Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ. Σκηνές με τοποθέτηση χημικών βλημάτων σε όλμους από ισλαμιστές. ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΚΑΙ ΧΟΜΣ: 3 ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ

Στοιχεία τα οποία αποδίδουν την ευθύνη για την επίθεση με χημικά στη Συρία στους αντάρτες φέρνει το αμερικανικό ιστολόγιο WND.
Σύμφωνα με το πρώτο βίντεο όπως μπορείτε να δείτε οι αντάρτες προχωρούν σε επίθεση με το χημικό Sarin σε χωριό της Συρίας ενώ στο δεύτερο φαίνεται καθαρά η φόρτωση βλημάτων χημικών σε όλμο τον οποίο ελέγχουν οι αντικαθεστωτικοί. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το αμερικανικό μέσο πρόκειται πιθανότατα για φορτίο αερίου νεύρων. Στα τρίτο βίντεο που μετέδωσε συριακή κρατική τηλεόραση φαίνονται τα ευρήματα των συριακών δυνάμεων σε θέσεις ανταρτών τις οποίες είχαν καταλάβει....

Επιπρόσθετα όιπως αναφέρεται στις 23 Αυγούστου στο Liveleak.com είχε παρατεθεί μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ ενός τρομοκράτη ο οποίος ανήκε στην ένοπλη ομάδα  “Shuhada al-Bayada Battalion”  στη Χόμς και του αρχηγού της ομάδας ενός Σαουδάραβα με το όνομα Abulbasit.
Σε αυτή τη συνομιλία είχε καταγραφεί ότι την επίθεση στην Deir Ballba στα περίχωρα της Χομς με χημικά όπλα είχαν πραγματοποιήσει οι αντάρτες και όχι οι κυβερνητικές δυνάμεις όπως διατείνονται κάποιες δυτικές χώρες. Στην συνομιλία ο τρομοκράτης επικεφαλής μιας ομάδας 200 ανταρτών ανέφερε στον αρχηγό του ότι είχε φύγει κρυφά από την al-Bayadah στην al-Daar al-Kabera μέσω υπόγειου τούνελ και ότι το είχε κάνει αυτό για να αγοράσει όπλα για να επιτεθεί στη Χόμς.
Ο Σαουδάραβας αρχηγός της οργάνωσης και χρηματοδότης – ο οποίος βρισκόταν στο Κάιρο- ρωτούσε τον τρομοκράτη πώς να του παραδώσει τα χρήματα δίνοντας ταυτόχρονα την υποστήριξή του για τρομοκρατικές επιθέσεις στη Δαμασκό και τη Daraa ενώ ο τρομοκράτης από τη Συρία του είπε για μια πρόσφατη επιτυχία που είχε το «τάγμα» του όπως ανέφερε αυτή της επίθεσης με χημικά στην Deir Ballba. Η τηλεφωνική αυτή συνομιλία αποκάλυψε ακόμη τη συνεργασία δύο τρομοκρατικών ομάδων για το πώς θα μετέφεραν δύο φιάλες με το χημικό αέριο Σαρίν από το προάστιο Barzeh μέσα στη Δαμασκό.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/08/3_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters