Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

2014: Το Έτος της Αλλαγής για την Ανθρωπότητα

                                                    [ Δηλώσεις του M.T. Keshe ]

2014 : Το Έτος όπου η νέα τεχνολογία θα αλλάξει την πορεία της Ανθρωπότητας και θα φέρει ανείπωτες Αλλαγές.

Στο Ίδρυμα Keshe, κάνουμε το 2014, τη χρονιά που οι προηγμένες τεχνολογίες θα είναι σε μαζική κυκλοφορία στο κοινό έτσι ώστε να μπορούν να αποδείξουν πως η εξουσία τους για να δημιουργούν τις συνθήκες που αλλάζουν μέσα από όλα τα στρώματα της ανθρώπινης κοινωνίας, θα επιτευχθεί.

Θα θέσουμε τέλος στην πείνα και τους πολέμους, μέσω της απελευθέρωσης των πάντων στη διάθεσή μας, αυτό, είναι επιστημονικά ή τεχνικά προς κάθε άνθρωπο, είτε πρόκειται για επιστήμονες ή για κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο στον ίδιο βαθμό.

Το 2014, το Ίδρυμα Keshe μέσω του Ινστιτούτου του θα παράσχει στην ανθρωπότητα στο σύνολό της την τεχνολογία, που η ανθρωπότητα περίμενε και προσεύχεται για αυτή από την αρχή του χρόνου.

Με την παράδοση μιας προηγμένης τεχνολογίας, άγνωστη μέχρι τώρα, θα θέσουμε τέλος στην πείνα και τους πολέμους.

Θα βεβαιωθούμε ότι όλοι οι άνθρωποι θα έχουν αρκετά για να κατέχουν τροφή και καταφύγιο ώστε να μην υπάρχει καμία ανάγκη για ταλαιπωρία.
Δίνουμε και διευκολύνουμε την απελευθέρωση της τεχνολογίας στους άπληστους ανθρώπους όπου θα μπορούν να παράγουν αρκετό χρυσό και πολύτιμα μέταλλα τα οποία θα μπορούσαν να επιθυμούν, έτσι ώστε τελικά θα αποφεύγουν ακόμη και να δείξουν οποιοδήποτε ενδιαφέρον για την κατοχή αυτών των υλικών.

Κατά το άνοιγμα του διαστήματος το 2014 στην αληθινή του έννοια, θα φέρουμε περισσότερα πολύτιμα υλικά και επιστήμες άγνωστες για τον άνθρωπο όπου αυτά τα νέα υλικά και η γνώση αυτή θα χρησιμοποιηθούν για τη σφυρηλάτηση εργαλείων της διαρκούς Ειρήνης σε αυτόν τον πλανήτη.

Το 2014 θα είναι η αρχή της νέας εποχής, το σημείο αλλαγής για την ανθρωπότητα σε ό,τι ήταν ίδιο σε αυτόν τον πλανήτη από την εποχή του Αδάμ.

Κάνουμε μία υπόσχεση προς τους ηγέτες του κόσμου και αυτή είναι, να αλλάξετε τους τρόπους σας και τους τρόπους των εθνών σας ή διαφορετικά οι πολίτες σας θα τους αλλάξουν για εσάς μέσα από την παράδοση και την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας και τη χρήση της.

Κανένας άνθρωπος από φέτος δε θα έχει τη δυνατότητα να πάρει τα όπλα για να πολέμησει και κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να μείνει πεινασμένος και άστεγος σε αυτόν τον πλανήτη εξαιτίας των πολέμων.

Χρησιμοποιήστε τα εργοστάσια παραγωγής σας για να παραδώσετε σπίτια και τρόφιμα στην ανθρωπότητα, τα οποία μέχρι τώρα έχετε για να αναπτύσσετε εργαλεία πολέμου σε αυτά, και έχετε υποκινήσει, ανεπιθύμητους πολέμους εξαιτίας τους.

Ως ο άνθρωπος που έχει τη γνώση του σύμπαντος που έχει στη διάθεσή του, θα χρησιμοποιήσω κάθε γνώση και δύναμη στη διάθεσή μου για να κάνω αυτά τα εργοστάσια, τα οποία έχουν ανεγερθεί για την κατασκευή εργαλείων πολέμου και των προϊόντων τους, να παραμείνουν σε ακινησία με μια μονοκοντυλιά.
Τότε, αναρωτιόμαστε ποιος θα παρακούσει αυτό που στα βιβλία του Θεού αναφέρεται ως «ου φονεύσεις».

Οι υποσχέσεις της Αλλαγής, όπως έχουν υπάρξει στα Άγια βιβλία του παρελθόντος, που ο άνθρωπος περιμένει για αιώνες, θα εκπληρωθούν.

Το πρόγραμμα μας για το τρέχον έτος έχει οριστεί να είναι:
Θα θέσουμε τέλος πρώτα και κύρια στο πρόβλημα της Φουκουσίμα, τον Ιανουάριο.

Τον Φεβρουάριο, κάνουμε όλες τις προσπάθειες για τη δημιουργία του περιβάλλοντος ώστε να σταματήσει η παραγωγή όπλων σε όλο τον κόσμο, μέσα από την απελευθέρωση τεχνολογιών που καθιστούν το παρόντα προηγμένα αεροσκάφη, πυραύλους και πυρηνικά όπλα άσχετα και αρχαία.

Τον Ιούνιο, θα παραδώσουμε τεχνολογίες, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν τροφή για τον παγκόσμιο πληθυσμό εντελώς δωρεάν από οποιοδήποτε κόστος μέσω της απελευθέρωσης νέων συστημάτων που μπορούν να αλλάξουν τον αέρα σε βιώσιμα τρόφιμα και ενεργειακό εφοδιασμό, χωρίς την ανάγκη για την καλλιέργεια της γης, ώστε κανένα παιδί δεν θα ξανακοιμηθεί ποτέ πεινασμένο.

Μέχρι το Σεπτέμβριο, θα παραδώσουμε την τεχνολογία για κάθε άνθρωπο ώστε να προστατεύεται από τα στοιχεία της φύσης όπως το κρύο και τη βροχή, χωρίς να εξαρτώνται από άλλους άνθρωπος για την ελεημοσύνη σκηνών.

Θα κάνουμε την παράδοση καθαρού νερού σε οποιοδήποτε σημείο της Γης δωρεάν χωρίς χρέωση μια πραγματικότητα απελευθερώνοντας τις ήδη ανεπτυγμένες τεχνολογίες.

Μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου θα βεβαιωθείτε, ότι δεν υπάρχουν λόγοι για την άρνηση πρόσβασης στα διαστημικά ταξίδια σε τακτική βάση από όλα τα έθνη σε αυτόν τον πλανήτη ώστε όλοι να είναι στη θέση να αγγίζουν τα άκρα του Σύμπαντος συλλογικά και ισότιμα.

Όσοι έχουν αμφιβολίες για το έργο μας, να είναι έτοιμοι να γίνουν στρατιώτες της Ειρήνης και της Ενότητας πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.

M.T. Keshe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters