Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Σφοδρή επίθεση Β.Πούτιν κατά ΗΠΑ-ΕΕ για Συρία: "Θα δώσετε όπλα σε ανθρωποφάγους;"

"Βοηθάτε τους ανθρωποφάγους να καταλάβουν την εξουσία στην Συρία κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορύμε να το δεχθούμε". Με αυτά τα απλά και σαφή λόγια (έκανε αναφορά στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το defencenet.gr) ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν εξαπέλυσε επίθεση κατά της απόφασης των Ηνωμένων Πολιτειών και των Ευρωπαίων να παράσχει βαρύ οπλισμό στους ισλαμιστές αντάρτες της Συρίας. Ο κ. Πούτιν, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Λονδίνο με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, ενόψει της συνεδρίασης του G8 ανέφερε συγκεκριμένα... «Δε θα αρνηθείτε πως δεν χρειάζεται πραγματικά να υποστηρίξετε αυτούς που, όχι μονάχα σκοτώνουν τους εχθρούς τους, αλλά μετά ανοίγουν τα πτώματά τους και τρώνε τα έντερά τους δημόσια, ενώπιον των τηλεοπτικών φακών. Είναι αυτοί οι ανθρωποφάγοι που θέλετε να στηρίξετε;».
 Ενώ συμπλήρωσε «αυτοί είναι που θέλετε να εφοδιάσετε με όπλα; Τότε αυτό πιθανότατα έχει λίγα πράγματα να κάνει με τις ανθρωπιστικές αξίες που κηρύττονται στην Ευρώπη επί εκατοντάδες χρόνια»
Από την πλευρά του, ο κ. Κάμερον παραδέχθηκε πως «υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές μεταξύ της ανάλυσης» που διαθέτει το Λονδίνο και η Μόσχα «για το τι έχει συμβεί στην Συρία και ποιος είναι υπεύθυνος».
Σημείωσε ωστόσο πως οι διαφορές δεν είναι ανυπέρβλητες και πως αμφότερες οι δύο πλευρές «βλέπουν μία ανθρωπιστική καταστροφή».
Γενικά, οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν πουθενά στο θέμα της Συρίας...
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/06/blog-post_5723.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters