Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΟΙ ΚΑΖΑΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ


Απόσπασμα
Ομιλίας στην END Χανίων στις 18/12/2013
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 "Φαντάζομαι ότι μαθαίνετε τα νέα ότι η αγαπητή μας κυβέρνηση, μας ετοιμάζει δώρο για τα Χριστούγεννα τις κατασχέσεις της πρώτης κατοικίας. Έχετε πάρει το μήνυμα και το τι ακριβώς θα γίνει;

Θα σας πω τι λέει η νομοθεσία .

Όποιος έχει 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του, αυτομάτως είναι ένοχος και πρέπει να κρεμαστεί. Πρέπει να του πάρουν την πρώτη κατοικία. Κατ'αρχήν πρέπει να σας πω ότι η αντικειμενική αξία πρέπει να είναι πάνω από 200.000 ευρώ και η συνολική περιουσία τού ατόμου να είναι λιγότερη από 270.000 ευρώ.

Δεν προστατεύεται από τον πλειστηριασμό κάποιος ο οποίος έχει περισσότερο από 270.000 περιουσία - με αντικειμενική αξία 270.000. Τα άτομα, λέει, με αναπηρία 67% κι επάνω, προσαυξάνεται το όριο κατά 10%, που σημαίνει ότι εάν είναι ανάπηρα μπορούν να έχουν και άλλα 27 χιλιάρικα παραπάνω περιουσία. Το σύνολο των καταθέσεων και κινητών αξιών του οφειλέτη, δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 15.000 ευρώ. Δηλαδή όποιος έχει, λέει, πάνω από 15.000 ευρώ και χρωστάει στην τράπεζα το στεγαστικό δάνειο, που το πήρε όταν είχε δουλειά και μπορούσε και πλήρωνε, τώρα θα του πάρουν το σπίτι. Οι υπόλοιποι δανειολήπτες που πληρούν αυτά τα κριτήρια, θα πρέπει να καταβάλουν δόσεις ίσες με το 10% του καθαρού τους εισοδήματος εάν αυτό είναι μέχρι 15.000 ευρώ και από εκεί και έπειτα το ποσοστό αυξάνεται στα 20.000 ευρώ. Δηλαδή, εάν κάποιος πληροί τα κριτήρια, δηλαδή είναι κάτω από 200.000 η αντικειμενική αξία του σπιτιού και το εισόδημά του είναι λιγότερο από 35.000, αλλά 15.000 και άνω, πρέπει να καταβάλει το 10% του ακαθαρίστου εισοδήματος για την αποπληρωμή του δανείου.

Αυτά όλα βεβαίως είναι Καζάρικες συνταγές. Είναι το σχέδιο το οποίο είχαν ξεκινήσει οι Καζάροι από το 1984 και αυτή τη στιγμή φτάνει σε ένα τελικό στάδιο.


ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ

Εκείνο που θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι οτι ο λόγος που το πιέζουν αυτή τη στιγμή είναι γιατί υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στο παγκόσμιο χρηματο-οικονομικό σύστημα και προσπαθούν να προλάβουν να έχουν τετελεσμένα γεγονότα. Σκεφτείτε όμως ότι κανένας δεν μπορεί να σηκώσει το σπίτι και να σας το πάρει να το πάει στην Κίνα. Δεν μπορεί να το σηκώσει να το πάει στην Ελβετία, να το πάει στην Αγγλία. Τι σημαίνει αυτό : Εάν όλες αυτές οι ενέργειες ακυρωθούν από το Συνταγματικό Δικαστήριο σαν αντισυνταγματικές, αργά ή γρήγορα, ας πάρει και έναν και δύο και τρεις μήνες, όλα αυτά θα ανατραπούν.

Έχει σημασία να μην απογοητευτείτε από αυτό που προσπαθούν να κάνουν. Αυτός ο νόμος υπεβλήθη από τον πατριώτη μας σήμερα, δεν έχει ακόμη ψηφιστεί, αλλά όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά τα ειδεχθή μέτρα τα οποία παίρνει η κυβέρνηση, τα παίρνει με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Εδώ υπάρχει μια λεπτή ισορροπία την οποία πρέπει να καταλάβετε.

Οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου δεν ισχύουν πάνω από 40 ημέρες σύμφωνα με το σύνταγμα. Επίσης πρέπει να θυμάστε ότι ο μόνος λόγος για να γίνει μία πράξη νομοθετικού περιεχομένου, να υπάρχει τέτοια μεγάλη ανάγκη και να μην είναι διαθέσιμη η Βουλή να λύσει το πρόβλημα.

Πώς προσπαθούν να το δικαιολογήσουν συνταγματικά: Εννέα στις δέκα πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που έχουν περάσει , δεν είναι σύννομες διότι δεν πέρασαν από τη Βουλή εντός 40 ημερών. Από τη στιγμή που περάσουν 40 ημέρες, είναι αδύνατον να ισχύει η πράξη νομοθετικού περιεχομένου, εκτός εάν έχουν ψηφιστεί από τη βουλή.

Με τον κατάλογο που έχουμε στην διάθεσή μας, 37 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου έχει περάσει αυτή η κυβέρνηση. Από τα στοιχεία που έχουμε, μόνον δύο είναι σύννομες. Οι υπόλοιπες είναι όλες παράνομες. Ποιά είναι η διαφορά, τι πιστεύουν αυτοί, πώς μπορούν να το περάσουν στον Ελληνικό λαό, είναι ότι με τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις το Ελληνικό Σύνταγμα έχει καταργηθεί. Με αυτό το λόγο λοιπόν επιχειρούν να επιβάλουν μια δικτατορική διοίκηση στην Ελλάδα, η οποία υπακούει στον νόμο των Καζάρων. Τι σημαίνει αυτό, τόσο του Ελληνικού όσο και του Διεθνούς δικαίου που αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να συλληφθούν και θα συλληφθούν και θα παραπεμφθούν στην Ελληνική δικαιοσύνη. Διότι αυτήν τη δικαιοσύνη βιάζουν. Πέραν του οτι βιάζουν το Διεθνές δίκαιο, βιάζουν και την Διεθνή νομοθετική τάξη.



Ei-End Μνημοσύνη στο facebook

Ei-End Mnemosyne International

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters