Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Και "γερμανικό" κόμμα στις ελληνικές εκλογές!


Gauleiter
Ο ευρωβουλευτής της Γερμανίας, με το κόμμα των φιλελευθέρων, Γιώργος Χατζημαρκάκης που στήριξε με "νύχια και με δόντια" την πολιτική του Βερολίνου στην Ελλάδα από το 2009 και μετά, κατέρχεται υποψήφιος με "φιλοευρωπαϊκό" κόμμα  το οποίο θα ονομάζεται "ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ"!
Μετά τις γερμανικές εκλογές και εν όψει την καθόδου του στην ελληνική πολιτική διαφοροποίησε και την ρητορική του, βέβαια, μπας και "τσιμπήσει" κανένας Έλληνας θαυμαστής της Μέρκελ.

«Οραματιζόμαστε μια ΕΕ που θα στηρίζει τα ασθενέστερα μέλη της, θα σέβεται τις ιδιαιτερότητες των Εθνών και θα αντιμετωπίσει καίρια το πρόβλημα της νεανικής ανεργίας. Είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για την Ευρώπη, στις οποίες η Ελλάδα πρέπει να προσπαθήσει να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζημαρκάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

 
Οι αρχές και το όνομα του κόμματος που θα κατέλθει στις ευρωεκλογές, θα ανακοινωθούν επίσημα την ερχόμενηΠέμπτη, 23 Ιανουαρίου, από τον κ. Χατζημαρκάκη και τους συνεργάτες του σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί  στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Λ.Αμαλίας 8 και Ξενοφώντος) στις 1.30 μ.μ.

To κόμμα αυτό θα είναι η "μαγιά" για ένα αμιγώς γερμανικό ψηφοδέλτιο και στις επόμενες εθνικές εκλογές με στόχο να προβαίνει σε δημόσιες παρεμβάσεις το Βερολίνο, όχι πλέον δι'αντιπροσώπων, όπως έκαναν με Παπανδρέου, Σαμαρά, Παπαδήμο, αλλά με απ'ευθείας δικούς τους ανθρώπους...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Τι μαλακίες είναι αυτές;; Αν δεν πρόκειται περί φάρσας μιλάμε για φοβερό γενίτσαρο made in Germany.

Τελικά αυτός ο τόπος έχει παράδοση στους εφιάλτες. Δεν εξηγείται διαφορετικά...Όταν περιμένεις τον εχθρό στα τείχη και αυτός βρίσκεσαι πίσω σου, μιας και η πόρτα των φίλων και των αδερφών είναι ανοικτή, τότε υπάρχει πρόβλημα μεγάλο....Μιλάμε για τραγικά πράγματα.  Aν δεν σοβαρευτεί ο λαός πήγαμε χαμένοι…οι γελοίοι Προτεστάντες της Γερμανίας μαζί με τους σιωνιστές  μας δουλεύουν άσχημα.

Αν δεν σοβαρευτεί ο λαός και δεν δει κατάμουτρα ολόκληρο το κύκλωμα.....τότε....η χώρα δεν θα απαλλαγεί από τα παράσιτα και τους χαφιέδες. Δεν θα απαλλαγεί από τους μηχανισμούς των κολεγίων.....που βγάζουν Χατζημαρκάκηδες, Παπανδρεήδες, Καραμανλήδες, Μπουτάρηδες...Καμίνηδες...
 


chaos-crisis.blogspot.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_4925.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters