Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΕΩΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!

Στην τηλεοπτική του εκπομπή, ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, κατάφερε με τη βοήθεια των καλεμενων του να ξεσκεπάσει την οικογένεια Παπάνδρέου και να βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό κάνοντας λόγο ευθέως για εσχάτη προδοσία!!! Καλεσμενοι του μεταξυ άλλων ήταν οι εξής:


1. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων , κ.Πάνος Καμμένος, ο οποίος ήταν ο πρώτος και ο μόνος που άρχισε ερευνα για τα cds όταν ακόμη ήταν βουλευτής στη ΝΔ και για το λόγο αυτό διαγράφτηκε από τον Σαμαρά. 

Ιδρυσε τότε τους ΑΝΕΛ και συνέχισε την ερευνα όπου τελικά ανακαλυψε την εμπλοκη της οικογενειας Παπανδρεου στην υποθεση των cds και κατέθεσε όλα τα στοιχεία στους οικονομικούς εισαγγελεις. 

(τη δίκη με τον Αντρίκο Παπανδρέου να σημειώσουμε πως την κέρδισε ο κ.Καμμένος)

2. Η κ.Γεωργαντά υπάλληλος της ΕΛΣΤΑΤ που από τη πρώτη στιγμή κατηγόρησε ευθέως και με στοιχεία τον πρωην υπουργό οικονομικών κ.Παπακωνσταντίνου, τον προεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ.Γεωργίου και την οικογένεια Παπανδρέου για παραποιηση στατιστικών στοιχείων με σκοπό να οδηγηθεί η χώρα στο μηχανισμό στηριξης. 

 (Ηδη ο κ.Παπακωνσταντίνου οδευει προς το ειδικό δικαστήριο αφου τα αδικηματα του δεν παραγράφονται).

Εδώ δικαιώνεται και ο πρωην πρωθυπουργός κ.Κωστας Καραμανλής αφού τινάζεται στον αέρα η λασπολογία (κυρίως απο το ΠΑΣΟΚ προπαθώντας να συγκαλύψουν το σκανδαλο ΕΛΣΤΑΤ και τον Σαμαρα στη συνεχεια) ότι η οικονομία κατερρευσε στα χρόνια της διακυβέρνησης του!!!

Σε αυτή την εκπομπή που ουσιαστικά ένωσε όλα τα κομματάκια του παζλ δημοσιογραφικά πάντα, προέκυψε αν όχι η βεβαιοτητα , τουλαχιστον η βασιμη υποψία πως όλα ηταν προμελετημένα απο την οικογενεια Παπανδρεου με σκοπό καποιοι να κερδίσουν πολλα εκκατομυρια ευρω ποντάρωντας στη χρεοκοπία και την εξαθλίωση του εθνους μας!!!

Η δικαιοσύνη πρέπει να έχει το λόγο στο εξής...

Δείτε απόσπασμα της εκπομπής εδώ!!!











http://anexartithgynaika.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1173.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters