Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΑ ΕΥΤΕΡΠΗ ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ. Μην κατεβάσετε το ξίφος, ότι και αν γίνει

Όπως ακριβώς τα λέγαμε χθες το πρωι. Όλοι έχουν ονοματεπώνυμο. Και οι τίμιοι και οι επίορκοι. Όλοι στο τέλος θα λάβουν αυτό που τους αξίζει.
Τη διενέργεια εισαγγελικής και πειθαρχικής έρευνας για την υπόθεση της ΕΛ.ΣΤΑΤ., παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη με αφορμή την αναφορά, που της κατέθεσαν χθες η Συντονιστική Επιτροπή των δικηγορικών συλλόγων της χώρας.
Ειδικότερα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβίβασε την αναφορά της συντονιστικής
επιτροπής στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση και να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα σε αυτή. Παράλληλα, διαβίβασε την αναφορά και στον προϊστάμενο επιθεώρησης των δικαστηρίων ώστε να αναζητηθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες της 5ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίστηκε την υπόθεση.

Στην αναφορά της η συντονιστική επιτροπή, επικαλείται πρόσφατη συνέντευξη της καθηγήτριας Ζωής Γεωργαντά στην οποία καταγγέλλει την 5η ειδική ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, Έλενα Πεδιαδίτη, η οποία χειρίστηκε την υπόθεση της ΕΛ.ΣΤΑΤ.
Όπως αναφέρει η κ. Γεωργαντά η ανακρίτρια «της ζήτησε και συναντήθηκαν εκτός του γραφείου της, σε άλλον χώρο». Επίσης, καταλογίζει στη δικαστική λειτουργό, ότι «διέπραξε ανεξήγητη επιλεκτική αξιοποίηση σημαντικότατων καταθέσεων βασικών μαρτύρων, όπως π.χ. της κατάθεσης του προκατόχου του κ. Γεωργίου, Εμμ. Κοντοπυράκη, αναφορικά με τον τρόπο κατά τον οποίο η σημερινή ΕΛΣΤΑΤ αποδέχθηκε, εντελώς παθητικά και αντίθετα με την πάγια εθνική πρακτική, τη διόγκωση του ελλείμματος».
Ακόμη, όπως επισημαίνει η συντονιστική επιτροπή, η Γεωργαντά σε άλλη συνέντευξή της, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «στην κατ’ ιδίαν συνάντησή της με την ειδική ανακρίτρια Ελένη Πεδιαδίτη στο σπίτι της τελευταίας παρών ήταν ένα ακόμη πρόσωπο, το οποίο παρουσίασε ως φίλο της η δικαστικός. […]
Σύμφωνα με την ίδια, αναφέρει η επιτροπή, πρόκειται για «άγνωστο, που μιλούσε σπαστά ελληνικά και αυτοσυστήθηκε ως Ελληνοαμερικανός» και «θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για τη σταδιοδρομία της κας Γεωργαντά, για την παραμονή της στις ΗΠΑ, τις επιστημονικές έρευνές της και γενικά το “background” της».
Η συντονιστική επιτροπή των δικηγορικών συλλόγων, επισημαίνει στην αναφορά της πως όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, «για άνωθεν και έξωθεν παρεμβάσεις στην ΕΛ.ΣΤΑΤ. με στόχο την τεχνητή διόγκωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009, είναι αδιανόητο να παραμείνουν χωρίς ενδελεχή και τεκμηριωμένη δικαστική έρευνα».
Υπενθυμίζεται ότι από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου είχε διαταχθεί έρευνα και με αφορμή την αναφορά που είχε καταθέσει προ ημερών για την ίδια υπόθεση ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας Ι. Αδαμόπουλος.

olympia
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/08/blog-post_9991.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters