Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Απειλεί να βυθίσει τα αμερικανικά πλοία έξω από τη Συρία.ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtRWzRCtySyP5__7dzgLPswgFKgqOCu_xsOZJwCzail9_uWDsR_vYhCOBs6ootpF7hFnfDpUpF6V0NIN-XOtGvcouvEjhVK50eVEtp2GQTrdPmdE2rhSMrlUKFiiLpi0198L74gRHTgt-B/s1600/aeroplanoforo.jpg 

Και την ώρα που η κατάσταση στη Μέση Ανατολή ήδη βρίσκεται σε έκρυθμη κατάσταση το μόνο που έλειπε ήταν το Ιράν.

Όπως ανέφερε το  ιρανικό ιστολόγιο Fars το οποίο αποτελεί όργανο της  ιρανικής Επαναστατικής  φρουράς  το Ιράν απείλησε σήμερα ότι εάν αμερικανικά ή άλλα πλοία πλησιάσουν τις ακτές της Συρίας  και εξαπολύσουν επίθεση τότε το Ιράν θα προχωρήσει σε αντίποινα εκτοξεύοντας πύραυλους εναντίον των αμερικανικών σκαφών.
«Εάν τα αμερικανικά πλοία επέμβουν στη Συρία θα πρέπει να αναμένουν προσβολές ακριβείας από βαλλιστικούς πυραύλους Iskandar (σ.σ. προφανώς εννοούν τους ρωσικούς Iskander) αλλά και αντιπλοικά βλήματα Scud  και δεν υπάρχει κανένα όπλο στα αμερικανικά σκάφη που μπορεί να εξουδετερώσει τα βλήματα αυτά κατά σκαφών επιφανείας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/08/blog-post_2011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters