Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΘΕΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ-ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΟΧΙ

          Όλος ο Κόσμος αλλάζει. Και οι Κοσμικοί θεοί αλλάζουν  με το πέρασμα του χρόνου. Μόνον το ιερατείο μένει  αγκυλωμένο . Όλα  τα κατευθύνει η Ανάγκη και Ειμαρμένη και τα  οδηγεί  από την ΓΕΝΝΗΣΗ και ΩΡΙΜΑΝΣΗ στο ΘΑΝΑΤΟ και στην  ΔΙΑΛΥΣΗ  .  Την ίδια μοίρα έχουν και οι Κοσμικοί Θεοί, ως ενδογενείς οντότητες. Κι’ αυτοί βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη. Όσο ανέρχεται η κλίμακα της Συνειδητότητος του ανθρώπου τόσο και οι Θεοί γίνονται περισσότερο κατανοητοί και φιλικοί προς τον άνθρωπο. Ίσως δε κάποτε ο άνθρωπος πλησιάσει τόσο πολύ τους Κοσμικούς Θεούς, ώστε κι’ αυτός να νοιώσει ότι αποτελεί μέρος της Ουσίας εκείνων. Διότι ανά πάσα στιγμή τόσον ο Κοσμικός  Ζευς με την ενέργεια, όσον και η Κοσμική Ήρα με την ύλη,  είναι μέσα μας. Κι’ αυτοί υποφέρουν όπως εμείς,  διότι κι’ αυτοί αναμένουν κάποτε το τέλος τους. Επομένως,  οι θεοί είναι αθάνατοι  μόνον σ’ αυτόν τον Κόσμο. Στο Σύμπαν ισχύουν εντελώς διαφορετικοί νόμοι  και εκεί δεν υπάρχει Λόγος   υπάρξεως τους . Εκεί βασιλεύει ο Συμπαντικός  Ζευς  και  η  Συμπαντική Ήρα, χωρισμένοι ο ένας από τον άλλον . Επίσης εκεί  παραμονεύει ο Κρόνος= Χωροχρόνος. Εκεί ισχύει η απεριόριστη καθαρότητα, πληρότητα και ευδαιμονία. Μπορεί ο Ζευς να εποφθαλμιά την παρθενία της Ήρας, που την περιλούζει με ην ενέργεια του , αλλά αυτή ανθίσταται επιμόνως και παραμένει   παρθένος,  εκτός κι’ αν βρεθεί σε κάποια στιγμή αδυναμίας και υποκύψει στις έντονες ερωτικές του ορέξεις.  Στην περίπτωση αυτή δεν θα αποφύγει την Ιερά Σύλληψη, αλλά και πάλιν η γέννηση και επιβίωση των τέκνων δεν είναι βεβαία , διότι καραδοκεί ο Κρόνος =Χρόνος να πνίξει τα νεογέννητα παιδιά της, δηλαδή τους νέους Κόσμους.
          Οι Παλαιοί και οι Νέοι Θεοί
          Αυτοί οι Κοσμικοί Θεοί αποτελούν τον Κοσμικό Λόγο. Ο Ζευς Λόγος και η Ήρα Λόγος συνιστούν τον Κοσμικό Λόγο, δηλαδή την Πεμπτουσία και τον Κώδικα του Κόσμου. Όχι ότι οι θεοί είναι ανθρωπόμορφοι. Οι Αρχαίοι  πρόγονοι μας το γνώριζαν αυτό , γι’ αυτό ποτέ δεν προσευχήθηκαν μπροστά στα θεϊκά καθ’ όλα αγάλματα τους. Κάθε   ιδιότητα του Κόσμου ενυπάρχει  σ’ αυτόν, είτε δυνάμει είτε ενεργεία. Αυτές τις ιδιότητες εκφράζουν οι θεοί του Ολύμπου και φιλοσοφία του 12θεου ήτο το υπόβαθρο της φιλοσοφικής τους σκέψεως. Μερικοί θεοί γεννήθηκαν πρώιμα  διότι εξέφραζαν τις αρχικές ιδιότητες, που ήσαν τότε εν ενεργεία(Δήμητρα, Ποσειδών, Διόνυσος κλπ)  Άλλοι ήλθαν αργότερα, διότι αρχικά ήσαν εν δυνάμει.(Απόλλων, Ήφαιστος, Νέμεσις κ. α) Τώρα χωρίς να το καταλαβαίνουμε επικαλούμεθα όλοι τον θεό της Πληροφορικής –ας τον ονομάσουμε Ιδομενέα -και τον παρακαλούμε να μας  απαλλάξει  από τα δεινά και να μας αυξήσει τα καλά  της .  Ζητάμε να μας  αυξήσει το όριο ζωής . Να μας λυτρώσει από τις αρρώστιες . Να μας απαλλάξει από   την ρύπανση του περιβάλλοντος. Να μειώσει την φτώχεια κ. α και να μας δώσει  μια μακρά και ευχάριστη ζωή. Οι καλλιτέχνες δεν θα αργήσουν να του φτιάσουν και περικαλλή αγάλματα . Σε μερικές δεκαετίες μπορεί να έλθει στο προσκήνιο κι’ ένας άλλος θεός , ας τον ονομάσουμε από τώρα Φαέθοντα.   Είναι ο θεός  των διαστημικών ταξιδιών και της μετανάστευσης του ανθρώπου στο Διάστημα,. Αυτή την φορά ο Φαέθων θα είναι  άξιος κυβερνήτης του άρματος  προς το Ηλιακό μας Σύστημα και θα δώσει στον άνθρωπο την ευκαιρία να ξεριζωθεί κάποια μέρα στο απώτατο μέλλον  από την Γη  για να μεταναστεύσει στο Κοσμικό Διάστημα, κατά το πρότυπο των θεών  . [Την συνήθεια της θεοποιήσεως   μιμήθηκε και το   χριστιανικό Ιερατείο   με την αγιοποίηση  ατόμων , αλλά απέτυχε διότι δεν έπιασε την ιδέα αλλά την υλική εκμετάλλευση  του θεσμού . Ο λαός μας όμως έχει ακόμη στο υποσυνείδητο του τις θεότητες του Ολύμπου, έστω και με  χριστιανικό μανδύα. ]
Η ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ  
          Ο Συμπαντικός Ζευς και η Συμπαντική Ήρα μετά την Ιεράν Σύλληψη του Κόσμου,  ολίγον συμμετέχουν  στο Κοσμικό Γίγνεσθαι. Τον Κόσμο μας εφ’ εξής εξουσιάζουν κατ’ αποκλειστικότητα ο Κοσμικός Ζευς και η Κοσμική Ήρα, δηλαδή η Ύλη και η Ενέργεια.  Η ζωή του Κόσμου τούτου –διότι αλλού μπορεί να υπάρχουν άλλοι Κόσμοι διαφορετικοί από τον δικό μας-εκτιμάται σε 35 περίπου δισεκατομμύρια χρόνια. Μετά ταύτα οι κοσμολόγοι λένε ότι  θα τερματίσει το βίο του και θα επανέλθει και  πάλι στο  αρχέτυπο Σωμάτιο της Ήρας και στο Ενέργειο του Διός.  Όταν   όμως οι Ουσίες επιστρέψουν στην  αρχέτυπη μορφή τους,   θα είναι αρκετά γηρασμένες  και  ανίκανες να ξαναφτιάξουν ένα νέο Κόσμο. Τότε θα πάρουν   διαζύγιο  δια παντός  ο Συμπαντικός Ζευς και η Συμπαντική Ήρα στην αιωνιότητα .  Επομένως, η Ειμαρμένη τους είναι να διαχωρισθούν  κάποια μέρα.  Στο Χαοτικό Σύμπαν  θα  επανενωθούν  αμοιβαία  τον μεν σωμάτιο της Ήρας με το αντίστοιχο αντισωμάτιο  του και  το ενέργειο  του Διός με το  αντιενέργειο του,  που   αναμένουν νοσταλγικά   αυτήν την  επανένωση τους. Τότε   θα πέσουν στην αιώνια εν δυνάμει ύπαρξη τους ,που θα ισοδυναμεί με ανυπαρξία.  [Τώρα ο Κόσμος-και φυσικά και ο άνθρωπος- πλησιάζει το ανώτερο σημείο της ωρίμασης του, δεδομένου ότι έχουν παρέλθει 14 περίπου δισεκατομμύρια χρόνια από την Μεγάλη Έκρηξη. Επομένως  ευρισκόμεθα περίπου στο μέσον της Κοσμικής ζωής και πλησιάζουμε στο σημείο της πλήρους ωρίμανσης . Ο κύκλος  ζωής του Κόσμου,  σύμφωνα με τις εκτιμήσεις  του Πυθαγόρα,  είναι  33 δισεκατομμύρια χρόνια . ]  Μετά από 15-20 δισεκατομμύρια χρόνια πιστεύεται ότι ο Κόσμος  μας θα έχει καταστραφεί και τότε όλα θα   επανέλθουν στην αιωνιότητα του απείρου Χαοτικού Σύμπαντος ως  εν δυνάμει σωμάτια ύλης και θέουσας ενέργειας. Εκεί είναι το Νιρβάνα της ανυπαρξίας , της χαοτικής αταξίας, της απόλυτης καθαρότητας και της αιώνιας ευδαιμονίας.
Η Αμάθεια  Εμπόδιο Στασιμότητος  
Ο Κόσμος μας όμως-και μαζί και οι θεοί - αλλάζουν, διότι τα «Πάντα Ρει» , σύμφωνα με την Ηρακλείτεια ρήση. Τίποτα λοιπόν δεν μένει στάσιμο και στατικό. Αυτή είναι η Ειμαρμένη του Κόσμου. Μόνον οι μονοθεϊστικές   θρησκείες (Ιουδαϊσμός , Χριστιανισμός και Ισλαμισμός) θέλουν τον Κόσμο στατικό και τον θεό  δημιουργό (Γιαχβέ ή Αλλάχ), να μένει παρατηρητής , έξω από τον Κόσμο και από το Σύμπαν, και από εκεί μέσω    του  Ιερατείου-  των γήινων αυτόκλητων εκπροσώπων του - να εξουσιάζει τα πάντα και να καταπιέζει τον άνθρωπο . Αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη που   γνώρισε ποτέ το ανθρώπινο γένος από της υπάρξεως του. Ενώ όλα τα ζώντα είδη είναι υποταγμένα στην Ανάγκη και στην Ειμαρμένη, ο άνθρωπος κατ’ εξαίρεση είναι υποταγμένος στις εξωσυμπαντικές φαντασιώσεις του ,  δηλαδή στα δημιουργήματα της νοσηρής του φαντασίας. Από την άποψη αυτή ο άνθρωπος αποτελεί μια κακοήθη μετάλλαξη της Φύσεως και γι’ αυτό  υφίσταται την αρνητική ανταπόδοση της . Η Φύση  είναι Αγαθή και δεν έχει πρόθεση εκδικήσεως σε βάρος των ανθρώπων, όπως διατείνονται πολλοί. Όταν όμως παραβιάζονται οι φυσικοί νόμοι, αυτή  προσπαθεί να επαναφέρει σε κατάσταση ιστορροπίας την διαταραχθείσα ισορροπία στο οικοσύστημα . 
Η Φύση έχει Σοφία και Αγαθότητα
Η Φύση έχει μέσα της Σοφία και Αγαθότητα για όλη την Κοσμική Δημιουργία. Απλούστατα, εμείς οι άνθρωποι δεν κατανοούμε τον  Κοσμικό Λόγο   . Όταν ενηλικιωθεί ψυχοπνευματικά ο άνθρωπος    και    χρησιμοποιήσει πλήρως το λογισμικό του όργανο , τότε θα αποβάλει τις δεισιδαίμονες αντιλήψεις  και θα   αντιληφθεί τον Κοσμικό  Λόγο    ώστε :
1/ Να  κατανοήσει  τις  θείες  Ουσίες  που φέρει μέσα του,
2/ Να  υπακούσει στους Κοσμικούς Νόμους ,
3/ Να  αποκτήσει την Κοσμική Αγαθότητα και Σοφία
4/ Να   προσαρμοσθεί  στην Ανάγκη και στην Ειμαρμένη,   που   καθορίζουν το νόημα  του Κόσμου και παντός είδους  ζωής  εντός αυτού.
5/ Να συνενωθεί αρμονικά με την Συμπαντική και Παγκόσμια Συνειδητότητα . Τότε θα έχει  αντιληφθεί και  την δική του Συνειδητότητα  σαν μέρος του Σύμπαντος και του Κόσμου.
Τότε θα   έχει αποκτήσει  την  πραγματική Σοφία και   Αγαθότητα, που ενυπάρχει στον Κόσμο και θα αντιληφθεί ότι η παράταση του ορίου ζωής του μερικά χρόνια , ή η συγκέντρωση περισσότερου πλούτου ή δόξας , δεν θα τον ωφελήσει σε τίποτα,  όσο η  δημιουργία μιάς ανώτερης ψυχοπνευματικής ζωής , την οποία οι Αρχαίοι μας πρόγονοι την αποκαλούσαν «Ευ ζην».
          Ο Κόσμος έχει Ευταξία και Κάλλος
Οι άνθρωποι βρίσκονται ακόμη στο σκοτεινό σπήλαιο-όπως είπε ο Πλάτων- και βλέπουν τις παραισθήσεις από τις εκλάμψεις των δολίων που βρίσκονται εκτός αυτού. Αν  ελευθερώνοντο και ατένιζαν τον έναστρο Ουρανό και την όμορφη Φύση θα έβλεπαν την  Ευταξία και το Κάλλος που διαθέτει ο Κόσμος τούτος. Τότε θα επικοινωνούσαν με την ψυχή τους και θα υψώνοντο στο θείον. Αυτό το είδαν πρώτοι οι  πρόγονοι μας αρκετές χιλιάδες χρόνια  πριν και μιμηθέντες την Φύση έφτιασαν κατ’ εικόνα και ομοίωση τον δικό τους κόσμο.  Γι’ αυτό τα έργα τους εκείνα έμειναν αθάνατα .  Αυτοί σεβάσθηκαν  τον  Νόμο της  Οικο-νομίας της Φύσεως  και   γι’ αυτό αισθάνθηκαν  την ανάγκη   να  πειθαρχήσουν στο Νόμο ( Κοσμικό και Ανθρώπινο) με την  καθιέρωση της Δημοκρατίας .  Αυτούς ήτο ο λόγος που  δεν προχώρησαν στην    σπατάλη  ενέργειας  και  ύλης σε άσκοπες αιτίες (   ανάπτυξη τεχνολογίας, υπερκατανάλωση υλικών αγαθών , μακροσκελή    και ανούσιο λόγο, μακρούς πολέμους κλπ) Τούτο εξέφρασε το «Μηδέν Αγαν»  και το «Παν Μέτρον Αριστον». Η έννοια της Οικο-νομίας   επέβαλε  στους Αρχαίους προγόνους μας να θεσπίσουν πρώτοι Νόμους στον οίκο τους(Οικο-νομία) , για να μιμηθούν τους Κοσμικούς Νόμους . Έφτιασαν θαυμαστά αγάλματα και έργα τέχνης για να μιμηθούν την  Κοσμική  διακόσμηση με την  αναπαράσταση  των θεών και των ηρώων  τους.  Το νόημα της Δημοκρατίας ενέχει μέσα του την κινητοποίηση  όλων των δυνάμεων  και την αποφυγή της σπατάλης   του ανθρώπινου δυναμικού, που αλλιώς θα έμεναν ανενεργοί. [Μόνον μέσα από την Ελληνική Θεογονία-Κοσμογονία μπορούμε να ερμηνεύσουμε την Ελληνική φιλοσοφία , που επιζητά το Κάλλος, την Αγαθότητα, την Σοφία, την Αρμονία, τους Θεσμούς, το Γνώθι σ’ εαυτόν,  το Μηδέν Αγαν,  τον Σεβασμό  στην Φύση κ.ο. κ. Όλα αυτά εκπηγάζουν από την αποκρυπτογράφηση του Κοσμικού Λόγου]
Η Κοσμική Οικο-νομία
Σήμερον   όλα αυτά έχουν ανατραπεί. Η Σοφία κατέβηκε  στα πόδια και ο   αμαθέστατος Πλούτος   σήκωσε κεφάλι.  Ο ανορθολογισμός κυβερνάει τον Κόσμο. Η   ολιγαρχική άρχουσα τάξη αγνοεί τους Κοσμικούς(Συμπαντικούς) Νόμους και ενεργεί   αντίθετα  προς την Οικο-νομία των φυσικών  πόρων [Οικο-νομία=Νόμοι ή και Νομή(Διανομή) στον Οίκο].
-Τι σημαίνουν τα  αναπτυξιακά μοντέλα  που βασίζονται στην υπερκατανάλωση, δηλαδή στην καταστροφή και  στη σπατάλη;
-Τι σημαίνει η υποχρεωτική καταδίκη σε ανεργία μέρους του πληθυσμού;
Τι σημαίνει η άδικη  κατανομή του πλούτου ; 
«ΠΑΝΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΑΝΕΜΗΤΑ ΝΕΜΟΝΤΑΙ» είπαν οι πρόγονοι μας. Ολοι έχουμε δικαίωμα στην ζωή, όπως έχουμε και στον αέρα.
-Τι σημαίνει  η αέναη διαλεκτική λογοδιάρροια  στα ΜΜΕ χωρίς ουσία ;
-Τι σημαίνει η υποκρισία και η έλλειψη  Συνειδητότητος των σύγχρονων ανθρώπων ;
Όλα αυτά σημαίνουν την βαθύτατη κρίση που περνάει ο άνθρωπος πριν από την ενηλικίωση του. Η ανεργία είναι το  μέσον εκμεταλλεύσεως των ανθρώπων . Η υπερκατανάλωση υλικών αγαθών είναι το μέσον  φθοράς των ψυχών. Η έλλειψη συνειδητότητος είναι το αποτέλεσμα της ελλείψεως Παιδείας και Καλλιέργειας του ατόμου. [Οι Αρχαίοι πρόγονοι μας σεβάσθηκαν πλήρως την αρχή της Οικο-νομίας της Φύσεως και δεν προχώρησαν στην εφαρμογή των θεωρητικών γνώσεων τους για να μην διαταράξουν την αρμονία και ισορροπία του οικοσυστήματος.
 -Το «λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν» στο Λόγο,
λιτότατα  στα έργα
- Το «φιλοκαλούμεν μετ’ ευτελείας» , το «Μέτρον» και το «Μηδέν Αγαν» στις πράξεις,,  όλα  φέρουν μέσα τους το σπέρμα του  Κοσμικού Νόμου  της Οικονομίας,   και τον σεβασμό προς την Φύση].
Κίνηση , Ροή και Αλλαγή
Η ρήση του Ηρακλείτου: «Τα Πάντα Ρει», φανερώνει ότι οι πρόγονοι μας γνώριζαν την διαρκή Κίνηση, την αέναη Ροή και την  συνεχή Αλλαγή   του Κόσμου, αλλά και όλων  όσων  συμβαίνουν γύρω  μας και μέσα  μας. Και προσαρμόσθησαν για να μην τσακισθούν από το Κοσμικό Ρεύμα . Έγιναν     εκούσιοι ταξιδευτές    και χωρίς εξαναγκασμούς έπλεαν πάνω στο «καράβι» της αέναης Αλλαγής , μέσα στο  Κοσμικό Ρεύμα  της  συνεχούς Ροής ,   αναζητώντας συνεχώς  νέα Γνώση. Τα υλικά αγαθά τους άγγιξαν μόνο στο μέτρον που τους επέβαλε η συντήρηση τους στη ζωή και η επιθυμία τους να κάνουν πράξεις ευποιίας.  Η   πολυτέλεια δεν  τους παρέσυρε σε πράξεις  υπερβολής .  Εκεί που   φάνηκαν  σπάταλοι  ήτο στην εκδήλωση  μιάς  ανώτερης   αισθητικής με θαυμαστά  έργα  προς το θείο(ναοί, βωμοί, έργα τέχνης) και στους θεσμούς(Πρυτανεία, Θέατρα, Στάδια, Παλαίστρες, κ. α)   Όταν ο σημερινός άνθρωπος   ξεπεράσει  τις υλικές  του ανάγκες, τις δεισιδαιμονίες και στρεβλές  του αντιλήψεις που τον κρατούν αιχμάλωτο στην καθυστέρηση και στο θεοκρατικό  δογματισμό, τότε μόνον θα μπορέσει να κάνει βήματα προόδου προς τον  πραγματικό Πολιτισμό της Γνώσης. 
Κόσμος Ανέραστος και Εριστικός
Πάνω όμως απ’ όλα  πρέπει ο σημερινός άνθρωπος να  φέρει στο προσκήνιο τον ωραίο θεϊκό Έρωτα, που εξουσιάζει όλες τις ενώσεις και είναι  αυτός  που ενώνει τον αισθητό  και νοητό Κόσμο σε ένα αρμονικό κοσμικό σύνολο. Αυτός ο Κοσμικός Έρωτας θα ενώσει τον Κόσμο σε ένα κοινό σκοπό και σ’ ένα ανώτερο όραμα που θα βγάλει τον άνθρωπο από την ζούγκλα των πολέμων και θα τον οδηγήσει  σε μια ανώτερη Συνειδητότητα  και   Ευδαιμονία. Τότε  ο άνθρωπος  θα   υποτάξει το Εγώ του στο Εμείς. Θα αποβάλει την αλαζονία ,  την κακία και την δολιότητα . Τότε θα ακολουθήσει την αγαθότητα  και θα  σεβασθεί τους Νόμους.   Τότε   θα σταματήσει την άσκοπη σπατάλη και καταναλωτική κραιπάλη υλικών αγαθών,  η οποία  είναι  αντίθεση προς τον Κοσμικό Νόμο και θα παράγει περισσότερα πνευματικά αγαθά και γνώση .
Σεβασμός στους Κοσμικούς Νόμους και Ευδαιμονία
 Ο άνθρωπος ενηλικιώνεται μαζί με τον Κόσμο και τους θεούς του , και αρχίζει να  αντιλαμβάνεται ότι η σημερινή του κακοδαιμονία και θλίψη προέρχεται από τον ίδιο τον Εαυτόν του και από την παραβίαση των   Νόμων της Φύσεως. Αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι αν  ακολουθήσει τους Κοσμικούς Νόμους  θα  ζήσει ευχάριστα , χωρίς λύπες και στεναγμούς.  [Ακόμη και τη λέξη ‘κοσμικός’  την περιόρισε στον μικρόκοσμο του και την συνέδεσε με τα πιο ανούσια πράγματα της κοινωνικής του δράσεως  ]
   Πως όμως θα το επιτύχει να γίνει καλύτερος ;  
α/ Aν γίνει σοφότερος , αγαθότερος και στραφεί περισσότερο  στα ψυχοπνευματικά  αγαθά  και λιγότερο στα υλικά,
 β/ Αν καθαρίσει την ψυχή και το πνεύμα του από τα άχρηστα υποπροϊόντα  και ψυχοφθόρες πληροφορίες , δηλαδή τα «σκουπίδια»  του πολιτισμού μας
γ/ Αν συνειδητοποιήσει ότι ο τελικός του προορισμός δεν είναι αυτός ο Κόσμος αλλά     η  συμπαντική απειρότητα  και αιωνιότητα που μας περιβάλλει.
 Τότε  θα εξασφαλίσει την απόλυτη  ευδαιμονία , πληρότητα ,  ισορροπία  και χαρά στην ζωή    του. Τότε θα είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και δεν θα φοβάται  να ξαναγυρίσει στην Απόλυτη  καθαρότητα και μακαριότητα του Συμπαντικού Χάους, στο άπειρο  Νιρβάνα της αιωνιότητας από όπου κάποτε ξεκίνησε .  Το τέλος   δεν είναι  μακριά. Η ανάσταση των νεκρών είναι μύθος για την εκμετάλλευση του ατόμου από το Ιερατείον και εν ζωή, αλλά και μετά θάνατον. Κανείς δεν ξαναγύρισε για να έχουμε μια λογική απόδειξη περί του αντιθέτου. Ο κύκλος της ζωής  μας στην Γη είναι στιγμιαίος , αλλά  και ο   κύκλος του Κόσμου είναι απειροελάχιστος μπρος στην αιωνιότητα.
Ζήσε λοιπόν καλά , ζήσε φυσιολογικά, σαν να είσαι αθάνατος.
Κάνε το καλό σαν να είσαι θεός.
 Ήλεγχε την Συνείδηση σου τακτικά,
πριν και μετά κάθε σου πράξη και πριν κοιμηθείς, 
σαν να είσαι μελλοθάνατος. 
Κράτα την ψυχή σου καθαρή. 
Έσω λοιπόν έτοιμος για  το κάθε τι !
Για κάθε Αλλαγή
*Αμφικτύων
 *Αμφικτύων είναι ο υποστράτηγος ε.α  Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης, Συγγραφεύς, 
μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών
http://amphiktyon-poet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters