Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Οι Μασώνοι ΡΟΤΑΡΥ συνεδριάζουν στην Οχρίδα για να στηρίξουν τα Σκόπια...(ανάμεσά τους και "έλληνες" φυσικά)





Με τη συμμετοχή πάνω από 250 εκπροσώπων από συλλόγους Ροταριανών της Αλβανίας, Βουλγαρίας, Κοσσυφοπεδίου, Νοτιοσλαβίας, Βόρειας Ελλάδας, Σερβίας, Τουρκίας και Μαυροβουνίου, από σήμερα έως την Κυριακή θα διεξαχθεί συνέδριο στην Οχρίδα με αντικείμενο το «μέλλον της περιοχής».



Ο στόχος είναι, όπως ανακοινώθηκε, να σταλεί ένα μήνυμα φιλίας και ειρήνης στο νοτιοσλαβικό κράτος, καθώς για.... την οικονομική συνεργασία των χωρών και να τονισθούν οι ανησυχίες για τις νέες γενιές.


Η συνάντηση θα προωθήσει την ένωση των Ροταριανών Ομίλων στο νοτιοσλαβικό κράτος, στο πλαίσιο της Rotary International, και θα παρουσιάσει τη χώρα ως κοιτίδα των ανθρώπων καλής θέλησης στα Βαλκάνια.


Η πρόταση για συνεργασία των Ροταριανών των Βαλκανίων θα γίνει πράξη με την υπογραφή μια συμφωνίας, ώστε να δρομολογηθούν διακρατικές επιτροπές των Ροταριανών, μεταξύ της Βουλγαρίας και του Κοσσυφοπεδίου, της Νοτιοσλαβίας-FYROM και της Τουρκίας, της Νοτιοσλαβίας-FYROM και της Βουλγαρίας.


Ο Γιουρουκόφσκι ανακοίνωσε την παρουσία των Ροταριανών από τη Βόρεια Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι οι μεγάλες ομάδες έχουν προβλήματα με την αναγνώριση του συνταγματικού ονόματος του νοτιοσλαβικού κράτους.


Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ακούσουν απόψεις σχετικά με τις πολιτικές οικονομικές και κοινωνικές πτυχές των ανθρώπων της περιοχής, μέσω παρουσιάσεων από διακεκριμένους ειδικούς, ευρέως σεβαστούς για τις γνώσεις τους και τη θετική συμβολή τους στην περιοχή.


Μεταξύ των ομιλητών είναι ο Erhard Busek, πρόεδρος του αυστριακού Συμφώνου Σταθερότητας θα μιλήσει με θέμα «Αλλαγές στα Βαλκάνια», ο Κρίστοφερ Χιλ, πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στα Σκόπια, κ.α.



http://alithiastofos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters