Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Τι θα βομβαρδίσουν στην Συρία οι ΗΠΑ - Χάρτης των στόχων

Εάν οι ΗΠΑ πραγματικά θέλουν να αλλάξουν την πορεία του πολέμου στη Συρία τότε αναγκαστικά θα πρέπει να θέσουν ζώνη απαγόρευσης πτήσεων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικου Foreign Policy αυτο δεν είναι δύσκολο αφού η αεράμυνα του Άσαντ ειναι λίγο πριν το τέλος της, ωστόσο εάν οι ΗΠΑ πάρουν την απόφαση αυτό αμέσως θα σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σ' ένα γενικότερο πόλεμο.
Αν και τα μαχητικά που χρησιμοποιεί ο Άσαντ ειναι παλιάς τεχνολογίας - Τσεχοσλοβακικα L-39 Delfin και Σοβιετικά ελικόπτερα - πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο πώς έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής ο εμφύλιος στη Συρία για την κυβέρνηση 'Ασαντ.
Εάν αποφασίσουν οι ΗΠΑ να εφαρμόσουν ζώνη απαγόρευσης πτήσεων αυτό θα σημαίνει επίθεση από Β-2 βομβαρδιστικά στέλθ μέχρι και Τομαχοκ πύραυλους από υποβρύχια  με στόχο βέβαια την πλήρη καταστροφή των ραντάρ του Άσαντ και των περιοχών από όπου εκτοξεύει πυραύλους όπως και των κέντρων άμυνας του. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει βέβαια και στην Λιβύη στην επιχείρηση Odyssey Dawn, η μόνη διαφορά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι η Συρία έχει πολύ καλύτερη αεράμυνα απ' ότι είχε η Λιβύη.
Αφού λοιπόν καταστραφεί πλήρως η αεράμυνα της Συρίας θα είναι πολύ πιο εύκολο για τα F15 Strike Eagles και τα F16 Vipers - αξίζει να πούμε ότι αυτά ήδη βρίσκονται στην γειτονική Ιορδανία - να καταστρέψουν ότι αεροσκάφη μπορεί να διαθέτει ο Ασαντ, είτε βρίσκονται στον αέρα είτε όχι.
(Ο παραπάνω χάρτης δείχνει που βρίσκονται οι κύριες αεροπορικές βάσεις του Άσαντ, συνεπώς και οι κύριοι στόχοι μιας Αμερικανικής επιχείρησης κατά της αεράμυνας του Συριακού καθεστώτος)
Γενικώς όπως αναφέρει το άρθρο λόγω του ότι τα αεροσκάφη του Άσαντ είναι παλιάς τεχνολογίας και μάχονται εδώ και αρκετούς μήνες χωρίς συντήρηση και τις κατάλληλες γνώσεις για την συντήρηση τους ο Άσαντ βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με ένα τεράστιο πρόβλημα που πολύ πιθανό όπως δείχνουν τα πράγματα να προκύψει πολύ σύντομα.
Όπως λέει όμως η γνωστή παροιμία, η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία και στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει μια μόνο ελπίδα για τον Άσαντ, οι S 300. Οι Ρωσικοί S 300 όμως ακόμη δεν βρίσκονται στη Συρία.
Ξαφνικά με το άμεσο ενδιαφέρον που έχει δείξει η Αμερική για τον εμφύλιο στη Συρία η εγκατάσταση των S 300 επείγει περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο.
Αποκάλυψη
 
http://www.apocalypsejohn.com/2013/06/ti-tha-vomvardisoun-sthn-syria-oi-hpa-xarths-twn-stoxwn.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters