτό καταγράφεται στη Διεθνή Κοινότητα σαν δάνειο στον τοκογλύφο. Ο τοκογλύφος μπορεί να είναι τράπεζα ή μπορεί να είναι και κράτος. Αυτή τη μεγάλη «μαγκιά» θα λέγαμε την έκανε πάλι ο Γιώργος ο Παπανδρέου, αναγκάζοντας υποτίθεται την Ευρώπη να δημιουργήσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, όπου τα κράτη δανείζοντα τώρα από τα Ταμεία και δανείζουν εσένα με τόκο, και εκεί βέβαια σε «πηδούν» διότι δεν είναι δυνατόν να κάνεις εσύ την ίδια συναλλαγή με τον τραπεζίτη από ότι θα κάνεις με κράτος, το κράτος είναι ανυποχώρητο. Είδατε ότι η Φιλανδός Υπουργός Οικονομικών ζήτησε εμπράγματες εγγυήσεις από τον Βενιζέλο για να συνεισφέρει στο Ταμείο. Η Φιλανδία, το θυμάστε αυτό; "

FEDERAL RESERVE: Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΚΑΖΑΡΩΝ

Αυτή είναι η κατάσταση τώρα πως δημιουργείται το χρήμα σε αυτή την διαδικασία. Ο κεντρικός τραπεζίτης έχει ορισμένους κωδικούς, τους κωδικούς αυτούς τους έχει δώσει η Federal Reserve.

Η μεγάλη δηλαδή τράπεζα των Καζάρων που λέγεται Federal Reserve είναι εκείνη που δίδει το τελικό O.K. να πληρωθούν όλες οι επιταγές. Δεν αποφασίζει η Federal Reserve το ένα πληρωθούν ή όχι αλλά εκείνη εν τέλει υπογράφει, την τελευταία υπογραφή την έχει πάντα η Federal Reserve για να πληρωθεί οποιοσδήποτε στον πλανήτη, ο μπακάλης για το γάλα που παίρνεις ή το κράτος για το πετρέλαιο που πουλάει. Όλα αυτά λοιπόν περνούν πάντα από την Federal Reserve. Την έγκριση την έχουν άλλοι, την έχουν 5 άτομα στον πλανήτη. Αλλά την πραγματική πληρωμή που θα ανοίξει τους κωδικούς και θα κατεβούν τα χρήματα την έχει η Federal Reserve.

Ο τραπεζίτης λοιπόν, ο κεντρικός τραπεζίτης της Federal Reserve, αυτή τη στιγμή οι Ρόθτσιλντ και οι τραπεζίτες έχουν στην ιδιοκτησία τους και ελέγχουν 188 τράπεζες στον πλανήτη. Από τα 192 έθνη που είναι στα Ηνωμένα Έθνη οι 188 κεντρικές τράπεζες ανήκουν στους Καζάρους στους Ρόντσιλντ και στους τραπεζίτες. Τι κάνουν δηλαδή; Δεν είναι το λογισμικό αυτό, το λογισμικό είναι τα λεφτά που υπάρχουν στα καταπιστεύματα, αυτά λένε ανήκουν σε όλη την ανθρωπότητα. Για να περάσεις όμως και να τα πάρεις πρέπει να περάσεις από το λογισμικό του Μπιλ Γκέιτς, από τα windows δηλαδή, που σημαίνει πρέπει να περάσεις από τον κεντρικό σου τραπεζίτη και από τον κεντρικό του τραπεζίτη. Ποιος μπορεί τώρα να πει στον κεντρικό τραπεζίτη στην Ελλάδα θέλω να κατεβάσω λεφτά; Τρία άτομα είπαμε, ο Πρωθυπουργός, μερικοί Υπουργοί Οικονομικών και οι αρχηγοί των αυτοκέφαλων εκκλησιών.

Όταν λοιπόν θέλει ο Σαμαράς να δημιουργήσει χρήμα σήμερα λέει στον Υπουργό Οικονομικών χρειάζομαι 500 δις ή χρειάζομαι 50 δις. Ο Υπουργός Οικονομικών υπογράφει ένα ομόλογο το οποίο εκπροσωπεί ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, καταγράφεται στις διεθνής αγορές σαν χρέος της Ελλάδος προς το Ταμείο, το δίδει στον Προβόπουλο, ο Προβόπουλος με τους κωδικούς που του έχουν παρασχεθεί εκ των προτέρων πιστώνει αυτομάτως τον Ελληνικό λογαριασμό με 50 δις. Η Ελλάδα λοιπόν έχει πάρει από τα δικά της ταμεία 50 δις τα οποία έχει υποσχεθεί να τα ξεπληρώσει σε 25 ή 30 χρόνια με μία επιβάρυνση του 0,35%. Αυτή είναι η υγιής θα λέγαμε δημιουργία χρήματος σήμερα.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

Όταν λοιπόν καταγράφουμε στον πλανήτη ότι το κάθε κράτος χρωστάει τόσα, έχει εξωτερικό χρέος τόσο - προσέξτε δεν λέει προς ποιόν, λέει εξωτερικό χρέος και κοιτάξτε τι λέει, λέει δημόσιο και ιδιωτικό εξωτερικό χρέος. Γιατί δημόσιο και ιδιωτικό; Γιατί είπαμε εγγυώνται οι κυβερνήσεις και οι ανθρώπινες κοινωνίες την ρευστότητα των τραπεζών που είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις. Καταγράφονται στα διεθνή βιβλία σαν χρέος προς το εξωτερικόν ενώ ουσιαστικά τα λεφτά τα παίρνουν οι τραπεζίτες και τα βάζουν στον δικό τους κουμπαρά. Έτσι κλέβουν οι Καζάροι τα δικά σου τα λεφτά, τώρα σου έχουν κλέψει τα 50 δισεκατομμύρια από τα δικά σου τα ταμεία αγαπητέ μου συνέλληνα, δεν τα έχουν πάρει από κάποιου αλλουνού τα ταμεία.

Από τα δικά σου τα ταμεία τα έχουν κλέψει και σου λένε ότι τα χρωστάς και για να τα ξεπληρώσεις αφού υποσχέθηκες και δεν μπορείς πρέπει να σου πάρουμε και τη γη σου, τα σπίτια σου, το χρυσάφι σου, τα πετρέλαιά σου διότι έδωσες μια υπόσχεση. Μη ξεχνάς ποτέ ότι είναι δικά σου τα λεφτά, για τα δικά σου τα λεφτά σου παίρνουν το χωράφι σου, σου παίρνουν το πετρέλαιό σου, σου παίρνουν το αέριό σου.

Δύο τρόποι λοιπόν υπάρχουν για να δημιουργηθεί το χρήμα, ο υγιής που περιγράψαμε πριν και ο τρόπος των Καζάρων που το κάνανε αυτοί για να εγκλωβίσουν τους λαούς σε ένα αέναο κύκλο χρέους τον οποίο καθορίζουνε αυτοί και εν τέλει με αυτό τον μηχανισμού προσπαθούν να ιδιοποιηθούν την ιδιοκτησία της γης σε όλο τον πλανήτη ούτως ώστε να επιβάλουν την παγκόσμια κυβέρνηση και τον έναν Φεουδάρχη όπως τον περιγράφουν τα πρωτόκολλα της Σιών, ο οποίος λέει θα κυβερνήσει δια πυρός και σιδήρου.

Η ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Όσοι από εσάς θέλετε να έχετε πιο λεπτομερή πληροφόρηση πρέπει να σας πω ποια είναι η κυρία Χαραλάμπους. Η κυρία Χαραλάμπους συγκαταλέγεται ίσως στα πέντε άτομα στον πλανήτη με την υψηλότερη γνώση περί των χρηματοοικονομικών. Πολλές φορές ίσως να έχετε την αντίληψη ότι δεν σας μεταδίδει αυτό που θέλει να σας μεταδώσει, όμως οι πληροφορίες που έχει η κυρία Χαραλάμπους και ο τρόπος που χειρίζεται το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα, δεν υπάρχουν πάνω από δύο ή τρία άτομα στον πλανήτη που μπορούν να το κάνουν. Επομένως, είναι ένας θησαυρός γνώσεων χρηματοοικονομικών, δεν υπάρχει τίποτα, καμία διαδικασία, δεν υπάρχει καμία νομοθεσία, δεν υπάρχει κανένα παράγωγο, κανένα εργαλείο, κανένα χρηματιστήριο, καμία τράπεζα, κανένα χρηματοοικονομικό forum το οποίο να μην το γνωρίζει από μέσα και έξω και σε κάθε λεπτομέρεια. Να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία όποιοι από εσάς θέλετε να πληροφορηθείτε να καθίσετε και να ρωτήσετε, θα είναι εκεί. Ξέρετε είναι πάρα πολύ υπομονετική και θα μπορεί να σας δώσει όλες τις απαντήσεις.
Είναι ευκαιρία και βλέπετε δίδουμε ιδιαίτερο βάρος στην Κρήτη. Μείναμε πριν από δύο μήνες 15-20 μέρες στην Κρήτη, είδαμε 22 από τους 25 Δήμους και τώρα η κυρία Χαραλάμπους επανέρχεται, πιστεύω ότι ο σπόρος ο οποίος εσπάρει τότε ...και ήθελα να σας πω το εξής, θα σας έχει ένα δώρο

ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Η κυβέρνηση εξέδωσε τον νέο νόμο, την νομοθεσία που με προεδρικό διάταγματην 10η Δεκεμβρίου και αφορά τον διακανονισμό, λέει, της χρηματοδότησης του Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοικήσεως. Εάν το διαβάσετε είναι ένα μνημείο βλακείας. Να σας εξηγήσω γιατί. Θα έχει η κυρία Χαραλάμπους, πιστεύω να προλάβει να το έχει κάνει, θα έχει κάνει τις συγκρίσεις το τι προσφέρει το Υπουργείο και το τι προσφέρουμε εμείς.

Πρώτον ζητάνε υψηλό τόκο, δεύτερον να βάλετε εγγύηση όλη την περιουσία του Δήμου, τρίτον 100 δικαιολογητικά από τα οποία τα 90 θα χρειαστούν τουλάχιστον 2 χρόνια για να τα βρείτε. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι μεγαλύτερο δώρο σε εμάς δεν μπορούσε να κάνει ο κύριος Μιχελάκης, δεν ξέρω ποιος το υπέγραψε αυτό ή ο κύριος δεν θυμάμαι ποιος, αλλά πρέπει να σας πω ότι είναι ένα μνημείο βλακείας. Θα με ρωτήσετε, μα τόσο ζώα είναι και δεν το καταλάβανε; Όχι δεν είναι, να σας πω τι θέλουν να σας πούνε «Κοιτάξετε παιδιά έτσι γίνονται τα πράγματα, δεν είναι δυνατόν να έρχεται κάποιος να σας λέει ότι δεν θα πληρώσετε τόκο ή δεν θα βάλετε κάτι ενέχυρο. Η κανονική τάξη των πραγμάτων είναι αυτή». Δε σας το λέει δηλαδή για να πάτε να κάνετε αίτηση, σας το λέει για να δείτε ότι αυτοί είναι το σοβαρό κράτος και εμείς είμεθα οι αστείοι, καταλάβατε; Όχι ότι προσπαθούν να αντιπαρατεθούν, δεν είναι δυνατόν να αντιπαρατεθεί κανένας με το δικό μας το πρόγραμμα, δεν γίνεται, γιατί εμείς τα δωρίζουμε, τα χαρίζουμε τα χρήματα. Αυτοί επειδή είναι Καζάροι είναι αδύνατον και μόνο να περάσει από το μυαλό τους ότι θα χαρίσουν κάτι στον άνθρωπο, στον συνάνθρωπο που πονάει, τους πιάνει ρίγος!

Άρα λοιπόν θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα που μου στείλατε αυτό το μνημείο της βλακείας του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο βέβαια αποδεικνύει πέρα για πέρα αυτά που λέμε εδώ και 6 μήνες για τους Δήμους. "
ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙ-END

Ομιλία στην END Χανίων στις 18/12/2013



ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ




http://olixnos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters